PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte görünür olmak için gerekli aksesuarlar



admin
19 Ocak 2015, 03:05
Günlük hayatımızın hemen her alanı içerisinde yer alan trafik oldukça dikkat ve özveri isteyen bir yapıya sahip. Trafik içerisinde yer alan hemen her araç belli bir risk gurubuna dâhil ediliyor. Ancak bu araçlar içerisinde risk gurubunda daha üst sırlarda yer alan motosiklet için durum biraz daha farklı. Oldukça dikkat ve güvenlik açısından belli başlı zorunlulukları olan motosiklet için en öncelikli olan şeylerin başında kasklar ilk sırada yer alıyor.

Doğru bir kask tercihi ise güvenlik ve estetik yönde motosiklet kullanıcılarını memnun ediyor. Öncelikli olarak bu alanda profesyonel ürünler içerisinde yer alan ls2 kask farklı tasarımları ve geliştirilmiş dayanıklılığı ile motosiklet severlerin vazgeçemeyeceği ürünler sunuyor. Kolaylıkla elde edebileceğiniz bu ürünler sayesinde trafikte rahat hareket edebilecek, olası bir kaza sırasında güvenliğinizi en üst seviyede tutabileceksiniz. Birbirinden özel kaskların bulunduğu bu marka aynı zamanda isteğe bağlı olarak farklı camlarda sunuyor. Renkli, parlak, filmli camların yer aldığı ls2 kask modelleri sayesinde daha keyifli bir sürüş deneyimi sizi bekliyor olacak. Kask kullanmak her açıdan faydalıdır. Ülkemizde yasalar ile güvence altına alınan bu durum tamamen motosiklet kullanıcılarının faydasına olan bir ayrıntı.

http://imageshack.com/a/img540/4992/n2jHC7.jpg

Bu ayrıntıyı asla gözden kaçırmayan LS2 KASK ürünleri ise yüksek güvenilirlikli özelliği sayesinde beklenilenin çok üzerinde bir kaliteye sahip. İstediğiniz kask ve cam modellerini rahatlıkla bulabileceğiniz, kullanırken sıkıntı yaşamayacağınız en iyi ve en fazla tercih edilen modellerin tamamı sadece bu adres içinde. Alanında Uzman Motosiklet kullanıcılarının güvenliğini sağlayan ve kalitesi, tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bu ürünlerin tüm Türkiye modellerini bu adres (http://www.motoavm.com/ProductValues/kasklar/239/891) içerisinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Birbirinden özel ürünler, birbirinden avantajlı fiyatlar ve indirimler ile sizlerin hizmetine sunuluyor. Eğer iyi bir motosiklet kullanıcısı iseniz yapacağınız tercihlerde asla pişman olmayacaksınız. Trafiğe çıktığınız andan itibaren kaliteli bir görüş alanı, olası herhangi bir kaza sırasında yüksek güvenlik ile korkmadan yolunuza devam edebileceksiniz. En özel gezilerinizde size eşlik edecek olan en farklı modelleri, camları ve daha birçok farklı aksesuara Motoavm (http://www.motoavm.com) adresinden ulaşabilirsiniz.

Tüm LS2 kask modelleri için tıklayın: http://www.motoavm.com/

ugurcan88
19 Ocak 2015, 10:09
Siz yazmayı unutmuşsunuz sanırım...
DİKKAT REKLAMDIR

telike
19 Ocak 2015, 10:16
bizden izin almadan nasıl reklam yayınlarsınız!!

ugurcan88
19 Ocak 2015, 10:31
dostum derdim reklam yayınlanması değil... tabii ki reklam yayınlayacaklar... ama bu bir tanıtım yazısı değil, ls2 kaskların teknik özelliklerinden bahsetmiyor ya da kullanıcı yorumlarına dayanmıyor... yeni çıkan teknolojik bir ürün de değil... hatta çok genel güvenlik bilgisi (kask takın) dışında bir bilgilendirme de yapmıyor... ama başlığa konulan resme baktığımızda şu facebook'taki saçma sapan haber sayfalarının insanların merakına hitap etmek için saçma saçma başlıklar atmasına benzemiş... burası haber sayfası değil ki tık başına para kazanılsın... mesela diğer reklamlarda resimde kenarda köşede bir marka logosu ya da internet adresi yazıyor böylelikle anlayabiliyorsun reklam olduğunu.. ben de girip bekliyorum ki güzel güzel farkedilmemizi sağlayacak ekipmanlar falan listelenmiş durumda... kısacası ebleh yerine konulmak zoruma gidiyor... admin sen yapma bari...

Berkay*
22 Ocak 2015, 12:09
Ne umutlarla girmiştim konuya. :salut: