PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha XT 125X kullanan var mı ?



CartaL
09 Mayıs 2006, 12:26
Arkadaşlar Bu motoru çok merak ediyorum. Mondial Zat 150 kullanıyorum memnunum ancak içime bir enduro ateşi düştü.

http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/images/217.jpg

link:http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urundetayy.php?k_id=10&u_id=217

Forumu araştırdım ancak pek detaylı bilgi bulamadim. Bu motosikleti kullanan arkadaş varsa memnuniyet ölçüsünü, ödenen paraya değip değmediğini benim gibi 100 kiloluk bir adama yakışıp yakışmayacağını vs. yazabilir mi ?

Ayrıca tarzlar çok farklı olsa da maxi scooter dan böyle bir enduroya geçersem benim ZATın rahatlığını bulabilir miyim ?

yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

derin
09 Mayıs 2006, 12:40
Bildiğim kadarı ile YBR motoru ile aynı motor kullanılıyormuş. Kanımca segmenti için çok pahalı bir motor. Zaten piyasada tutulduğunu da sanmıyorum. İkinci el bir Honda XL200 daha mantıklı bir seçim olur kanısındayım.

Barış Şuşut
09 Mayıs 2006, 20:05
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForuma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=9037) **************

motocycleboyreigns
10 Mayıs 2006, 10:29
Komşumda var,tam enduro değil daha ziyade supermoto denen asfalt endurosu.
Diğer endurolara göre selesi daha rahat,ama maxi scooterın konforunu bulabileceğinizi zannetmiyorum;cüssenize onun kadar uygun da değil bence.Yakışıp yakışmadığını söylemek bana düşmez,bana yakışır ama:P

kucukprens
11 Mayıs 2006, 11:48
ikinci el kilometresi dusuk bir Honda XL200 bence bundan daha iyidir. Hem kendini ispatlamis bir motor, hem de gercekten arazide enduro yapabilecegin bir arac. Ayrica BG acisindan daha guclu bence honda xl 200. Bunu alacagin paradan daha az bir parayla ikinci elini bulabilirsin. 3500-3800 civari degisiyor fiyatlari. Malum artik türkiyeye getirmiyorlar.