PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimizin kaderi bu mu?



Mexico
06 Eylül 2015, 00:35
Aea açılmış, limon sıkar gibi lafına gülünür. Helal olsun bu adama deyip, Antalya'nın sıcağına isyan edercesine yudumlanır, buz dolu bardaktaki su. Tam bardağı indirirken, artık sokakta içselleşen kaza sesi duyulur. Su bitirilir, sakince makina kapılır. Merdivenleri inerken, yarının manşeti kafada kurulur. Ses bu sefer hayli fazladır, kamyondu sanırım ona göre bir şeyler düşünmeli. Derken köşe dönülür, kalabalık fazladır ama kamyon olmadığı bellidir. Hızlı adımlarla yaklasırken, anlasılır ama kabullenmek istenmez. Gidilir başına, haber unutulur, göz kararır. Manşet yerine, 'ya ben ve artçım olsaydık' diye düşünülür.
Kader bu mu? Kaçınılmaz son bu mu? Bu bacagin hali nedir arkadaşlar allah askına? Kask takmak, dizlik takmak, allahin belası bi mont giymek, kodumun ara sokaklarında edepli gitmek bu kadar mı zor? 125 cc bir scooterla bu hale gelirken, neyinize güvenip başlangıç için, büyük motor istiyorsunuz? Lan gidin geberin, ölün ama ardınızdan sizi böylemi hatırlasınlar? Çok mu zor lan çok mu çok mu?
Allah aşkına kask paraniz yoksa binmeyin, ehliyetiniz yoksa binmeyin. Allah askina 125 cc ile baslayin, allah muhammed askina 2 tekerin ustunde oldugunuzu anlayin. Cocugu oyle gorunce yillardir ilk defa agladim. Ailesini aradigimda annesi bayildi, babasi konusamadi. Lutfen yalvaririm lutfen. Beni motordan sogutmayin yalvaririm.

http://i.hizliresim.com/5kXL7A.jpg (https://hizliresim.com/5kXL7A)

http://i.hizliresim.com/My2o0a.jpg (https://hizliresim.com/My2o0a)

alp_tunay
06 Eylül 2015, 00:40
Çok kötü... Üzüldüm...
Ne denir ki?????
Allah bir an önce şifa versin demekten başka ne yapılabilir ?

kordinaryus
06 Eylül 2015, 00:43
geçmiş olsun. çocuğun durumu nedir? sol bacağı kötü bir açıyla duruyor. artçı ne durumda?

Mexico
06 Eylül 2015, 00:47
Artci yok, cocuk bacaklari hissetmiyordu. Kirik bacaga gozumun onunde duzeltirlerken hissetti. Inanin agladim. Cocugun kirik bacagini hissetmesine sevindim. Felc oldu sandim basta yikildim.

_kaan_
06 Eylül 2015, 00:49
Ekipman çok önemli gerçekten. Ama akıl da olmalı insanda. Ben bu arkadaş için konuşmuyorum ama gerçekten bazı motosiklet sürücüleri çok agresif ve sert motor kullanıyorlar. Paket servisçileri hiç söylemiyorum bile. Onların şehir içinde düşük hızda yaptığı kontraları ben yapamıyorum gerçekten. Bir viraja sert girsem aklıma on tane soru geliyor, lastik tutunur mu?, altımdan kaçar mı? virajda su vs olabilir mi?

kordinaryus
06 Eylül 2015, 00:54
Artci yok, cocuk bacaklari hissetmiyordu. Kirik bacaga gozumun onunde duzeltirlerken hissetti. Inanin agladim. Cocugun kirik bacagini hissetmesine sevindim. Felc oldu sandim basta yikildim.

o bacak kırık yani? belli oluyor zaten. peki nasıl olmuş olay hocam? neye çarpmışlar nasıl çarpmışlar? genel durumları nasıldı ikisinin de?

MertCicen
06 Eylül 2015, 01:00
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur

Mertcan39
06 Eylül 2015, 01:18
Geçmiş olsun Allah hepimizi korusun böyle şeylerden İnşAllah

muAff
06 Eylül 2015, 01:26
Çok geçmiş olsun.

Kazayı ne okuduk, ne gördük. Kimsenin ön yargılı bir şeyler söyleme hakkı yok. Fakat ortadaki durum; Ekipman eksikliğini ve sonuçlarını bir kez daha gözler önüne seriyor. Eğer bu iş yapılacaksa, biraz profesyonel yapılmalı. Tamam ehitimi, en kaliteli ekipmanı geçtim. Ortada bütçe gerçeği de var. Benim kullandığım motor 125 cc bile değilken, bir Dizliklerim eksik diye virajlara bisiklet gibi giriyorum.

Tek istenilen biraz daha profesyonele alınmış sürücüler görmek. Bu haberler de umarım sokakta gördüğümüz diğer arkadaşlara bir şeyler anlatabilir.

Memory42
06 Eylül 2015, 01:28
Çok kötü olmuş ;( Rabbim sabır ve şifa versin.Yerinizde olmak istemezdim çok zor bir durum...Kendi yaptığım kaza aklıma geldi bacağımı acıdan kıpırtdatamazken çok korkmuştum ama bu kardeşimiz okadar şanslı değilmiş...

shruikan
06 Eylül 2015, 01:36
içinde bulunduğu kafayı korumayı düşünemeyen beyinli insanların hazin ve müstehak sonu!

Mexico
06 Eylül 2015, 09:04
o bacak kırık yani? belli oluyor zaten. peki nasıl olmuş olay hocam? neye çarpmışlar nasıl çarpmışlar? genel durumları nasıldı ikisinin de?

Hocam artçısı yoktu.

Olay su, motosikletli kardesimiz genciz guzeliz modunda ara sokakta basmis gidiyor. Tam 4 yol agzinda gaz kesmenin ne demek oldugundan bi haber devam edecegini saniyor. Malesef tamda o sirada yan sokaktan bir hyundai accent ayni seyleri dusunerek geliyor. Kacinilmaz son malum. Keske arabayida cekseydim, motorcu sag on kapiyla , tekerin araya vurmus. Arabaya araba carpmis sanki ortasina kadar gocmustu.

eroceto
06 Eylül 2015, 10:53
Bacak cidden çok fena kırılmış :( Allah acil şifalar versin..