PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alışveriş Merkezine Motosikletiyle Dalan Motosiklet Sürücüsü



admin
03 Nisan 2015, 00:35
Suça karışan, saçma sapan işlere bulaşan, aptal gibi davranan motosiklet sürücülerini görmek bizi gerçekten hiç mutlu etmiyor. Dahası, resmen başına iş açmak ve sadece dikkat çekmek için bu tarz işlere kalkışıp, bir de video çekerek internette paylaşılması. Bunu söylememize gerek var mı bilmiyorum ama, kısa sürede yakalanmak için harika bir yöntem gerçektende.

İşte karşınızda 2 silindirli motosikletiyle Polonya’nın Tarnow kendinde Media Markt alışveriş merkezine dalan arkadaşımız. Bunun planlı bir şekilde yapıldığını söylemek zor olmasa gerek, zira kendisini başka bir kamerayla takip eden bir ikinci kişi mevcut.

Dikkatle izleyecek olursanız, videoda bu motosikletliler tarafından ezilmemek için kelimenin tam anlamıyla yoldan kaçan insanları görebilirsiniz. Can ve mal kaybı olmaması yine de en büyük tesellimiz. Hiç süphemiz yok ki bu akılsızlar kamera görüntüleri ve tanıklar sayesinde kısa sürede yakalanacaklar. Üzücü kısmı ise, bu tür davranışların ve gereksiz insanların motosiklet camiasına hiçbir şekilde zarardan başka bir getirileri yok.

naqim11dpfg

hsk
03 Nisan 2015, 01:18
Biz toplum olarak hep ve her zaman kötüyü eleştiri yapıyoruz.Kimse iyi olanı ne örnek alır ne över nerde kötü bir örnek hemen o göz önüne gelir.Motor almaya karar verirsin hemen birileri çıkar iki teker, şeytan işi ,şunun çocuğu kamyon altında kaldı vs...
Nasıl bir bilinçaltı varsa artık hep kötü durumlar kalıyor akılda.

COQ
03 Nisan 2015, 02:25
içeride bir sürü araba var, kimse onlara bisey demiyor, ufacik motor girmis diye bir sürü afra tafra...
Yani admin sen bari yapma siddetle kiniyorum.:P

CompanERROR
03 Nisan 2015, 10:00
Sepetler arabalar timsahlar şekerler böcekler kuşlar cici kızlar.. ben olsam bende girerdim :-D