PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 29 Ekim'de gezi planlayan var mı?



Lale Saygili
20 Ekim 2015, 10:25
Herkese merhaba,

Ben İstanbul'da oturuyorum. Ağustos'tan beri Superlight 200 kullanıyorum. Uzun yol tecrübem olmadı. Şile'ye kadar gittim en uzun. 29 Ekim'de
Yenikapı'dan Bandırma'ya feribota binip oradan kafama göre Edremit Körfezi civarına gitmek istiyorum. Sizce motosikletim böyle bir yolculuğu kaldırabilir mi?

Planladığınız herhangi bir farklı rota, sürüş önerisi, dikkat etmem gereken konular vs. var ise her türlü görüşlerinizi bekliyorum.

İyi sürüşler.

kahve
28 Ekim 2015, 21:44
Merhaba,

Motosikletinizin teknik olarak durumu nasıl bilemiyorum ama yolda hacim olarak size yetecektir eğer sorunuz bu ise.
Bu yaz bende Yenikapı-Bandırma feribotunu kullanarak haftasonu Çanakkaleye kadar sürmüştüm.
amacım çok yorulmadan gezebilmekti...
Yalnız uzun yola çıkmadan önce varacağınız bir nokta var ise önceden haber vermeniz faydalı olabilir.
Ek olarak da Yenikapı feribota gidierken yol çalışması dolayısı ile trafik kaotiktir ve ayrıca da yolda çok fazla toz toprak bulunmaktadır.

Yolunuz açık olsun.

Olcan138
28 Ekim 2015, 22:05
Motosiklet kesinlikle kaldıracaktır; Superlight 150'nin de içinde olduğu bir grupla İzmir'e kadar indiğimiz şöyle bir gezimiz vardı.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/47392-istanbul-ayvalik-arasi-her-yere-ugrama-gezisi-ve-kusadasi-izmir-iceren-devami.html

Devamında ikinci bir kez daha yapmıştım benzer bir turu...

Motor açısından sıkıntı olmayacaktır; ağustostan beri kullanıyor olmanız da belli bir deneyim edinmiş olduğunuzu düşündürdü bana, azami dikkat ve özenle gayet keyifli bir rota olacağını düşünüyorum... Şimdiden iyi eğlenceler... :)

Levent
28 Ekim 2015, 22:25
Lastik havalarinizi kontrol etmeniz faydali olacaktir. Sakin ve rahat bir kafa ile yola cikmaya ozen gosterin. Simdiden iyi gezmeler.

velizrsln
28 Ekim 2015, 22:48
antalya kortej gezisi var

Darkfriairs
29 Ekim 2015, 00:14
Rahat rahat gider gelirsin Allahın izniyle.

Lale Saygili
04 Kasım 2015, 09:48
Merhaba,

Admin uzun bir süre mesajı yayınlamadığı için umudumu kesmiştim. Bugün tesadüfen girdim yayınlandığını ve cevaplarınızı gördüm.

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. 30 ekim cuma günü izin almam mümkün olmadığı için geziye çıkamadım. Haftasonu fırtına yüzünden feribotların iptal edildiğini gördüm. İyi ki çıkamadım belki de.

Keyifli sürüşler.