PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belki de bi hayatı motosiklet tutkusundan koparan müptezel şoför



beyefendi
24 Şubat 2015, 19:39
Evet arkadaşlar daha önce bilen hatırlayan var mı bilmem bi konu açmıştım kız arkadaşa nasıl motosiklet sevgisi kazandırılır diye. Bugün büyük iknaların birikmesi sonucu tamam dedi eve bırakmamı kabul etti, buraya kadar her şey çok güzel. Neyse sallana sallana gidiyoruz o gün verdiğiniz öneriler doğrultusunda o hızlan dediği zaman hızlandırıyorum yavaşla dediği zaman yavalııyorum, ne bi apaçilik -ki normalde de yapmam-yapıyorum ne bir şey. Çarşıdan sahile indik falan derken eve doğru geldik kız arkadaşımda dedi ki ben doyamadım hem sahil dedin çarşıdan geldik şöyle bi sahil turu yapalım mı dedi bende bi sevindim ağzım kulaklarda olur tabi dedim çıktık yola şimdi geldik asıl olaya, en sağ şeritten 40-50 arası bi hızla gidiyorum kırmızılara yaklaştık işte 3 şerit oldu yol ben orta şeritte kaldım yani güvenlik şeridi geldi mantıken ve teknik olarak hala en sağdaki şeritteyim neyse tam bu sırada sol taraftan gelen bi corolla benim rüyamı kâbusa çevirdi arkadan soldan beni taciz edip resmen zorla emniyet şeridine itti niye itti diyorum çünkü 0 mesafe dayadı yani bana birde bunun üstüne kız arkadaşımın sürekli "x korkuyorum x korkuyorum" demesiyle benim kabusum tamamlanmış oldu, ha emniyet şeridide vızır vızır o sırada boş şeride itmiyor yani beni son anda ayna kontrolle bi arabanın altında kalmaktan kurtulduk, şuan o arabayı süren babam olsa tutamam kendimi, döverim ama olay büyümesin kız arkadaşım daha çok korkmasın diye yuttum sinirimi, biraz uzun yazdım affedin iyi geceler.

Mhdrift41
24 Şubat 2015, 19:48
Onlara oyun geliyor heralde böyle şeyler motorun üstünde can olduğunu mu unutuyorlar kafaları mı güzel anlamıyorum bana daha böyle sıkıştırma olmadı olursa diye ben yanımda çakı taşıyorum o benim canıma kast ederse bende ederim.

beyefendi
24 Şubat 2015, 20:41
Gerçekten de oyun gibi geliyor bazılarına sanki ezilecek bi sinekmişiz gibi davranıyorlar

Enes Bakır
24 Şubat 2015, 20:49
sende onları sinek gibi eziceksin olucak biticek ama işte kız arkadaşın varmış neyse geçmiş olsun.

hakikiteker
24 Şubat 2015, 20:50
"Bak nasıl korkutacam muhahaha" diye nidalar atıp, insanların yer yer haddini bilmeyerek ölümüne sebep olan zekasızlardandır. Çok görüyoruz böylesini sırıtarak iş başında ya da nete videosunu çekip koyan mı dersin... Uğraşılmaz da bunlarla sinirlenir döversin çeker silahı, sevdiklerini daha çok üzersin. Beraberken yapmak lazım ne yapılacaksa :pl:

Adventure58
24 Şubat 2015, 21:10
Pek vasıtadan saymıyorlar. GEçmiş Olsun.

40yapar
24 Şubat 2015, 21:20
Her seferinde "bugün değil oğlum, bugün değil" deyip geçip gidiyorum. Umarım o gün hiç gelmez. Zira ya hastanelik edeceğim; ya hastanelik olacağım!

EldekiDebryj
24 Şubat 2015, 21:21
Bence sen bu sevdirme işinden vazgec bari kizin basina birsey gelirse sebebi olma.. motora binen,motor tutkunu vs zaten binerken azcok neyle karsilacaklarini bilir, goze alir , hiz yapmamak ,cok dikkatli olmakta yetmeyebiliyor bazen, sevecekse o severdi zaten cidden korkan birine zorla alistirmaya calisma herkes soguk kanlı olamaz belki o durumda ,kız motoru kendi surerken kalsa buyuk bir facia olabilirdi yada artci aliyorsun bazen oyle seyler duyuyoruz kaza olmayacagi varsada artcinin panigi ve korkusundan hersey daha berbat oluyor bunu yasayan tanidiklarimda var herkes sevecek diye bisey yok .. herkes yapamiyor zorlamamak en iyisi
Ozendirilerek baslayanlarda ilk kazada sansliysa ve olmemisse tasi taragi toplayip motoru satip arabaya geciyor yapmayinizz yapmayiniz..
Motorla gezmek eglenceli hos,bir yaşam tarzi ,tutku evet ama birde madalyonun obur yuzu var
Bedeli agir olmasin gecmis olsun

CHaTaN
24 Şubat 2015, 21:41
Maalesef insanlarımızda çok kötü bir hastalık var o da haset. Zaten tek sürüşlerimiz yeterince zorken birde arkamızda kız arkadaşmız yada eşimiz varsa daha da zorlaşıyor. O senin mutluluğun herşey ona batıyor. Kendinin sahip olamıyacağı duygulara sahip olman işte bu indanlara bunları yaptırıyor. Ama bu sadece motorsiklet araba ilişkisi değil. Bizim memlekette kim kimi tutarsa. Araba motora, minibüs arabaya, otobüs minibüse. kamyon otobüse. tır kamyona. Biz de beslenme zincirinin en altta olmamızın ceremesini çekiyoruz mecburen

yanakadam
24 Şubat 2015, 21:44
Benim kız arkadaşım pek sevmiyor motorumu ve ona olan tutkumu bende bir kaç kere yurt dışı seyahatine çıkalım falan dedim sıcak gelmedi bende onlu kısımları araba ile planlıyorum... Aslına bakarsanız hadi bi tur attır diye beni zorlayanlarıda kabul etmiyorum başka bir kişinin vebalini iki teker üzerinde taşımak istemiyorum. Duygusal adamım minicik bir şey olsa bir ömür atamam içimden...

Türkiye şartlarında içimizede kalacak bir durum olacak kalacak sanırım :(

sezerh
24 Şubat 2015, 22:26
özellikle bayan üyelerimziden ve tüm üyelerimizden özür dileyerek bu mesajı yazıyorum;
Allah onların bin belalarını versin böyle yavşaklar bunu şaka zannediyo.asla bizi tehlikeye atmıcaklarını felan sanıyolar. böyle salak espriler türklerde çok yaygın. misal tanıdık görünce ibnece gülerek .üstüne sürmek tek çözüm ilk ışıkta inip kavga ediceksin; ama motorcuların adı kirliye çıkıyo.

bu corollalılardan çektiğimiz nedir ya. birgünde arabayla yolculuk ederken benim başıma geldi. ışığa 100 metreden az kalmıştı. duble yolda sol şeritte kalmıştık. sağ şeride geçme gereği duyduk arkamızdan gelen corolla kalkarken bizi beklemesin diye ( araba yüklü olduğu için). corollayla aramızda en az 25 metrea vardı. sağ sinyal verip geçince arkadaki gerizekalı corollada sağa geçmiş hızlanıp bize makas atıp önümüze geçmek için geliyomuş . aniden kornaya bastı zaten hızımız 20 30.sonra sol şeride tekrar dönüp ışılarda yan yana durduk. adam el kol yaptı ister istemez bizimde sesimiz çıktı. çek sağa gibi laf attı sonra önümüze kırdı ( içindeki sanırım babası sakinleştirdi ve yola devam etti.) Eğer bu yazıyı okuyosan ufak hatcback arabaya sahibiz diye küçük değiliz embesill. inip bi güzel benzeticektim , sonra değmez dedim elime biber gazı aldım haydarı bırakıp (o sinirle yanlışlıkla almışım :D) adam mevzu çıkartırsa sıkmak için. neyse devam ettik yola biz yavaş yavaş o uçarakk. sonra 200 km sonra ışıklarda karşılaştık bidaha. AA ne tesadüf. o kağnı sana yetişmiş :) sıfır araban varsa hızlı değilsin amk.neyse bi güzel takip ettik 110 la viraja girince hafif bi viraja . korktu ve arkaya geçti. bizde uzatmadık değmez diye. neyse velevkin özetine geliyim böylelerini bi güzel dövmek geliyo ama en iyisi sakin olmak sabırlı olmak. çünkü böyle şerefsizlerde neolduğunu bilemezsin silah bile olabilir. en iyisi sakin olmak, sabırlı olmak. ayrıca dövsen nolcakki en fazla kafa göz kırılcak, hapiste yatıcaksın belki şikayetçi olursa yada yüksek mevkiden dayısı varsa.plakasını aldıysanız şikayet edebilirsiniz. bi ihtial ceza yazarlar :)

MrNobody
24 Şubat 2015, 22:48
Abi çok güzel demişsin motorun üstünde can var diyede
Peki soruyorum Canımızı alsalar kaç yıl yatacaklar ?
Cezalar göz korkutucu olmadıktan sonra texası bile geçeriz rahat olun motormuş arabaymış çokta umurlarında biz yine tedbiri elden bırakmayalım aman Dikkatli Olalım arkadaşlar!

hsk
25 Şubat 2015, 09:49
İnsanlıktan zerre kadar pay almamış kişilerin altında bi araç oldumu kendilerini herşeyden üstün sanıyorlar.Benim iş yeri güzergah yolumda da var bir kaç tane adam ara sokak dan direk caddeye giriyor beni her gördüğünde aynı bu olay elinde telefon hiç yola bakmıyor baksada benim durmam için yola atlıyor birgün ya ben ona gircem ya o bana nasıl bir zamanlama bilmiyorum ama 5dk önce de çıksam geçde çıksam bu adam hep denk geliyor...

Salih_T
25 Şubat 2015, 11:35
Bende Ankarada bilinçsiz taksi ve dolmuş şoförlerinden çok çekiyorum.. Özellikle gece çalışan taksi şoförleri çok sıkıntılı oluyor.. Uzak durmak en mantklısı..

Mexico
25 Şubat 2015, 11:56
Çok üzüldüm. Umarım kısa zamanda tekrar alışır kız arkadaşınız. Trafikteki o hanzolara çokta takılmayın. Her zaman söylüyorum herkes bilinçli değil, bazıları içmiş, bazıları çekmiş, bazıları cahil, bazıları psikopat. Trafikte kimseyi ayırt edemeyiz. Adam koyunları satmış gelmiş, araba almış biniyor. Bana, senin yolun emniyet şeridi oradan gideceksin diyen bile oldu.
Her zaman önce kendini konumla,mümkün olduğu kadar az muhattap ol trafikte insanlarla. Ben artık ne araba, ne motor ikisinide sürerken yayalara bile öncelik tanımıyorum. Bu ülkede hiç bir şey değişmeyecek eminim. Okuyanda, okumayanda bunları yapıyor. Benim için ha trafikte bunları yapmış,ha umumi tuvalette sifonu çekmeden çıkmış. İkisi arasında hiç fark yok gözümde.
Geçmiş olsun...

ilkadam
26 Şubat 2015, 02:17
Geçmiş olsun.
Bende motoru aldığım ilk gün sığ trafikte doblo arkamdan plakalığa sürttü zaten heyecanlıyım şerefsizin yaptığına bak.
Bazen bu öküzleri indirip kaskla kafa atasım geliyor.

Bu konuda bazı insanların araba gibi motosikletin de trafik aracı olduğunu o küçük beynine işlemesi lazım, arkadan otobüsün gelip sellektör yapması trafik magandalıgıdır.

Ama ahtım var bi gün birini indirip dövecem:)