PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : restoran moto kurye hk. öneri



ultio
06 Eylül 2015, 15:50
herkese merhaba 30 yaşındayım 1 çocuk babasıyım ,istanbul Bostancı'da oturuyorum, şuan özel bir firmada şirket şoförü olarak çalışıyorum ,çocugumun sağlıkla ilgili problemlerden dolayı geliri daha iyi olduğu için restoranlarda motor kurye işi yapmayı düşünüyorum ,yıllardır motor kullanıyorum fakat iş bakımından tecrübem olmadı. konu açmadan önce sitede araştırdım fakat güncel cevap alabilme adına yeniden böyle bir konu açmak istedim.Bu işte beni en çok düşündüren kış , tecrübeli arkadaşlardan olumlu ve olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum çünkü acil bir şekilde bir atılım yapmam gerekli.

plectrum
06 Eylül 2015, 23:31
Gerekli ekipmanlar konusunda mcdonalds, dominos, burger king vb. fimalarda bu işi yapanlardan bilgi almanız daha iyi olacaktır. Ama az yakan motosiklet istiyorsanız kesınlıkle 100 luk Cub tipi motosiklet almalısınız. 2 litre tuketimi geçmez. 125 lık motorlarda 3 litreler gorulur o nedenle cub tipi motosiklet en mantıklısı

bbatuhann
06 Eylül 2015, 23:52
abi yıllardır bu paket işindeyim ilk olarak yaşın var abi herşeyi geçtim ç9ocuğun var ben pek tavsiye etmiyorum şimdi hem kfc hem d.p de çalışan biri olarak sana kısaca şöyle bi özet çıkartıyım çalışma saatin belli de olsa gittiğin yer yoğun ise mesai saatin bitsede çıkamayabilirsin hadi şu paketi at ha şunlarıda derken 1 saat geçer mesai saatinide yazmaz hava şartlarına bakmadan seni pakete yollamaya çalışır vardiya müdürü dışarda dolu varken bize paketler 20ci dakikasında hadi beyler bile dedi gerisini sen düşün cins cins müşterilerle karşılaşırsın kralıda gelir seni hor görenide pizzayı 45 dakikada götürdüm diye süpürgeyle kovalayan bile oldu sağlam bi yerse ilk iyice araştır burger little d.p gibi büyük bir firma değilse ilk çalışmak istediğin yerin motorcusunu yakala ve işin kötü yanlarını sor herkes sana iyi yanlarını anlatır sor onları boşver sen direk sıkıntılı yanlarını sor ki neyle karşılaşcağını bilesin aklına takılan bi soru olursa sorarsın abi not: bölge büyüklüğünü sor mutlaka abi iki lahmacun için yağmurlu havada bakırköyden yeşilköye giden kurye arkadışm var :)