PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Motor almayı düşünüyorum Tavsiyelerinizi bekliyorum



Leon_Rock
26 Nisan 2014, 15:41
Merhaba Arkadaşlar yeni motor almayı düşününyorum muhtemelen 250 cc lik bir motor olacak , motor konusunda gençken biraz kullandım fakat vitesli motor kullanmadım, A2 kursuna yazıldım ordada vitesli motor sürüşleri yaptıracaklar sınav öncesi, 3-4 yıldır trafikte araba kullanıyorum , dikkatli bi sürücüyüm ama dediğim gibi motora yeni geçiyorum. Zaten 250 cc lik motorlarda çok fazla bi seçenek yok Suzuki Inazuma 250 cc , Honda cbr 250 , kawasaki Ninja 250 , yada sizin tavsiyeleriniz ne 2. el almayı düşünüyorum geçiş motoru olması amacıyla , birde hangi motor ? neden ? fiyat ? ve tabiki olmazsa olmaz motorun cazibesi olması lazım ,sport tarzda , bu konularda tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim.

yiqit
26 Nisan 2014, 15:48
Sym wolf 250 mavi rengi çok hoş :cat:

CEM.
26 Nisan 2014, 15:57
Merhabalar.

Bu konular inanın çok işlendi 250 cc klasmanında bütün bilgiler zaten forumda mevcut.

inazuma 250cc topigi.

ninja 250 cc topigi

honda cbr 250 cc topigi

agzına kadar motorların kullacı yorumlarıyla dolu.

bu 3 topigi okuyupta karar vermek bence size kalmalı aksi taktirde bu kıyaslamayla ön yargılarla ve polemiklerle dolu bir konu olabilir.

Bana sorarsanız geçiş motoru olacagı için seçenekleriniz arasında inazuma olmasından dolayı ben inazuma almanızı isterdim neden ?

çünkü başlangıç motorunda düşme kalkma yan yatırma vs gibi durumlar illaki olucaktır. grenajsız bir model koruma demirleriyle birlikte daha az hasar görür.

Ayrıca ninja ve cbr'a göre kullanımı daha kolay olup daha daha konforludur.

inazumada peynir ekmek misali alıp satması kolay bir model benim gözümde ve tam bir geçiş motoru.

ama bu işin artisligide olsun birazda görüntüsüyle hitap etsin ve spor bir tarz olsun diyorsan ninja ve cbr 250 arasında seçim yapman gerekicek.

onlarda gidon ve oturuş posizyonlarından dolayı kullanımı rahat modeller. fakar bir ninja 250 bir cbr 250ye göre daha zor satılabilir.

3üde güzel motor ve hangisini alırsanız alın pişman olmıcaksınız.

Leon_Rock
26 Nisan 2014, 18:12
Saolun arkadaşlar akşam gelince topicleri gözden geçiriyim bi , birde cem topic linklerini buraya atabilirmisin , zahmet olmazsa

EmrE_09
26 Nisan 2014, 22:35
bence sym wolf 250 iyidir.içlerinde en hesaplısı ve kolay sürülebileni.ikinci el çok uygun fiyata bulabilirsin. 2.el alıp geçiş yapacağın zamanda pek zarar etmeden,belki zarar etmeden satabilirsin. inazumadanda az yakar,yakıttanda tasarruf edersin