PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ezilmemek için aractan kaçmak



ulasgncrock
04 Temmuz 2014, 19:28
Herkese merhabalar dün aksama dogru eve giderken sol seritten giderken 400 mt ilerde de kırmızı yanıyor yolda hafif kalabalık bir tane denyo hızlıca arkama sokulmaya basladı yol vericem yanda araba önümde araba iyice sokuldu yanıma yaklasıp beni bariyere sıkıstırdı haliyle kornaya bastım napıyorsun dedim cekilsene lan filanlar demeler neyse yanında ön koltuktada küçük cocugu 2 3 yaslarında bana artislik yaptı neyse önüme kırdı durdurdu beni camdan kafayı cıkardı hepiniz aynısınız o cocuklararı i cocukları sövüyor sadece ban değil butun motorculara sövüyor yanında küçük cocugu ben aldırıs etmedim bastım gittim arkamdan yapıstı geliyor firen yapsam vuracak adi herif can havliler basıyorum bende sonra sol seride geçti bende sagdayım bana yandan vuracak adam sansıma ara sokak vardı hemen fren yaptım arka kitlendi sonra ön kitlendi az daha yatıyordum ayagımı yere koydum o arada düşmemek için su an bilegim biraz şiş girdim sokaga korna basarak gidiyorum ara sokata aslında kacıyorum tam ara sokakta öume cıktı ben yine kaçıyorum ilerde yine ısıklar trafik arbaların arasından kaçtım adam yakalayamadı olay benim evime 1 km yerde oluyor adam beni öldürmeye calıstı o heyecanla plaka alamadım ama 06 bt gibi bişeyle baslıyordu aracta opel astra 2008 kasa acemiyim daha 600 kmlik tecrubem var plaka bilme polise vericem gittigim yolda mobese kamera hiç bişey yok simdi diyeceksiniz niye dalmadın adama cesaret edemeim acıkcası suan mahhallede 3 tane var arkadaslarım takipteler beni ezmeye calısan adamda keldi ara sokaklarda iyi biliyor büyük bir ihtimalle aynı mahaldeyiz polise ıhbar etsem hiç bişey olmayacak elimde bi kaıt bile yok buarada ben tam takım geziyorum insanlar bu kadarmı bizden nefret ediyor gercekten yazık

bursagsli
04 Temmuz 2014, 19:47
Beyinsiz insanlar dolu motosikletlileri insandan saymıyor beyin fakirleri
Gece bir mahalleyi yürüyerek dolaş derim o herifin arabayı görünce lastiklerin hepsini şişle ön kaputada adam ol yaz

Osırıs
04 Temmuz 2014, 19:55
Öylesi bana denk gelmiyor,eldivenin dipçiğiyle nasıl kırıyorum elmacık kemiğini ::angry2::

ulasgncrock
04 Temmuz 2014, 20:04
Aslında suan arstırmadayız bulursak arabayı kafamızda garip garip fantaziler kurduk beklemedeyiz suan :)

s.e.c
04 Temmuz 2014, 20:08
Arkadaşlar böyle durumlarda, zaten bizde korumalı kıyafetler olduğu için kavgadan korkmaya gerek yok ama devir çok kötü adam silahı çıkarır yada bıçak taşıyordur. En güzeli hiç bulaşmamak, durumu kabullenmeye çalışmak, çünkü memleketteki öküz sayısı insan sayısından bir hayli çok.

idmanyurdu
04 Temmuz 2014, 20:46
2 senedir ankarada yasıyorum heryer böyle miçelerle dolu.çayyolu ve oran hariç. ben yanımda avcı bıçağı taşıyorum ne olur ne olmaz.sizde tasıyın

porlanoche
04 Temmuz 2014, 20:59
Basiniza gelenin benzeri geldi ama hizim yavasti dokundurdu dustum. Kalktim vurdum herife herif bicak cikardi araya birileri girdi firsattan istifade vinnn. Ama simdiki aklim olsa kaski kafadan cikarir elime alir dalardim. Bana kalirsa boyle bir durumda adami aractan cikarmadan dovmek gerekiyor zaten hepimiz eldivenle geziyoruz ve eldivenlerin ustu mübarek musta gibi :) . Simdi bu yazdiklarima humanist arkadaslst kizabilir ama maalesef kavga dogada var.

barodi
04 Temmuz 2014, 21:01
Boyle durumlarda bazen beladan kacmak icin o an adamin sinirini alman lazim. Haklisiniz ayni fikirdeyim alttan alki olay buyumesin ofkeyle kalkan zararla oturur. Bosver. Sen zaten sen hakli olsanda ozur dileki o utansin utancak vicdani varsa tabi. Ve bu o kisiye daha cok koyar .cunku beklemedigi bir tepki ile karsilasacak. Ama bunun icin peygamber sabrı lazim oda bizlerde yok.