PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Neos 50 cc



KölTigin
28 Ekim 2014, 21:45
Esenlik otağ üyeleri, uzun zamandır yoktum affola. Bir konu hakında danışınızı istiyorum mümkünse. Yamaha' nın 50 cclik motoru Neo's örütbağdan bakınca kimisinin göstergesi analog kimisinin ise dijital.
Model yılı olarak 2013 Neo'slar dijital 2014ler ise analog gösterge. Ben şahsen dijital göstergeyi tercih edeceğim ama digitallerinde bir sorun mu varda bu senenin modellerine analog gösterge taktılar. Bir malumatınız varsa cevaplandırmanızı rica ederim.
Esenlikle...

Ygz
28 Ekim 2014, 23:15
selam bende geçen bu skuterle ilgili konu açmıştım kullanıcısı yok herhalde siz alırsanız bi test yazısı yazarsınız umarım.
Ben şöyle söyleyeyim bu motor 2 paketle satılıyor biri easy biri normal analog göstergede elektrik marşı yok yani sadece kickstart var dijital göstergeli olanda elden marşlı çelik jantlı ve dijital göstergeli oluyor ikisinin arasındaki fark bu.Bir de eklemek isterim 50cc 2 zamanlı ve 2.8 hp olması lazım ben de almak istiyorum ama özellikle istanbul trafiğinde gücü yetersiz gibi geliyor.Sizden tek ricam alır almaz bir test yazısı yazmanızç Tekerinix düz bassın