PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allahın dağın yine ilgisiz bir sürücü hey Allahım :/



superboycu
05 Nisan 2015, 11:04
Arkadaşlar ormanlık bir alana arkadaşlarla piknik yapmaya gittik 2 mizdede 100cc motosiklet , bassan gitmez boğulur :)
Her neyse yol aşırı ufak yani bi araba sığıyor ve yanındanda 2 motor geçebilir , Arkadan gelen otomobil korna çaldı yol istedi bizde verdik , biraz gitmeden adam önümüzde hızını düşürdü ve yavaş yavaş gidiyor , 30km felan korna çaldık tınlamadı 2 , 3 , 6 kornadan sonra ben yaklaştım araca sollayacaktım , zaten dar olan bir yolda üzerine kırdı artcım vardı ve yoldan çıkıp ormana daldık , düşmedik ama böyle kalın kafalı sürücüler var biz motosiklet'li olarak iyilik yapıp yol veriyoruz adam üzerimize kırıyor , bu olayın olduğu gün içerisindede köpek sürüsü 4 köpek kangal tipli kovalaya kovalaya maf etmişti zaten bizi.

almpoz
05 Nisan 2015, 12:15
Kötü bir gün geçirmişsiniz anlaşılan geçmiş olsun dikkatli olun derim araç sürücüleri siz ikaz yapsanızda sizi dinlemez maalesef :pr:

dadaş-bb
05 Nisan 2015, 13:03
cek kenari bes on dk bekle varsin yoluna gitsin hanzo araba sonra sende yoluna devam ederdin.

oluroyle
05 Nisan 2015, 14:44
Merhaba,

Bahsettiğiniz yol , sizin yazdığınıza göre , iki motorun anca geçebileceği bir yolsa, muhakkak stabil bir yol değildir. Öyle bir yolda, 100 km hızla zaten gidilmez. Hele motorla, canınızı riske atmaya gerek yok , 30 km hız idealmiş gibi geldi, hatta 10-20 .. Üstelik iki motorun anca geçebileceği bir yolda, araç sollamaya kalkmanız, benim hiç tarzım değildir. Araçın tekerleğinden sekebilecek taşı dahi düşünebilmek gereklidir diye düşünüyorum.. Kesinlikle takip mesefesi bırakılmalı , hatta daha da çok ..

Yok yere canınızı riske atan bence siz olmuşsunuz. En basta öyle bir yolda, size hoşgörülü olamayan bir araç sürücüsü izlenimi var bahsettiklerinizden anladığım,böyle bir sürücü, elbette siz onu sollarken üstünüze kırarsa, ben şaşırmam..Beklentinizi,bu ihtimali ancak gerçekleştirmiş olur .

Keyifli Sürüşler Dilerim, geçmiş olsun,sizlere birşey olmamış en azından..