PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016 Gürcistan Azerbaycan Ermenistan Rotası



samsunspor
07 Ekim 2015, 12:26
Selam dostlar bajaj boxer ile 30 şehir 4 bölge gezmiştim. Gerçi gezinin sonu bir ara aksilikler ile son buluyor olsada sonradan parçaların gelmesiyle rotamı bitirmiştim. Şimdi gelecek sene yeni bir rota yapmak istiyorum Türkiye Gürcistan Azerbaycan Ermenistan Türkiye şeklinde bir rotam olacak 150'lik boxerim ile gideceğim tek yolculuk yapmak gerçekten insana bazen can sıkıntısı yaratıyor. Ancak 150 cc motor ile herkez göze alıp yola çıkmıyor.

Tarihler Haziran Temmuz arası olacak havalar malum karadenizde sürekli yağmurlu geçiyor.

Gelmek isteyen Arkadaşlarda Aradım Özellik tek özellik düşük cc motor sahibi olması azerbaycan ermenistan vizesi alması yeterli

Şimdi büyük cc motor ile translat yapacaksınız diye bir şey yok. düşük cc hazmede hazmede yol yapmak ve bisikletin biraz üstünde yolculuk yapmak.

Eğer sizlerinde düşük cc motor ile yol yapma isteğiniz varsa bana bu rotamda eşlik etmek isteyen varsa 2016 yılında birlikte gidelim.

Sayı önemi yok.

Konaklama çadır + otel şeklinde gerçekleşecektir. Ben genellikle çadır + otelde konaklıyorum. Ancak gece geçiş yapmanız gerekti zaman tek yola pek çıkmıyordum. Bolu geçişi muğla denizli geçişi mecbur kaldığım için gece geçtim.

Ancak çadır kullanmak isteyen çadırda konaklayabilir. Sürekli çadırda iyi olmuyor. Malum kıyafetlerin içinde pişiyor insan.

İletişim

larogtefar@gmail.com
+905415780716

Rafet Göral
Samsun/ İlkadım