PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha R25 ile pist sürüş tecrübesi Istanbul Park’ta



Sayfa : [1] 2

admin
20 Mayıs 2015, 14:44
Yamaha R25 ile pist sürüş tecrübesini Alman ve Türk eğitmenler eşliğinde 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü Intercity İstanbul Park'a deneme fırsatını kaçırmayın. Pist gününe katılım şartları ve katılım forumunu aşağıda bulabilirsiniz.

R25 PIST GÜNÜ BAŞVURU ŞARTLARI:

Degerli Katilimci,

30 Mayis 2015 Cumartesi günü Intercity Istanbul Park’ta gerçeklesmesi planlanan “R25 Pist Günü” organizasyonuna basvuru için asagidaki sartlari tasimaniz gerekmektedir.

1) SÜRÜCÜ EHLİYETİ
Kaydinizin geçerli olabilmesi için lütfen egitim günü, Türkiye’de geçerli bir motosiklet ehliyeti (A2) ile birlikte hazir bulununuz. Ehliyetinizin fotokopisini basvuru esnasinda yüklemeniz gerekmektedir.

2) SÜRÜŞ TECRÜBESİ
Motosiklet ile en az 3.000 km sürüş tecrübenizin olmasi gerekmektedir. Ayrica R25 motosikletinizin rodajini tamamlamis olmasi ve 1000 km yetkili servis bakimini yaptirmis olmasi gerekmektedir.
Motosikletinizin 1000 km bakiminin yapildigini gösteren fotografini (garanti el kitabinin “ilk servis kaydi” sayfasinda yer almakta) basvuru esnasinda yüklemeniz gerekmektedir.

3) GÜVENLI SÜRÜS EGITIM OKULLARI
Güvenli sürüs egitimi veren bir okuldan egitim almis olmaniz tercih sebebidir. Egitim sonrasi verilen sertifikanin asli ya da fotokopisini basvuru esnasinda yüklemeniz gerekmektedir.

4) RUHSAT
Motosikletinizin ruhsatinin asli ya da fotokopisini basvuru esnasinda yüklemeniz gerekmektedir.

5) MOTOSIKLETIN FIZIKI KONTROLÜ
Egitim ve pist günü kullanilmak üzere, motosikletinizin ön kismina yerlestirilecek bir kursiyer numarasi verilecektir. Motosikletinizin kontrolü sirasinda hiz göstergeniz ve aynalariniz bantlanarak kapatilacaktir.
Lastik basinçlarinizi pist için ayarlamanizi tavsiye ediyoruz (bu konuda ekip arkadaslarimiz size yardimci olacaktir). Pistte yeterli miktarda lastik basinç ölçüm cihazi ve kompresör hazir bulunacaktir. Lütfen gün sonunda lastik basinçlarinizi yol sartlari için ayarlamayi unutmayiniz.

Motosikletinizin pist sartlarina uygunlugunu saglamak sizin sorumlulugunuzdur. Motosikletinizin temiz, bakimli ve her tür sivinin sizdirmazligi saglanmis olmalidir. Jantlar, lastikler, zincir, frenler, tüm oynar noktalardaki rulmanlar, ön ve arka süspansiyon iyi durumda olmali ve bütün bu noktalarin eksiksiz ve hasarsiz durumda oldugu piste gelinmeden sürücü tarafindan kontrol edilmelidir. Piste girerken motosikletiniz tarafimizdan kontrol edilecektir.

Teknik kontrol sonucu motosikletinin piste çikmaya elverisli olmadigina karar verilen ögrenciler program disi kalacaktir.

6) KIYAFET VE GÜVENLIK EKIPMANLARI
Kiyafetler pistte olusabilecek istenmeyen durumlarda sizi korumalidir, bu yüzden kiyafet ve özellikle kaski kurallara uymayan katilimcilar egitime alinmayacaktir. Kiyafetleriniz hasarsiz ve eksiksiz olmalidir.

Sürücüler tarafindan kullanilan tüm kasklar ECE 22-05, Snell M2000 /M2005, DOT, BSI 6658 Type A veya ACU Gold onayli tam (full face) kask olmak zorundadir. Motosikletinizi kullandiginiz süre boyunca kask takilmali ve uygun bir biçimde baglanmis olmalidir. Çenesi açilir (flip-up) kasklarla egitime katilamazsiniz.
Tek parça deri tulum güvenliginiz için tercihimizdir. Ancak deri tulumu olmayan katilimcilar iki parça, belden birbirine baglanabilir deri veya tekstil kiyafet kullanabilirler. Kiyafetlerinizde tam (omuz, dirsek ve kalça) korumalari bulunmali ve vücudunuzun tamamini kaplamalidir.
Motosiklet için üretilmis, racing veya touring, uzun ve tam (kaval, burun, topuk ve bilek) korumali çizme kullanmaniz gerekmektedir. Bagcikli veya cirtli kisa bot hiçbir sekilde kabul edilmeyecektir.
Eldiveniniz bilegi kapatacak kadar uzun, üzeri karbon veya sert korumali tercihen deri olmalidir. Ancak deri eldiven kullanmayanlar korumali tekstil eldiven de kullanabilirler.
Ayrica tüm sürücülere sirt koruma kullanmalarini tavsiye ediyoruz.

• Kullanilacak tüm giysiler hasarsiz olmalidir. Metal parçacikli diz kaydiricilari (knee slider) yasaktir.
• Motokros eldivenleri ya da bilegi açikta birakan deri eldivenler, jean pantolon veya ceket, Paddock ceket tabir edilen korumasiz tekstil motosiklet ceketleri, motosiklet botu olmayan her tür bagcikli ya da bagciksiz bot ve açik kask kullanmak KESINLIKLE YASAKTIR.
• Hiçbir sürücü kurs sirasinda alkol tüketmemeli yada alkolün etkisi altinda olmamalidir. Alkol testi yapma ve bu gerekçe ile katiliminiza izin vermeme hakkimizi sakli tutariz.
• Hiçbir sürücü kurs sirasinda (reçeteli ya da reçetesiz) ilaçlarin etkisi altinda olmamali ve sürüsüne etki edebilecek bir saglik sorununa sahip olmamalidir.

7) GÜVENLIK KURALLARI
Günün basinda tüm katilimcilara egitimi ve pist ile ilgili güvenlik briefingi verilecektir. Bu briefinge katilmayan katilimcilar piste çikartilmayacaktir. Egitime katilan herkes kim olursa olsun ögrencidir ve kurallari tamamen kabul etmesi gerekmektedir. Bütün bu kati kurallar sizin güvenliginiz içindir. Bu kurallarin herhangi birini ihlal eden katilimci yetkililer tarafindan pistten çikartilacaktir.

• Tek teker, lastik yakma gibi her tür tehlikeli hareket yasaktir.
• Pitlerde maksimum sürat 25 km / saattir.
• Pistte ters yöne gitmek kesinlikle yasaktir.
• Pist görevlilerinin ve / veya egitmenin onayi olmadan piste çikmak yasaktir.
• Katilimci kendi devresinin sonunda mutlaka pitlere dönmelidir.
• Düsüp hasar gören motosikletlerin piste çikmasina müsade edilmeyecektir.
• Hizli sürücü yavas sürücüyü geçerken, yavas sürücüye 2 metreden daha fazla yaklasamaz.


İlgili linkten başvurularınızı yapabilirsiniz:

Basvuru yapiniz (http://www.yamaha-motor.eu/tr/experience/get-out-there/riding-academy/YRA_link10.aspx)

Başvuru esnasında bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeniz önemlidir. Başvurular alındıktan sonra tarafımızdan değerlendirilecektir.

Değerlendirme sonrası beyan etmiş olduğunuz e-posta adresine basvuru durumunuzla alakalı mail atılacaktır. Başvurular kontenjanla sınırlıdır.

Kaynak: Yamaha Türkiye

LynXMaSTeR
20 Mayıs 2015, 15:41
test sürüşü görünce bende bi hevesle girdim meğerse kendi motosikletimiz olması gerekiyormuş, tüh yaa

essegesse
20 Mayıs 2015, 17:22
Pistte 5 kişi filan döner artık. Bunlar nasıl kurallar yahu? Kaç kişinin istenen nitelikte ekipmanı var acaba?

Tamam güvenlik için ama,bence çok fazla. Ne diyeyim,hayırlı olsun.

Shamy
20 Mayıs 2015, 17:50
R25 ile İstanbul parkı 15 dakikada dönerler herhalde :cherry: İnsan karting pistinde yapar İstanbul parkta neymiş :mrgreen:

sinansari_fb
20 Mayıs 2015, 18:12
Merak ettiğim bir konuda bu etkinlik R25 olanlara ücretsiz mi ?

Reşit
20 Mayıs 2015, 18:27
Pistte 5 kişi filan döner artık. Bunlar nasıl kurallar yahu? Kaç kişinin istenen nitelikte ekipmanı var acaba?

Tamam güvenlik için ama,bence çok fazla. Ne diyeyim,hayırlı olsun.

Adamlar ücretsiz İstanbul Parkta dönme fırsatı veriyor. İnsanımız onu da eleştiriyor. Kurallar zaten İstanbul Parkın kuralları. Anormal olan herhangi bir durum yok. "Bence çok fazla" derken neye göre fazla?:farao:

BatuhanK
20 Mayıs 2015, 19:07
Sanırım yamaha r25 ten güzel ekmek yemeyi planlıyor, başta çok iyi reklamını yaptığı gibi etkinliklerle bu işe devam ediyor.
Bence çok güzel bir fırsat r25 sahipleri iiçn. Ucuz yollu işi halletmek isteyen yoksa bir çift bot bir de belden baglanan tekstil pantolon-mont alarak bu işi bitirecek zaten

BerKToprak
20 Mayıs 2015, 19:30
Abi Başlığa bak bide içeriğe Bak. Zaten o donanımlara kriterlere uygun adamın ne o motosiklete nede o piste gelmeye ihtiyacı yok.

sanausbe
20 Mayıs 2015, 20:13
Mevcut motosiklet pantalonunuz var ise (kevlar içli kot da olabilir) bel kısmına ve montunuzun iç kısmına bir terzide fermuar diktirebilirsiniz. Böylece alt-üst birbirine iliklenir. İyi bir eldiven-uzun bot her daim işe yarar zaten.

Zaman zaman binbir zorlukla açılan bir piste böylece girebilmek bence büyük lüks. Anladığım kadarı ile R25 sahiplerine ücretsiz. Bence sadece sahiplere yapmak zorundalar zaten, hem pistte testin operasyonel zorlukları var (kaç kişi girip kaç tur atabilecek, bunun için kaç tane test motoru açmak zorundalar gibi), hem de mal kendinin olmayınca Ducati Scrambler'ın başına gelenler belli.

S.

BatuhanK
20 Mayıs 2015, 20:26
Abi Başlığa bak bide içeriğe Bak. Zaten o donanımlara kriterlere uygun adamın ne o motosiklete nede o piste gelmeye ihtiyacı yok.

Yahu motosiklet kullanıyorsunuz, eldiveniniz, kaskınız, montunuz yok mu. Hadi altta dizlik kullanıyordunuz, montta illaki pantolon için fermuar yeri olur ona uygun bi tekstil pantolon al geç. 200-300 tl ye de bir bot tamam işte...
Neye muhalefet olunuyor şaşıyorum, kot pantolon converse ile mi girilecekti piste. Hayır r25 olup da isyan eden bir kişi de yok işin garibi :mrgreen:

BerKToprak
20 Mayıs 2015, 23:51
PorTör muayeneside olun öyle gelin :)

turbocharge
21 Mayıs 2015, 00:13
Pitlerdeki maksimum sürat 25 km/h yi pİstte diye okudum yüreğime iniyordu.:pr:
Gerçi bana ne oluyorsa motorumda yok r25 im hele hiç yok:mrgreen:
Kazalı motosikletin bir daha piste çıkmasına izin verilmeyecekmiş. Ulan zaten adam o moralle bidaha tur atar mı orda? Motoru hasar almış ona yanar.
Birde hız göstergesini bantlamak niye? Adam o hızı orada görmek için gelmiş zaten belli bir tecrübesi olan sürücüyü alıyosunuz bu adam sürekli göstergeye bakmaz ki.
Neyse bir bildikleri vardır.

BatuhanK
21 Mayıs 2015, 00:30
Genelde kırılıp dökülünce pistte tehlike yaratmasın diye bantlanır fakat gösterge işini ben de anlayamadım. Belki millet göstergeye bakarken patlamasın diye düşünmüşlerdir.
Kazalı motosikletle tekrar piste çıka işi oluyor hocam. Burada pistte düşüp tekrar giren birisi vardı sv650 ile, sonra bir daha düşünce ya kendi ya orginizasyon çıkmasına izin vermedi sanırım :mrgreen:

Bune
21 Mayıs 2015, 00:53
R25 im var dizliğim bel korumam deri mont ve uzun botum var ama öyle alt ust bağlanan bi korumam yanı tulumum yok tulum alacak param olsa R25 değil R1 kullanırım zaten.

GP500-1st
21 Mayıs 2015, 01:10
Walla mükemmel. İstanbul parkta motosiklet pist günü 20 dk sı 300 tl iken(imiş) bedavaya böyle bişey inanılmaz.

Ekipmana kuvvet artık:P diğer r25 ci ler şansına küssün

handsome_07
21 Mayıs 2015, 09:44
bende giriş resmindeki R3 ü görünce Türkiyeye 300 lüğü geldi sandım meğer olay başkaymış :mrgreen:

DKN
21 Mayıs 2015, 10:27
yarışmadıktan sonra piste çıkmanın hiç bir anlamı yok

chcts1
21 Mayıs 2015, 10:36
hepsini anladım da benim olan motorun rodajından size ne
motor benim değil mi binerim üstüne vururum kırbacı :mrgreen:

SuleymanE
21 Mayıs 2015, 11:12
Bence çok güzel düşünülmüş bir etkinlik. İstanbulda müsait olup ekipmanı da tam olan arkadaşlar kaçırmasın derim.

Kaymak gibi pistte dizler yerde viraj almanın tadına varma şansı, hemde bedava... Güzel fırsatmış.

tyrung
21 Mayıs 2015, 11:23
Yorumları okuyorum da ..yurdum genci converse/tshirt ile pistte turlayacak sandı herhalde :D

YouSuffer
21 Mayıs 2015, 12:19
Koruma maddeleri intercity parkın maddeleri, pist için başka bir alternatifiniz yok. Ben akşam başvurucam muazzam bir fırsat ve bedava, ben deli gibi kiralık tulum arıyorum bulamazsam tekstil pantolonumu deri montuma fermuar diktirip birbirine bağlıycam

murat koksal
21 Mayıs 2015, 13:16
Acaba izlemeye gidebilirmiyiz,bizi içeri alrlarmı bilgisi olan varmı.

GP500-1st
21 Mayıs 2015, 13:59
izlersinde o kadar yola benzin yaktiktan sonra( avrupa yakasindan gelenler icin ozellikle)
bide kapida guvenlikcilerin 15 tl otopark parasi diye diretmelerine uyuz olabilirsin!

Trak day de izlemeye gelmistim zorla inatla almislardi, millet arkadasini izlemeye gelir dogal olarak bu nasil tutum iticilik anlamis degilim.

Reşit
21 Mayıs 2015, 14:45
Koruma maddeleri intercity parkın maddeleri, pist için başka bir alternatifiniz yok. Ben akşam başvurucam muazzam bir fırsat ve bedava, ben deli gibi kiralık tulum arıyorum bulamazsam tekstil pantolonumu deri montuma fermuar diktirip birbirine bağlıycam

Bundan sonraki pist günleri için bütçeni ayır, bağımlısı olacaksın. Ben cumartesi gireceğim, pazar girecek olursak tanışırız. Kazasız belasız :thumleft:

YouSuffer
21 Mayıs 2015, 14:55
Bundan sonraki pist günleri için bütçeni ayır, bağımlısı olacaksın. Ben cumartesi gireceğim, pazar girecek olursak tanışırız. Kazasız belasız :thumleft:

Bu etkinlik sadece c.tesi, ancak hayal edebiliyorum inş katılırımda bu tecrubeyıde edinirim :)

Bugraaa
21 Mayıs 2015, 15:26
Ooff bee! sansa bak, r25i olanlar kacirmasin :)

atillatopal9
21 Mayıs 2015, 15:50
Bunu düzenleyen insanı gerçekten merak ediyorum. bu şartları eğer taşısaydım muhtemelen yarışlara katılırdım. saçma sapan bir organizasyon

YouSuffer
21 Mayıs 2015, 16:34
Şartlardan kastınız guvenlık ekıpmanları ise zaten ekipmanlarınız böyle olmalı, örneğin benim öyle? Tek fark deri montum tekstil pantolona baglanmıyor kı eylulde bağlanabılen pantolondan alıcam ve şartlar tam olucak. Ve ben yarışmıyorum..

Motor şartları ise pistte kullanıcagınız motorun zaten böyle olması gerekli..

Bu arada TMF de yarışcı arkadaşımın motoru kendisinin ise yılda 15-50 bin tl harcadıgını belirteyim, yarışmak kolay değil söylendiği gibi arkadaşlar..

atillatopal9
21 Mayıs 2015, 16:58
Şartlardan kastınız guvenlık ekıpmanları ise zaten ekipmanlarınız böyle olmalı, örneğin benim öyle? Tek fark deri montum tekstil pantolona baglanmıyor kı eylulde bağlanabılen pantolondan alıcam ve şartlar tam olucak. Ve ben yarışmıyorum..

Motor şartları ise pistte kullanıcagınız motorun zaten böyle olması gerekli..

Bu arada TMF de yarışcı arkadaşımın motoru kendisinin ise yılda 15-50 bin tl harcadıgını belirteyim, yarışmak kolay değil söylendiği gibi arkadaşlar..

hocam 25 km yi geçmeyeceksin diyor. ve diyor ki km göstergeniz bant ile kapatılacak diyor. :)

enxdesign
21 Mayıs 2015, 17:04
Ceket ile pantolonun birbirine bağlanma olayını acayip abartmışsınız. İkisini de alın gidin terziye. 10-15 liraya güzel bir fermuar bağlantısı yapiversin size. Bu miktar fazla geliyorsa eski bir çantanın fermuarını kendiniz dikin yada annenize diktirin. Hem de bundan sonra motor sürerken beyaz atletiniz, sirtiniz ve çataliniz görünmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Pit alanında 25km diyor.
Pit alanı sizce pistin neresi olabilir?

YouSuffer
21 Mayıs 2015, 17:26
hocam 25 km yi geçmeyeceksin diyor. ve diyor ki km göstergeniz bant ile kapatılacak diyor. :)

Pit alanı o, yani pist değil hazırlanıp çıkılan kısım var ya orası. Gösterge bant olayını açıklarlar bilgim yok fakat napıcan göstergeyi? Eğitim zaten bu yarış yada gazlama değil :)

BatuhanK
21 Mayıs 2015, 17:26
hocam 25 km yi geçmeyeceksin diyor. ve diyor ki km göstergeniz bant ile kapatılacak diyor. :)

Hahahaha :mrgreen: Bir daha okuyun onu, olayı çok yanlış anlamışsınız :)

sanausbe
21 Mayıs 2015, 19:11
Göstergenin bantlanması eğitmenlerin isteği... Millet kaç yapıyorum diye göstergeye değil, gideceği yere baksın diye kapatılıyor. Genelde aynalar da kapatılıyor, arkadan deli gibi gelen olursa korkulmasın diye.

Saçma bulan arkadaşlar, belki kendilerince haklılar, ama cesaret edip de giderseniz, eğleneceğinizi garanti ederim. Yukarıda da söylediğim gibi, aşırı pahalı bir ekipman olması gerekmiyor, montla pantalonu da terzide fermuar yöntemi ile birbirine bağlattırabilirsiniz.

İçeri giriş araç başına 20 TL, bunu ne yazık ki İstanbul Park yönetimi otopark parası olarak giden herkesten kesiyor. İzlemeye herkes gidebilir. 4 motor yerine 4 kişi tek araba giderseniz, 80 tl yerine 20 tl verirsiniz. Ya da motorların ikisini hemen yakındaki petrol ofisinde veya shell'de düzgünce parkedip, ikişer kişiyi arkaya alırsanız, 40 lira cepte kalır.

S.

Reşit
21 Mayıs 2015, 19:39
Bu etkinlik sadece c.tesi, ancak hayal edebiliyorum inş katılırımda bu tecrubeyıde edinirim :)

Pist günü etkinliği Cumartesi-Pazar, R25 etkinliği sadece Pazar. Bende R25 yok zaten. Kendimiz İSt Parka domalarak giriyoruz, hazırlıklı ol demek istedim :mrgreen:

murat koksal
21 Mayıs 2015, 21:46
yok ben zaten yakınım 10km mesafem var, ama dedıgın gıbıysee 15 tl ne otopark parası oyle sanırım fırsat bu fırsat dıyolar.

LynXMaSTeR
22 Mayıs 2015, 10:59
yok ben zaten yakınım 10km mesafem var, ama dedıgın gıbıysee 15 tl ne otopark parası oyle sanırım fırsat bu fırsat dıyolar.

motorları otoparka mı bırakacaksınız, neyin parası bu anlamadım?

Seko
24 Mayıs 2015, 20:58
Fazla kişi katılmasın da uğraşmayalım diye ellerinden geleni yapmışlar. Amaç sırf reklam yapmak, eğitim vermek değil. Zaten o seviyede koruyucu ekipmanın ve eğitim sertifikalarım olsa pist eğitimi almak için neden uğraşayım ?

Sokollu
24 Mayıs 2015, 21:14
İrc lastik ile Istanbul Park'ta pist keyfi :mrgreen:

Ben r25 sahiplerini kıskandım vallahi, kaç kez geçer böyle bir fırsat ele ? Ben de izlemeye gideceğim bir işim çıkmazsa.

Bugraaa
24 Mayıs 2015, 21:44
Arkadaslar bazılarınız cok yanliş anlamiş olayı, buradaki kurallar yamahanın degil istanbul parkin kurallari ve istanbulpark pist gunune cıkarken verdiginiz ucret 300 tl (20dk) adamlar ucretsiz piste girme imkani sunmus, eleştirmek anlamsiz... Sizden istedikleri seyde istanbul parkin genel kuralları, imkanı olan varsa kacırmasın ayrıca IRCler pistte cok kotu tutus saglamiyor, keyifle gaZlayın :)

Shrieker
24 Mayıs 2015, 22:16
Bunu düzenleyen insanı gerçekten merak ediyorum. bu şartları eğer taşısaydım muhtemelen yarışlara katılırdım. saçma sapan bir organizasyon

Pist günlerinin standardı Dünya'nın her yerinde budur.

Gösterge bantlama hadisesi de sanırım daha önce hiç pist tecrübesi olmayan ve doğal olarak İstanbul Park'ın viraj dizilimini de bilmeyen sürücüler "aha bak gaç yapıyom !!" derken öndekine patlamasın diyedir.

YouSuffer
27 Mayıs 2015, 14:54
10.30 da başlıycakmış arkadaşlar pist etkinliği

Reşit
29 Mayıs 2015, 14:18
Etkinlik saatleri açıklandı. Adamlar ücretsiz üç seansa çıkarıyorlar. Maddi karşılığı 750 lira. Hala bu organizasyon için laf eden varsa kesinlikle psikolojik sorunları vardır. :rendeer:

http://i.hizliresim.com/OqvJBD.png (http://hizliresim.com/OqvJBD)

LynXMaSTeR
29 Mayıs 2015, 15:44
Etkinlik saatleri açıklandı. Adamlar ücretsiz üç seansa çıkarıyorlar. Maddi karşılığı 750 lira. Hala bu organizasyon için laf eden varsa kesinlikle psikolojik sorunları vardır. :rendeer:

http://i.hizliresim.com/OqvJBD.png (http://hizliresim.com/OqvJBD)

3 seansa birden katılım oluyor mu?
Her kişi için tek seanstır bence.

YouSuffer
29 Mayıs 2015, 17:13
Her kişi için bencede tek seanstır. Yarın görücez bakalım :)

sezerh
29 Mayıs 2015, 18:35
hepsini anladım da benim olan motorun rodajından size ne
motor benim değil mi binerim üstüne vururum kırbacı :mrgreen:

Rodajda bir motorsikler eger cok iyi bakilmadiysa o km ye kadar, asiri zorlandiginda sekman kirma, kol cikarma, krank kirma yani motor kitleme gibi sıkıntılar yasayabilir. O sebeple mantikli bi tercih/kural. Yamahayiyi ne kadar sevmesemde bu sene guzel seylee yapmaya basladi kerata. Darisi honda ve diger japon grubuna :D

Reşit
30 Mayıs 2015, 20:34
Katılanlar nasıl geçti? Görüşlerinizi alalım. 17 kişi vardı. 3 seans girdiler pertleri çıkmıştır :mrgreen: Buraya yazacak hali olan varsa paylaşımlarını bekleriz :cat:

BatuhanK
30 Mayıs 2015, 20:53
3 seans piste mi girdiler :salut:

essegesse
30 Mayıs 2015, 20:57
Toplamda 1400 adet R25 satılmış. Sadece 17 kişi mi katılmış? Neden acaba?

BatuhanK
30 Mayıs 2015, 21:00
Cep telefonlarına falan mesaj gitmediyse yamaha sayfalarını takip etmeleri gerekiyor. ya da forumları vs. Belki de alanların geneli yeni başlayanlar olduğu için malzemelerin bir çoğu eksikti ki gitmediler

Zuzuuw
30 Mayıs 2015, 21:10
Adli tıp'tan bekaret raporu istersen 17 kişi gelir işte :mrgreen: