PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yamaha xmax-250 için alarm olurmu ?



bseremet
03 Mayıs 2006, 22:36
selam arkadaşlar yeni aldıgım xmax 250 için alarm taktırmak istiyorum. nerde nasıl olur hangileri iyidir bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını ve tavsilerine ihtiyacım var varsa bu alarm işi yapanların adres veya tel numarası verirseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim tüm arkadaşlara....

vlad1462
03 Mayıs 2006, 22:41
servise danışmanı öneriyorum.motorunda immobilizer sistemi mevcut sanırım.dışarıda taktıracağın bi alarm probleme yol açabilir,gerek elektronik olarak gerekse motorun garanti dışı kalma oalsılığı yönünden.

rider89
03 Mayıs 2006, 22:50
Yamahanın avrupa web sitesine gir :) Orda yamahanın scooterları için alarmları mevcut

afterdarq
03 Mayıs 2006, 23:36
Alarmlı disk kilidi alıp takıver dostum... Garanti problemiyle filan uğraşma,akü bitmez birşey olmaz...Bence süper çözüm...

Olcay Avşar
04 Mayıs 2006, 08:36
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForuma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
**************** Site Yöneticisi: Eyong (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=8416) ****************