PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiyelerinize ihtiyacım var ...



Berkay1852
06 Mayıs 2015, 20:25
Merhabalar.

Benim sorunum şu , ilk motorumu almak istedim bu sene ve A2 ehliyet için kurslarla görüştüm hepsi ( İSTİSNASIZ HEPSİ... ) motoru sürmeyi zaten biliyor olmanız lazım biz size sadece sınavdan bir gün önce süreceğiniz motoru ve parkuru göstereceğiz dediler. Benim daha önce hiç vitesli motor tecrübem yok. Yani Motor alıp sürebilmek için ehliyet gerekiyor ama ehliyet alabilmem içinde önceden motor sürmeyi bilmem gerekiyor.

İşin kötü tarafı samsunda oturuyorum ve burada tanıdığım bu işlerle ilgilenen bana motoru öğretebilecek kimse yok. Kurs veren birini buldum oda saati 100 lira diyor. ( zaten motor ve ekipmanlar için bütçeyi sonuna kadar harcadım öğrenciyim.)

Sıfır motorum haftaya çarşamba perşembe gibi elimde olacak . 150 lik bir başlangıç motoru
Şimdi sizce ben bu motor bana ulaşınca deposunu doldurup boş yollarda en azından ehliyet sınavını geçebilecek kadar öğrenebilirmiyim , yoksa mutlaka birinin yardımımı gerekir ? Motora teslim alırken en büyük koruma demirlerinden takmalarını söyledim ( direksiyonla neredeyse aynı genişlikte. ) Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben henüz iki tekere çıkamadım ama çıkabilenlerinizin tekerine taş değmesin :)

Carbondioxid
06 Mayıs 2015, 20:31
Bize düşen hayırlar dilemek, tavsiye kurs murs dedikkeri gibi çoğu hesapta o dersleri vermiyorbile, hasılı kelam, mt Samsun başlığına yazıver ana sayfada en allta bölgeler halinde her şehrin başlığı var, orda yazıver, oradaki kullanıcılardan online olabilenlere öm at.

Asla sıfır motorunla öğrenmeye çalışma, rica et, halihazırda bir yardımcı arkadaş çıkar mutlaka, düşük cc cub veya commuter, benzin yardımlaşması gibi düşünceli şekilde teklif et, mutlaka birileri yardımcı olur, insanlık ölmedi ise, ve tüm bunları trafiğe kapalı alanda, gerekirse yere tebeşir ile çizim yapıp partik kazan.

Berkay1852
06 Mayıs 2015, 20:36
yok zaten asla ehliyeti almadan trafiğe açık alana veya şehir içine girmem. kendi ölümümden ziyade süremediğim için başka birinin canına kast etmekten korkuyorum. o yüzden çıkmaza düştüm. cevabınız için çok teşekkür ederim :)