PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi Motorsikleti ile Eğitim Vermek İsteyen Arkadaşlar



macremmm
14 Ekim 2015, 07:15
Arkadaşlar merhaba gecen gun biraz internet de arastirma yaptim da bu konuda insanlarda hakkaten bir ihtiyaç söz konusu bazı ilan sitelerinde kendi motorsikleti ile Eğitim veren arkadaslar olduğunu gördüm tabi ucreti ile birlikte burada da boyle arkadaslar var ise yazabilirlerse en azından benim gbi eğitim almak isteyen arkadaslara biraz fayda saglamis oluruz diye dusunuyoru.

MASTER_10
14 Ekim 2015, 07:39
Merhaba,

Bu konuya Barkin Bayoglu da AEA gece yayinlarindan birinde deginmisti... Milli egitime bagli, size egitim icin fatura kesip egitimde basiniza gelebilecekler icin sigorta yapan, ciddi bir kurumdan egitim almanizi oneriririm. En onemlisi basinda bir denetleyeni olmasi. Ornegin Honda akademiyi japonlar denetliyor diye biliyorum . Her sene egitimciler de tekrar egitim ve kursa tabi. Verdigi egitim ADAC, ROSPA,DIAMOND v.b. gibi bir denetim ve sertifikasyona sahip olursa kisisel bilgi ve tecrubelerden kaynakli (iyi yada kotu niyetle) yalan yanlis seyler ogretilmediginden daha emin olursunuz. benzer sekilde ben de bir kurumdan egitim aldim.

saygilarimla

l3v3nt
14 Ekim 2015, 13:31
Merhaba,
Bende internetten bir arkadaştan, destekleyici anlamında eğitim aldım.
Kimseyi yanlış yöndirmek istemem ancak sertifikası olmamasına rağmen gayet iyi anlatıyordu.

macremmm
14 Ekim 2015, 15:37
arkadaşlar bende egitim konusunda size kesinlikle katılıyorum her ne kadar ögrendim desemde yinede honda vb egitim kuruluşlarından yinede egitim alacagım cünkü illaki yeni bişeyler ögrenildiği kanaatindeyim benim bu baslığı acmamdaki asıl amac aslında motorsiklet direksiyon sinavı için

DKN
14 Ekim 2015, 15:59
bu konuda herkes birbirinden üstün. hoca bilmeyene hocadır, yani hocalardan daha iyi olanlar vardır