PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki İnazuma F Hakkında Bilgi



dolphinlion
23 Şubat 2015, 00:13
Öncelikle herkese selamlar, içimdeki iki teker aşkı ilk defa bir foruma üye olmama sebep oldu inşallah buradan faydalı bilgiler edineceğime inanıyorum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Arkadaşlar 2 scooter geçmişinden sonra ( Piaggio Fly 100 ve Honda Pcx 125i )vitesli motora geçmek istiyorum, bu arada aşağı yukarı 2 senedir de motora binmiyorum. Şimdi bu sene inşallah bir motor almak istiyorum aklımdaki makinede Yeni İnazuma F sizce bu 2 scooterdan sonra bu makine benim için uygunmudur yoksa biraz daha scooterla devam etmelimiyim. Kullanım amacım daha çok şehir içi fakat aradada şehir dışına çıkabileceğim bir motor istiyorum. Başka motor tekliflerinede açığım fiyat olarak sıfır İnazuma F fiyatına yakın her makine olabilir.

motorcu48
23 Şubat 2015, 00:19
düşüncene göre en uygun motordur ve bu motordan mükemmeli sınıfında yoktur şiddetle tavsiye ederim.ekonomik bir sıkıntınız yok ise f versiyonunu alın 14450 diye sızdırılmış bir fıyatı söz konu ancak evladiyelik bir motordur bunu alınca göreceksiniz.

ozhanhrmann2
23 Şubat 2015, 00:26
çok iyi bir seçim, servisi de hallederseniz hayırlı olsun

mtgemlik
23 Şubat 2015, 00:42
Yerinde bir seçim. Yanlız bakım masrafları biraz cep yakabilir.

dolphinlion
23 Şubat 2015, 00:43
Suzuki yetkili satış ve servisi Mototaş Kızıltoprak evime çok yakın galiba İnazuma düşünmemde bununda etkisi var ama motorla ilgili iyi şeyler duymak tabiki en çok motive den durumlardan birisi sanırım. İnazuma kullanan birisi olarak size özel bir sorum daha olacak, uzun yolda motorun performansı nedir acaba niyetim kesinlikle hız yapmak değil araba ile bile 120 yi geçmezken motorlada bu hızı geçeceğimi sanmıyorum. Tek merak ettiğim 100 - 120 gibi hızlarda titreşim oluyormu

Bune
23 Şubat 2015, 01:06
İnazuma kullanmadım ama genel olarak bilinen bişey var oda inazuma ile titreşim yan yana geçmez aynı cümle içerisinde dahi kullanılmaz bu yüzden dede motoru diyorlar :mrgreen:

Yalnız ben bu f modelinin kafa grenajını bi türlü sevemedim motordan ayrı duruyormuş gibi.

motorcu48
23 Şubat 2015, 01:34
titreşim minumum düzeydedir dolayısıyla hiç yokta değildir 100-120 km gibi hızlarda titreşim şuan düşünüyorum da hatırlayamıyorum ancak 5 bin ile 6 bin devir aralığında sıcak asfalt bir yolda motoru sürerseniz azda olsa bir titreşim peg kısmında hıssedersiniz ancak diğerleriyle kıyaslarsanız evet titreşim yonunden sıkıntı yok diceksiniz

f versiyonunun ise en buyuk avantajı bana göre rüzgar değil gidon yüksekliğinin rahatlıgıdır o yuzden scooter kullanıp naked bir motora geçince dike yakın bir konumda motorunuzu kullanmak istiyorsunuz buda bu gidonla biraz zor geliyor.birde düşünün süper sport ya da daha yüksek sele olduğunu ...
o yuzden f versiyonunu öneririm daha gelmeden ne olacağı belli lakin çok satmayacağınada inanıyorum

dolphinlion
23 Şubat 2015, 14:06
Arkadaşlar herkese ilgi ve cvplarından dolayı çok teşşekür ederim. Bi değişiklik olmazsa tercihim İnazuma dan yana olacak. Fuardan sonra büyük ihtimal alacağım motoru.