PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Tutkunları Sorunlarını Konuşmak için Bir Araya Geliyor



admin
19 Haziran 2014, 19:15
Moted, Motoder, TMF, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Motoron Dergisi'nin öncülüğünde 40'a yakın kuruluş Türkiye Motosiklet Arama Konferansı'nda buluşuyor.

Konferansta motosiklet sektörünün karşı karşıya kaldığı sorunlar tartışılıp, çözüm önerileri ortaya konulacak

Bireysel ulaşımda motosikletin hak ettiği yeri almasını isteyen kişi ve kuruluşlar sonbaharda düzenlenecek olan Türkiye Motosiklet Arama Konferansı'nda bir araya geliyor. Türkiye Motosiklet Arama Konferansı, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Motoron Dergisi'nin öncülüğünde gerçekleşiyor. Konferans, Türkiye'de motosiklet kültürü ve sektörünün bugününü, geleceğini, potansiyelini, karşı karşıya olduğu fırsat, tehdit ve sorunları belirleyerek, ortak hedeflere kilitlenmiş farklı beyinleri "çözüm üretmek" adına tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor. Motosiklet kültürünün yaygınlaşmasına ve zengin bir sektör olmasına katkıda bulunmaya hazır 40'ı aşkın kamusal ve özel sektörden fikir sahibinin aynı masa etrafında bir araya geleceği Arama Konferansı, modern beyin fırtınaları ve katılım esasına dayanan bir interaktivite ile sektörün ve motorseverlerin beklediği çözüm ve projeleri üretmeye çalışacak.

Motosiklet hem ekonomik hem çevreci

Konferansta motosiklet sektörünün karşı karşıya kaldığı sorunlarının yanı sıra çözüm önerilerini ve motosikletin sunduğu fırsatları da konuşacaklarını belirten MOTED Başkanı Nihat Çadırcı, "Sonbaharda gerekleştirilmesi planlanan Türkiye Motosiklet Arama Konferansı, Milli Eğitim'den Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, spor kulüplerinden motosiklet derneklerine, eğitmenlerden deneyimli sporculara, yerel yöneticilerden pist sahiplerine, sektörel dernek temsilcilerinden firma sahiplerine kadar oldukça geniş bir yelpazede tüm fikirlerin ifade edilebileceği bir platform olarak kurgulanıyor" dedi. Nihat Çadırcı, konferansın sektörün gelişmesi açısından önemli bir adım olacağını anlattı.

Kaynak: Sondakika.com

Pekbipicadam
20 Haziran 2014, 15:24
Motor kullanmayan, dertlerimizi anlamayan bir çok mevki ve para sahibi insanın bir araya gelerek hiç haberleri olmadığı konularda tartışıp karar alacakları bir konferanstan öteye gitmeyecektir.

hasansonmez
21 Haziran 2014, 11:49
hiç bir resmi kurum yok demekki bu motosiklet işinden nasıl daha fazla para kazanırız konferansı olacak. Adıda güzelmiş Motosiklet arama konferansı nerde arayacaklarsa, zaten çözemediğim bir federasyon varsa TMF dir motorcular lehine kime ne yapmış bugüne kadar görebilmiş değilim anca zengin bebelerini pistlerde yarıştırmak için organizasyon yapıyor.

supporter
24 Haziran 2014, 04:46
tabı ya para var huzur var hepsınde sor bakalım bujı nerede yada yag degısımı de bakalım o herıflere olm sokaktan cevrın 3 5 kurye arkadasımızı cevırın motosıkletlı bızlerı alın sıze sorun cevap sonr ahkam kesmeyın yettınız artık !

KUVVETMİRA
24 Haziran 2014, 09:43
Motosiklet Tutkunları Sorunlarını Konuşmak için Bir Araya Geliyor

motosiklet tutkunları genelde mangal yapmak için bir araya gelir.
o senin dediğin türkiye'de motosiklet satışlarını artırmak için ne yapabiliriz konulu ticari bir toplantıdır.