PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasıl Olacak Bu İşler.



Yiğit_
30 Nisan 2015, 21:25
Az önce bir otomobil sürücüsünün öküzlüğü yüzünden kaza yapıyorduk.Tek şeritli yolda gidiyorum.Sağ sinyal verdim dönüş yapıcam.hız kesiyorum L şeklinde bir dönüş olacak,ben yavaşlıyorum adam arkadan hala hızlanıp beni ezmeye çalışıyor.sonra kendimi yolun sağına attım herif yanımdan neredeyse sıfır geçti.Bende arkadan giydirmeye başlayınca gazlayıp gitti.
Arabada ticari araç reanult kango idi bu ticari araçlarda birşey var zaten neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım.

Burdan birde bayan sürücülere seslenmek istiyorum:thumright.Lütfen araba sürmeyi bırakın artık size göre değil bu araçlar.Her gün kadın sürücüler yüzünden kaç trafik kazası atlatıyorum.Hehh içimi döktüm:)

kordinaryus
30 Nisan 2015, 21:27
aynen böyle devam edecek bu işler. beline silah taksan, her gördüğün trafik canavarını vursan ömrün boyunca bitiremezsin bunları. azami dikkat, asgari hız! sloganımız bu.

fullpusat1
30 Nisan 2015, 21:28
türkiyede kırmızı ışıkta gitmek hız sınırlarına ve takip mesafesine uymak suçtur

VESPERA
01 Mayıs 2015, 00:12
doblo, kango, taksi, minibüs, siyah cam film üzeri Kemal Atatürk sticker'lı her türlü araç, arka camında osmanlı tuğrası sticker ı olan her türlü araç. (genelde doblo oluyor) Bu tiplerden mutlak suretle uzak durunuz, gördüğünüz yerde bekleyin defolup gitsinler sonra yolunuza bakınız.

Bu tipler köyde davarları satıp istanbulda servisçilik, minibüsçülük taksicilik vs. yapan sorsan okuma yazma bilmeyen mahluklardır. ( istisnalar hariç )

sezer0696
01 Mayıs 2015, 04:14
Nasıl olacak bu işler hayırlı işler sende bizdesn heralde ayann