PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skyteam v raptor 250 gören duyan alan yok mu aradaşlar!! Lutfen kullanıcılar foruma g



Uğur34-ist
20 Temmuz 2015, 21:17
Skyteam v raptor 250 gören duyan alan yok mu aradaşlar!! Suzuki Van Van replikası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Bi zahmet kullanıcılar yorumlarını ve görüşleri yazsın arkadaşlar

Mengu16
20 Temmuz 2015, 21:32
Duyan var da alan yok sanırım. Dişli oranları traktör gibiymiş, 223cc motora rağmen 90km hızda motor bağırıyormuş. Her parçası özgün tasarım olduğundan hız artırmak için uyumlu zincir dişlileri de bulunmaz heralde. Lastik konusu da sıkıntı, ithalatçının getirdiği orjinal lastiklerden başka bir lastik kullanamazsın özel ölçülerde olduğundan. 6500 lira vereceğin motorun da böyle sorunları olmamalı bence.

Uğur34-ist
20 Temmuz 2015, 23:31
Söylediklerinde haklı olabilirsin.valla klasik motor sevdiğim için bajaj boxer ile uzun müddettir ilgileniyorum ve takibindeyim.ama bu motor aklımı çeldi biraz.değişik hoş bi tipi var.Tabi kişiye göre değişir.Asya motor distribütörlüğünü yapıyormuş.İstanbulda aramadığım bayisi kalmadı.sadece bir kac tane bayiye gelmiş az sayıda ve satılmış.yakindan incelemek istiyordum ama yok.ikinci parti Ağustos Eylül gibi çoğu bayide olacakmış.fabrikayı bile aradım bu konuda.tabi sonrası ne olur bilinmez.yabanci forumlardan da yorumları okudum.ama tatmin edici yorum ve test bulamadım maalesef.bi gelsin bakalım.

Karacocuk
25 Aralık 2015, 11:56
Ben uzun zamandır araştırıyorum bu modeli. Aklıma haylice yattı. Parçaların özgün olduğu ve bulunmasının zor olduğunu söyleyen arkadaşlar yanılıyor maalesef. Alibaba.com da aratırsanız karşınıza bir sürü geliyor replika. Kısacası parçaları da bulunuyor. Motorun 90 km/sa te takılı kaldığı daha hızlı gidemediği ile ilgili yazan arkadaşlarda yanılıyor. Standart seyir hızı 106km/sa. Bu forumda 120 yaptığı iddaa edilen yazılar mevcut. Ben kafaya koydum alıcam bir terslik olmaz ise. internette de bolca incelemesi mevcut.