PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Motosiklet Eğitimi Yardım...



Onurhan D
19 Kasım 2014, 19:19
Şu an ehliyetim dahi yok şubatta kursa yazılıp 21 martta ki ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum bunun yanında eğitim almakta istiyorum malum ehliyet kursları allaha emanet ,İzmir de motosiklet başlangıç eğitimi alabileceğim yerler hakkında öneri ve ücretleri konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Güncel....

hakikiteker
19 Kasım 2014, 20:08
Ben ehliyeti Emin Direksiyon'dan aldım, Alsancak'ta bir yer vardı galiba bu iş için öneriyorlardı nasıldır bilmiyorum ama Emin de güzeldi. Kendi eğitim pistleri var, fiyat ortalamanın biraz üstü, ilgililer ve öğrenmen gereken temel şeyleri öğretiyorlar. Üstüne kendin de araştırma yapıp gelişim sağlarsan baya bir şey öğreniyorsun. Ben ki -daha ilk gün motosikletin debriyajı nerede ön fren arka fren bilmeyen adam :D- ilk sınava girişimde sıfır hatayla geçtim ama bu iş için gerçek anlamda profesyonel kişilerle çalışmadıkça (profesyoneller fiyatıyla belli oluyor :D) iş sende bitiyor.

Onurhan D
19 Kasım 2014, 21:57
Emin Direksiyon bostanlıda sanırım banada yakın ehliyet için düşünebilirim.Evet profesyonellerin fiyatı çok dudak uçuklatıcı duyduğumda çok şaşırdım :D Ben teorik olarak biliyorum hiç pratiğim yok :D kurstan sonra güvenli sürüş eğitimi de almak isterim ama :)Bu arada kurs ücreti ne kadar istediler toplam ehliyet sana ne kadara patladı.