PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Engin Ökzsüz ve Abdullah Abimiz' e dualarınızı esirgemeyin.



Sayfa : [1] 2

Sadık1453
24 Temmuz 2014, 12:38
Arkadaşlar bildiğiniz üzere iki gündür merakla haberlerini beklediğimiz arkadaşlarımız dan maalesef kötü haber geldi. Haberi detaylandırarak iyice canınızı sıkmak istemiyorum.

Dualarınızı esirgemeyin.


"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Adventure58
24 Temmuz 2014, 12:40
Çok üzücü bir olay. Kimler ne istedi anlamıyorum. Bu işde eli olanlara Allahından bela Arkadaşlarımıza da Rahmet diliyorum.

YouSuffer
24 Temmuz 2014, 12:45
Allah gani gani rahmet eylesin, bayram namazında onlarada dua edicem Allah ailelerine sabır versin.

sailor33
24 Temmuz 2014, 12:45
Allah rahmet eylesin. Geride kalan yakınlarına da sabır versin. Sözün bittiği yer...

Carbondioxid
24 Temmuz 2014, 12:46
Diğer forumlar'da benzer başlıklar açılmış, anlaşılan sevilen sayılan insanlardı, Allah'tan rahmet dilerim, aileleri ve yakınlarına sabırlar dilerim.

[Turan]
24 Temmuz 2014, 12:47
Nasıl bir iştir bu arkadaş ne isterler 2 kamp yapan adamdan.

Can güvenliği yokmu yani kimsenin, silahmı taşımak zorunda kalıcaz güvenliğimiz için, teksasamı bağlıycaz yani.

Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.

maariz
24 Temmuz 2014, 12:48
Hepimizin başı sağolsun,Allah rahmet eylesin,mekanlarını cennet eylesin :(
Bu kadar insanız,çoğumuz belki de 3.Dünya Ülkeleri dahil motosiklet kullandık ve evimize sağsağlim döndük.Ne kadar acıdır ki bu iki dost,kendi Ülkelerinde adice öldürüldüler :(

puppetmaster
24 Temmuz 2014, 13:10
Allah rahmet eylesin. Ancak konuya dair hiç bir bilgisi olmayan ben ne oldu bu insanları niçin kaybettik anlamış değilim. Haber portallarında da konuya ilişkin bir bilgi bulamadım. Bu üzücü duruma dair bilgi verilirse iyi olacak. Bu mübarek günlerde Allah'dan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.

Apices
24 Temmuz 2014, 13:19
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin. Bu iğrençliği kim ya da kimler yaptıysa inşallah en kısa sürede bulunup en ağır cezayı alsınlar.

rs_guven
24 Temmuz 2014, 13:22
Gerçekten çok üzücü. Allah rahmet eylesin, mekanları Cennet olsun, kalanlara sabırlar versin.

Uykusuzcorap
24 Temmuz 2014, 13:27
Dün 2 sayfa okuyabildim öldürüldüler mi? Konu ile hakkında detaylı bilgiyi bana verırmısınız gercekten üzüldüm. Allah rahmet eylesin

extrem_015
24 Temmuz 2014, 13:52
Allah rahmet eylesin.

bagımlı
24 Temmuz 2014, 13:53
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Permatiq59
24 Temmuz 2014, 14:21
Allah rahmet eylesin.. orda hepimiz öldük... yolda susamış bir kuşu asfalta cıkmıs bir kaplumbağayı terkedilmiş bir yavru köpeği es geçemiyen güvenliklerini sağlamadan yoluna devam etmiyen motorcularız biz.. kime ne zararımız dokunur ki.. zaten trafik te ki umursamaz sürücü terörüyle uğrasıyoruz.. artık kendi ülkemizde güvenliğimiz yok.. içim acıyor dostlar.. bende farklı motosikletlerimle uzun seyahetlere cıkıyorum tek amacımız sürmek keşfetmek nasıl bir adiliktir bu... BAŞIMIZ SAĞOLSUN..

SCelen
24 Temmuz 2014, 14:42
Allah rahmet eylesin, ne olduğu belli mi arkadaşlar?

Mikuni
24 Temmuz 2014, 14:45
Şanlıurfa halfeti de cesetleri bulunmuş. Detay yok.

By_StaR
24 Temmuz 2014, 15:17
ne kadar üzülüyorum sabahtan beri.. SAnki kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.. öyleceyim.. ruh gibi..

supporter
24 Temmuz 2014, 15:29
gerek mt aılesı gerekse mc ve mk lar bu olay uzerıne herhangı bır protesyo yapmazsa ve seslerımızı cıkartmassak yazıklar olsun hepımıze!

Allah aılelerıne sabırlar versın.

raven71
24 Temmuz 2014, 15:49
:pale::salut::salut:

maxiscooter
24 Temmuz 2014, 15:59
Ne denır kı? :(

http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/istanbuldan-motosikletle-guneydogu-turuna-ciktilar-metruk-evde-cesetleri-bulundu

Samet Ağır
24 Temmuz 2014, 15:59
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin...mekanları cennet olsun inşallah...

Faillerinide de KAHHAR ismi şerifiyle kahru perişan eylesin...yiyecek lokmaları,içecek suları yatacak yerleri olmadan yabani hayvanlara canlı canlı yem olsunlar inşallah...

amaninmb
24 Temmuz 2014, 16:04
Hırsızlık vs mi oldu ki?
Sonuçta motorlar pahalı, Hangi cani,vicdansızlar ne yaptı bakalım... :"(
Allah Rahmet Eylesin. çok kötü.

seestar
24 Temmuz 2014, 16:11
Şu mubarek aylarda bunu yapan insan olamaz Allah rahmet eylesin Ailesine sabırlar diliyorum

2move
24 Temmuz 2014, 16:19
Trafik kazası olunca isyan edip lanet olsun yine mi diyoruz, üzülüyoruz ağlıyoruz fakat bu çok başka.. bambaşka. isyan ediyorsun lanet okuyorsun. Allah kahretsin bunları ve buna sebep olanları diyorsun

tosbaaa
24 Temmuz 2014, 16:54
Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.Dualarımızı eksik etmeyelim ne olur.
Lütfen bu acımasız olayı unutmayalım unutturmayalım.Toplanalım tepkımızı koyalım ortaya yada ne yapılması gerekıyorsa yapalım şu an gerçekten bitiğim ne düşüneceğimi bilmiyorum ama birşey yapılmalı birilerine duyurulmalı sönüp gitmemeli bu katliam.Hepimiz çok üzülüyoruz içimiz yanıyor biliyorum ama bitmesin sönmesin bu yangın lütfen... birde cenazeler istanbuldamı defnedilecek bilgisi olan varsa nerde ne zaman? Son yolculuklarında bulunmak istiyorum.

Sadık1453
24 Temmuz 2014, 17:05
Engin' in naaşı bu gece Sabiha Gökçen havalimanına getirilecekmiş.

Saat 22:30 ta Kavacık BP' te toplanarak kardeşimizi karşılamayacak gidecek bir grup oluşturuluyor. Katılabilecek olanlar ve katılmak isteyenlerin bilgisine.


"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Salih_T
24 Temmuz 2014, 17:16
Allah c.c. rahmet eylesin.. Mekanları cennet olsun.

zihnigonen
24 Temmuz 2014, 17:21
olayla ilgili bir gelişme var mı? nedeni neymiş?

Sadık1453
24 Temmuz 2014, 17:30
http://i.hizliresim.com/aP018O.png (http://hizliresim.com/aP018O)


"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

günelyildiz
24 Temmuz 2014, 17:33
allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin iki gündür bende takip ediyordum yeni öğrendim bunu yapan serefsizlerin allah belalarini versin

mgokhan57
24 Temmuz 2014, 17:48
Allah gani gani rahmet eylesin kardeşlerimize. Kelimelerin anlamsız kaldığı bir durum bu maalesef. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.

gambler
24 Temmuz 2014, 18:04
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.Çok uzulduk yıkıldık yazık çok yazık.Umarım adalet yerini bulur bu cinayeti işleyen şerefsizler cezasını çeker.

Crixa
24 Temmuz 2014, 18:16
Toprakları bol olsun Allah sevdiklerine yakınlarına yardım etsin dün aranıyorlardı bugun bulunmuslar haber de gördüm offf :(

http://www.dha.com.tr/abdullah-turk-ve-engin-oksuzun-halfetide-cesetleri-bulundu_723582.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Allah sevdiklerine yardım cı olsun toprağı bol olsun dün aranıyordu dua ettik haberi görünce kaldım öle off :(

MOTOSİKLETLE İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne geldikten sonra kendilerine ulaşılamayan emekli öğretmen 51 yaşındaki Abdullah Türk ile bir uluslararası petrol şirketinde çalışan 33 yaşındaki Engin Öksüz'ün, metruk bir evde cesetleri bulundu.
Yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu Türk ve Öksüz'ün başları taşla ezilerek öldürüldüğü tahmin edilen cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay, dün gece geç saatlerde Halfeti'nin birkaç kilometre uzağındaki Çeken Mahallesi'nde meydana geldi. Bölgeden geçenler, kullanılmayan metruk bir binadan kötü kokular geldiğini fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve sevk edilen polisler, evde başları taşla ezilerek öldürülen 2 erkek cesedi bulunduğunu fark etti. Yapılan incelemede, cesetlerin 3 gün önce yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu ve bir gece önce motosikletleri bulunan Güneydoğu turuna çıkan Öksüz ve Türk'e ait olduğu saptandı.

Her ikisi de evli ve birer çocuk babası olan Öksüz ve Türk'ün cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, motosiklet ile tura çıkan Türk ve Öksüz'ü başlarını taşla ezerek öldüren şüpheli ya da şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

"KURŞUNLANMIŞ, TANINMAMALARI İÇİN BAŞLARI TAŞLA EZİLMİŞ"

Motosikletle İstanbul'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde bulunan Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün cenazeleri otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeleri teslim almak için İstanbul'dan gelen arkadaşları Mehmet Bora, cinayeti işleyenlerin bir an önce bulunmasını istedi. Mehmet Bora, şöyle dedi: "Arkadaşlarımız İstanbul'dan hareket ederek, Ege ve Doğu turuna çıktı. Doğu turunu bitirdikten sonra Karadeniz üzerinden tekrar İstanbul'a dönmek istiyorlardı. Engin ağabey, Şanlıurfa'da son olarak eşi ile görüştükten sonra bir daha kendisine ulaşılamamış. Birkaç günden bu yana kendilerine ulaşılamıyordu. Biz de jandarma ve polis ekiplerine haber verdik, Halfeti barajına kamp kurmak istemişler, orada ne olduğunu bilmiyoruz. Şüpheliler ortada yok, kişi ve kişiler önce arkadaşlarımızı silahla vurulup tanınmaları için kafalarını taşla ezmiş."
Abdullah Türk ve Engin Öksüz'ün cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak olan otopsinin ardından, defnedilmek üzere İstanbul'a gönderilecek.


"BAŞKA YERE GİDİN DİYE YALVARDIM"

Dün gece metruk bir binada cesetleri bulunan motosiklet tutkunları Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün, ölümü, motosiklet tutkunlarını yasa boğdu.

Öksüz’ün sosyal medya sitesi Facebook’ta paylaşımlarda bulunan arkadaşları başsağlığı diledi. Olayın bir an önce aydınlatılması yönünde mesajların yazıldığı paylaşımlarda 'Moto Senkron Uğur' adlı kullanıcı, "Allah kahretsin 'Ben demiştim' demekten nefret ediyorum. Oytunu vazgeçirdim o turdan ama Engin’e yalvardım resmen 'Başka yere gidin' diye. 15 Temmuz’da dükkana uğradı yağını tamamladım. Üzgünüm başımız sağ olsun" mesajı yer aldı.


MOTOSİKLETLE KAÇAN 2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Güneydoğu turuna çıktıktan sonra kendilerine ulaşamayan yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu ve dün gece Halfeti'de başları taşla ezilerek öldürülmüş halde cesetleri bulunan Abdullah Türk ve Engin Öksüz'e ait motosikletler bulundu. Bölgede kapsamlı inceleme başlatan güvenlik güçleri, Abdullah Türk'e ait 26 AL 642 ile Engin Öksüz'e ait 34 HC 7518 plakalı motosikletleri cesetlerinin bulunduğu metruk evin yakınında 2 farklı noktada buldu. Polisler, cesetleri bulunan Türk ve Öksüz'e ait motosikletleri incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Öte yandan polislerin mobese kameralarına yönelik incelemesinde; metruk binanın bulunduğu alana Türk ve Öksüz ile birlikte giden ancak yalnız olarak dönen bir motosikletteki 2 kişinin kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

kurubuz
24 Temmuz 2014, 18:18
Urfalılar da bu olaydan çok üzüntü duyuyorlar ve suçluların yakalanmasını istiyorlar.
Şu habere yazılan yorumları okuyunuz.
http://www.sanliurfa.com/haber220899-Halfetide_Kahreden_Cinayet.htm

Bu cinayet bölgenin imajına çok zarar verdi. Şahsen bir daha Urfa'yı gezi planlarıma alacağımı sanmıyorum. Olay yurtdışı forumlarda da konuşulmaya başlandığını gördüm. Yabancı turist de bıçak gibi kesilir şimdi.

2move
24 Temmuz 2014, 18:34
Urfalılar da bu olaydan çok üzüntü duyuyorlar ve suçluların yakalanmasını istiyorlar.
Şu habere yazılan yorumları okuyunuz.
http://www.sanliurfa.com/haber220899-Halfetide_Kahreden_Cinayet.htm

Bu cinayet bölgenin imajına çok zarar verdi. Şahsen bir daha Urfa'yı gezi planlarıma alacağımı sanmıyorum. Olay yurtdışı forumlarda da konuşulmaya başlandığını gördüm. Yabancı turist de bıçak gibi kesilir şimdi.
kesinlikle bütün bir halka yıkılamaz bu suç. Altına yorum yazdım, lütfen destek verin. Urfa halkını ne kadar misafir perver oldugunu bilirim

Seko
24 Temmuz 2014, 18:44
Urfa'yla falan alakası yok tabi ki, her yerde yaşanabilecek bir olay. Malesef ülkemizde idam cezası yok ki bunlar yaklanınca, gidenleri geri getirmese de herkesin ateşini bir alsın, içindeki yağları eritsin. Daha fazlası da lazım bunlara ama buraya yazıp konuyu çirkinleştirmek istemiyorum. Bunları insandan bile saymıyorum ben, boşuna yaşıyorlar.

C.Kaan
24 Temmuz 2014, 18:52
Bu Bir Bölgenin Halkına Yıkılamayabilir, Ancak Bu Olay Bir Ülkenin Halkına Rahatlıkla Yıkılabilir Yıkılmalıdır.
Bu Olay Türk Halkının Ayıbıdır.

Yazıklar Olsun Nasıl Böyle Vahşi Olabilir İnsanlar, Gerçi İnsanda Denmez Bunlara.

Allah Rahmet Eylesin, Aileleri İçin Çok Zor Bir Durum.

tomass
24 Temmuz 2014, 18:56
Kendilerine ulasılamadığını duyunca önemsememiştim, aklıma hiç kötü bir düşünce gelmemişti.
Şuan haberi okuyunca beynimden vurulmuşsa döndüm.
Allah yakınlarına sabır versin.
Bu işi yapan oros....u çocukları bir an önce bulunup cezalandırılmalı.

tigermbz
24 Temmuz 2014, 19:01
alın size açılım
devletin kontrolünün bırakıldığı yerde insan evladına denk geldiysen iyisin
ama o.. çocuğuna denk gelirsen sonu bu

Allah rahmet eylesin

Serdar Yıldırım
24 Temmuz 2014, 19:12
Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun...maalesef doğusu batısı farketmiyor insanlığın merkezinden uzaklaşınca heryerde aynı tür garabet yaratıklar görmek mümkün arkadaşlar hani İtalyan gelin olarak tanınan Pippa Bacca yı Gebzede, Amerikalı Sarah Sierra yı İstanbulun göbeğinde öldürüldüğünü veya daha nicelerini hatırlarsınız umarım...inşallah bu ve bunun gibileri son olur,suçluların kısa sürede yakalanıp cezalarını çekmelerini umuyorum..

Shrieker
24 Temmuz 2014, 20:12
Olay çok feci... Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.



Öte yandan polislerin mobese kameralarına yönelik incelemesinde; metruk binanın bulunduğu alana Türk ve Öksüz ile birlikte giden ancak yalnız olarak dönen bir motosikletteki 2 kişinin kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Umarım fasarya değildir ve bir an önce yakalanırlar. Ömür boyu ağır hapis cezasıyla yargılanmalılar.

sarıdev
24 Temmuz 2014, 20:44
Rabbim sen bu katliamı yapanları kahret.Onları cehennemden çıkmamacasına cezalandır ya rabbim.

Ülkemizde adalet tecelli etmeyeceği ve failler yakalansa bile 8-10 yıl sonra serbest kalacağı için herkesten ricam arkadaşlara şu mübarek günlerde dua etmenizdir.Rabbim kabul etsin.

Sadık1453
24 Temmuz 2014, 20:44
Bilgi icin.
Cenazeye katılmak isteyenler icin.

Kavacik Hasan Yavuz Camii'nden öğle namazi kılınıp Engin'in cenazesi son yolculuğuna ugurlanarak anadolu Kavağı mezarligina defnedilecek bütün aracli aracsiz dostlari bekliyoruz... Allaha emanet olun.

"KAZASIZ SURUSLER"

JafJaf
24 Temmuz 2014, 20:56
Allah rahmet eylesin.

azizsele
24 Temmuz 2014, 20:58
alın size açılım
devletin kontrolünün bırakıldığı yerde insan evladına denk geldiysen iyisin
ama o.. çocuğuna denk gelirsen sonu bu

Allah rahmet eylesin

Açılım? nasıl bir alaka kurdunuz açılım ile gerçekten merak ediyorum?

Shrieker
24 Temmuz 2014, 21:28
Açılım? nasıl bir alaka kurdunuz açılım ile gerçekten merak ediyorum?

Devlet denetimi tamamen ortadan kalktı güneydoğuda. Milleti kör mü sanıyorsunuz nedir anlamadım gitti.

http://www.sanliurfa.com/haber220899-Halfetide_Kahreden_Cinayet.htm

Haberin altında Şanlıurfa'lıların yorumları var. Suriye'lilerin işin olabileceğini, yöre halkının böyle bi şey yapmayacağını söylüyorlar. Al belayı git kadıya...

kalidor
24 Temmuz 2014, 22:36
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü:(:(

caneroz
24 Temmuz 2014, 22:57
Allah rahmet eylesin gerçekten şok oldum haberi görünce , Allah yakınlarına sabır versin

mesut hoca
25 Temmuz 2014, 01:52
ALLAH mekanlarını, cennet eylesin ! haberi duyunca böyle bir şey nasıl olur demekten kendimi alamadım,bir trafik kazası olsa ,üzülerek haberlerde izliyoruz,ama böylesine hunharca işlenmiş cinayet olunca insan daha çok üzülüyor,ALLAH geride kalanlarına sabır versin...

Motork08
25 Temmuz 2014, 02:06
Bilgi icin.
Cenazeye katılmak isteyenler icin.

Kavacik Hasan Yavuz Camii'nden öğle namazi kılınıp Engin'in cenazesi son yolculuğuna ugurlanarak anadolu Kavağı mezarligina defnedilecek bütün aracli aracsiz dostlari bekliyoruz... Allaha emanet olun.

"KAZASIZ SURUSLER"

25 temmuz cuma günü mü ? öğlemi ikindimi ?