PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Xtreme Max Hakkında



Ömer Güllü
06 Mayıs 2015, 02:11
Abilerim bu yaz inşallah bir motorsiklet sahibi olucam ve tercihim cruıser'dı regal raptor,hysoung,lifan..Fakat son zamanlarda xtreme max fazla dikkatimi çekmeye başladı.Fiyatının ucuzluğu ve genel olarak kullanıcıların şikayeti olmaması sebebiyle birde motor yakışıklı olunca bayaa ilgim arttı.Boyumda 1.87 ve cross'a da ilgim var bir yandan,en azından yüksek olması aşırı hız yapmaması,asvalt,toprak demeden gidebilmesi ilgimi çekiyor.Benim merak ettiğim ise bazı videolar izleyip azıcık fikir sahibi oldum fakat yinede kullananlara sormak istiyorum dağda bayırda çekişi nasıl,zevk verir mi,asvaltta lastik işini ne yapmalı,eğitim aldıktan sonra yaklaşık bir yıl kullansam cruıser'a göre daha iyi mi tecrübe edinirim ?

günelyildiz
06 Mayıs 2015, 03:27
Bir xtreme max sahibi olarak tavsiye ederim ama senin istediğin segment olarak çok farklı yapıda iki motor biri cross biri cruser.
Cruser asfalt dışında pek bi isine yaramaz ama max hem asfalt hem arazi her turlu yola gelir. Boyun max için uygun orijinal lastikleri ne asfalt nede çamura uygun kullanım amacına gore lastik değişimi yapabilirsin enduro, supermoto, cross secim senin tabii orjinallerde yeni başlayanın isini görür.
Tecrübeye gelince yine max derim sonuçta macerası bol motor cruser ile uzun yol dışında ne yapabilirsinki..

Lucas
06 Mayıs 2015, 10:53
Aşağıdaki linkten devam edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/97268-mondial-150-x-treme-max-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html