PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiralık Motosiklet



fasfasa
23 Mayıs 2014, 13:19
Arkadaşlar Merhaba,

Geçen hafta girdiğim sınavda malesef başarısız oldum ve ehliyet alamadım. Acaba diyorum kiralık motosiklet bulup 1-2 gün sürüp öğrensem mi ?

Ehliyeti olmayan birine motor da kiralamazlar diye düşünüyorum ama başka da bir ihtimal gelmiyor aklıma.

kngsze
23 Mayıs 2014, 13:21
http://www.motosiklet.net/forum/diger-ilanlar/128215-motosiklet-direksiyon-dersi.html

İyidir muhammed abi.
Ben ve hasan abi ders aldık ben oldukça memnun kaldım.

Söylediğin şey de çok saçma bu arada :D Kiralayıp kendi başına nasıl öğrenmeyi düşünüyorsun ?

solmyr
23 Mayıs 2014, 13:22
kiralamazlar. kiralamanın bir yolunu bulsanda düşme ihtimalin yüksek. o durumda sana birşey olmazsa bile bütün masrafı ödersin. motoru olan bir arkadaş en iyi çözüm. öte yandan ehliyet kursunda sana saatlerce ders vermek zorundalar. ben kursa yazıldığımda gayet iyi kullanabiliyordum ama para verdik diye :) kapılarını aşındırdım, motosikletlerine de arabalarına da sonuna kadar binmiştim :)

babaduru
23 Mayıs 2014, 20:32
Kiralayıp kendin öğrenmeye çalışmanı kimse tavsiye etmez!!! Ama aklında bulunsun 1 tomar kağıt imzalayıp başına bir kaza geldiğinde yüklü miktarda tazminat ödemeyi kabul ettiğinde kiralayabiliyorlar.

YouSuffer
23 Mayıs 2014, 20:38
Kurs motoruyla egıtım altında calış pek fayda etmıyor cunku ben 3. kez giricem hiçbir hatam yokken elenmeme ragmen. Kurs motoruyla sınava giriyorsun onla calıs daha iyi olur neyi yanlış yaptıysan ona göre calıs işte

Being
23 Mayıs 2014, 22:02
Ben vitesli motosikleti kullanmayı bilmiyordum bir arkadaş bana teknik konularda yardımcı oldu. Sonra motorumu istedi kiralık olarak vermedim :D düşme ihtimali motosiklette her zaman mevcuttur bu nedenle sakın öyle bir işe girişme derim.