PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : agility city yardım



stramotha
03 Mayıs 2014, 19:06
merhaba arkadaşlar;

kymco agility 125 lik motorumu satmış bulunmaktayım şimdi yeni bir motor arayışındayım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
bütçem 3500 tl civarında agility city almayı düşünüyorum ama yakıt olarak biraz fazla arka frenin disk olması birde 16 lastikleri beni cezbediyor.bu özelliklerde motor tavsiyesi olan varmı.Bİ ara vitesli motor düşündüm ama daha önce hiç kullanmadıgım için acabalardayım alışabilirmiyim vs vs.birde şehir içi kullanıcam ne kadar rahat olur bilmiyorum.alcagım motordan beklentim agilitiy 125 kadar seri olsun arka fren disk birde lastik büyük.. olsun city den başka tavsiyesi olan varmı çin malı haricinde

Sokollu
03 Mayıs 2014, 19:47
Kardeş ben de Kymco Super 8 kullanıcısıyım. Zamanında çok araştırma yapmıştım. Evet arka frenin kampana olması bazen çileden çıkarıyor , ön fren disk olmasa halimiz meçhul. Ama belirttiğin fiyat aralığında en iyi motor Kymco. 5bin küsüre satılan Honda pcx'in bile arka fren kampana. Burda Kymco kalitesini sorgulamaya gerek yok. 2.scooter olarak vitesliye başlamanı öneririm. Ben bir 10bin daha yaptıktan sonra 125lik de olsa vitesli alacağım. Scooter doğası gereği rahatsız oturuş pozisyonu sağlıyor ve üstüne Kymco'nun sert amortisörleri binince dayak yemişe dönüyorum kısa mesafede bile. Sana önerim biraz daha para ayarla ybr,cbr veya forumda önerilen hint malı ürünlerden al. Naçizane fikrim. Kazasız sürüşler :)

stramotha
03 Mayıs 2014, 22:06
yardımın için teşekkürler kardeşim..biyerlerden vitesli cbr yada ybr tarzı bişey bulup kiralamam lazım 1 gün kullanıp test edeyim hoşuma gidicekmi vitesli sararsa vitesliye geçiş yapabilirim belki..süper 8 ile agilty arasında fark varmı

Sokollu
04 Mayıs 2014, 19:10
Uzun süre scooter kullanımı sonucu oluşan alışkanlıklar değişmez tabi. Bu konuda ben de tedirginim aslında fren yerine debriyaj geçip ve hiç kullanmadığım ayaklarımın altında kumandalar olacak. Ehliyet sınavında çok zorlanmıştım. Ama çok zamanını alacağını sanmıyorum.

Agility hiç kullanmadım. Ama bildiğim kadarıyla göstergelere varana kadar çoğu aksam birebir. Kardeş modeller yani.Çift far olması nedeniyle Super 8 seçtim. Dediğim gibi o fiyata alınabilecek en sorunsuz markayı seçtiğini düşünüyorum. Vitesli motorlardaki amortisör ve oturuş pozisyonunu göze aldığım için sanırım bir sonraki motorum Ybr, lotodan 10bin çıkarsa İnazuma olur.

Kazasız sürüşler