PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ileri sürüş eğitimi hakkında



deprogadias
25 Nisan 2014, 21:54
merhabalar, bi konu hakkında bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. ileri sürüş eğitimi almak istiyorum. 2014 fuarında bike my world adında sürüş eğitim okulunu gördüm görüşüp bilgi aldım. bmw nin akademisindeki hocaların ayrılıp kendi kurmuş oldukları bi yermiş. http://www.bikemyworld.com/ sitesi burası eğitimleri falan var. birde barkın bayoğlunun yani altın elbiseli adamın videolarında gis akademi diye bi yerden bahsettiğini gördüm. http://www.gisakademi.com/ buda onun sitesi. sizce bunların hangisinden eğitim almalıyım ve gerçekten faydasını görürmüyüm?

ayrıca honda nın da eğitimi var. bunlarla hondanın eğitimi arasında ne gibi fark vardır. hangisinin daha çok yararı olur? şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :king:

mgokhan57
25 Nisan 2014, 22:51
Ben Honda Güvenli Sürüş 2 eğitimi aldım, tavsiye ediyorum. Ayrıca GİS akademi de çok iyiymiş onu da tavsiye ederim. Diğerleri hakkında bilgim yok.

deprogadias
25 Nisan 2014, 22:52
Ben Honda Güvenli Sürüş 2 eğitimi aldım, tavsiye ediyorum. Ayrıca GİS akademi de çok iyiymiş onu da tavsiye ederim. Diğerleri hakkında bilgim yok.

bilgilendirme için teşekkür ederim

dental_land
25 Nisan 2014, 23:03
gis akademi

ozwizard
25 Nisan 2014, 23:27
Merhaba,

Honda güvenli sürüş gayet yoğun ve sıkı bir program. Iki gün sürüyor ve çok ciddi bir eğitim. Gisin motorsiklet hakimiyet eğitimi kendi motorunuz ile katıldığınız bir program. Tek gün sürüyor ve kemerburgaz da. Hondanın eğitimi ise Gebze'de. Gis in de Honda gibi iki günlük programı var mı emin değilim. Ben de fuarda stantlarını ziyaret edip katıldım. Keyifli bir eğitimdi ancak biraz başlangıç seviyeye uygun olduğundan çok da tatmin olmadım ancak yine de fazla eğitim göz çıkarmaz diyerek şikayet etmedim. Ancak Honda yı şiddetle tavsiye ederim. Çok profesyonel ve yorucuydu.

Sadık1453
25 Nisan 2014, 23:35
honda ve gis akademi kendi motorlari ile egitim veriyor. Gis kendi motorunjzla da egitim berebiliyor. Baslangis seviyesi icin her ikiside iyidr. Ancak yuksek cc.li motosikletle seyehat edecegim derseniz OMM yide tavsiye edebilirim rakamsal anlamda daha uygundur ayrica ART Moto Akamdemi de vardir ve oldukca iyidir. Erkan Demirel isminide internette aratirirsan oldukca iyi egitmendir. Kimden alirsan al yeterki egitim kesinlikle cok faydasini goreceksin.


"KAZASIZ SURUSLER"

ectuna
25 Nisan 2014, 23:35
GIS te 1.seviye eğitim aldım.
Çok faydasını gördüm.
Bana tavsiye edilen 2 Eğitim yeri var. GIS ve HONDA
Eğer 5000 km altı tecrüben varsa HONDA 1.seviye yada GIS in, mutlak faydasını görürsün.
Scooter'dan vitesliye geçme aşamasında zorlandığım o ilk zamanlarda gitmiştim. Aklım sıra vites dışında ne olacak ki diyordum.
Gidince öyle olmadığını anladım. Onun dışında da pek çok şey öğrendim.
Yaklaşık 8 ay sonra şimdi 10-11 Mayıs da HONDA 2.seviyeye gideceğim.
Beklersen onla ile ilgili de fikrimi söylerim.

Açıkcası 2. seviye eğitim bana Honda da daha mantıklı geliyor.
GIS te kendi motorun ile (2.seviye için ) 1 günlük eğitim verirlerken, Honda da 2 tam gün ve onların motorları ile eğitim alıyorsun.
Tabi onların eğitim motorları olunca bazı şeyleri denemek daha kolay olacak gibi geliyor bana
Çay çorba Honda da bedava iken GIS te yol dahil kendi ihtiyaçlarını kendin karşılıyorsun.
Honda 425 TL iken (2. seviye ) sanırım GIS 300 TL.

Motomax dan 1000 TL alış veriş yapana 300 TL GIS eğitim bedava. Sonuçta ilk ihtiyacın olan kask, koruma gibi şeylerini alırsan GIS'i de bedava çıkarırsın aradan. En az 6 ay yaşa öğrendiklerin ile ve oturt bilgileri, sonra nasıl istiyorsan öyle yaparsın.

Sevgiler...

deprogadias
25 Nisan 2014, 23:51
bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. tecrübem yok denilecek kadar az açıkçası. anca arkadaşlarımın motorlarıyla turlamalar yaptım. max. 100 km falandır tecrübem. söylediklerinizin hepsini dikkate alıcam tekrar çok teşekkür ederim hepinize ilginiz ve cevaplarınızdan dolayı

Nomad_41
26 Nisan 2014, 01:26
Honda'da bende 1. seviye eğitim almıştım.. Hakan hoca çok kral adamdır orda .. Onun dışın da şimdi gis de Hakimiyet 1 düşünüyorum . Sonrasında hakimiyet 2 ve uzun yol gibi de gitmeyi düşünüyorum . Fiyat olarak hondadan daha uyguna gelıyor aslında ama kendi motorun ve yakacağın benzini varsayarsak 300+ bi full depoyu yersin o gün :) 380 e gelir böylece 425 verip hondaya gitmek de denene bilir bence ama bana kendi motorunla aldığın eğitim daha iyi gelir gibime gelıyor .. Hondanın 3. ve sonra ki seviye eğitimleri çok güzel CBF1000 veriyorlar :)

deprogadias
26 Nisan 2014, 03:10
motordan motora fark ediyo herşey. gaz tepkimesi olsun frenleri manevra kabiliyeti vs. kendi motorumla alırsam daha çok faydasını görürüm diye düşünüyorum. yakın zamanda kuba kee 100 cup alıcam ama o motorla da ileri sürüş eğitimi almak garip kaçmaz mı?

umurcan
26 Nisan 2014, 04:40
hakimiyet ve yol eğitimlerinin ayırdına varmak gerek bu durumda

hondanınkiler hakimiyet ama yol eğitimi benim gözümde daha önemli(ve hondada verilmiyor)

o yüzden tavsiyem öncelikli olarak bir kurumdan yol eğitimi alın. sonra hondaya başvurun isterseniz

deprogadias
26 Nisan 2014, 05:01
yol eğitimi ile hakimiyet arasındaki fark nedir peki? hakimiyet eğitimi alınca motora hakimken yolda bi sıkıntı yaşarmıyım ki?