PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım



sarıderler
07 Nisan 2014, 21:57
Küçüklüğümden beri tek hayalim motorsiklet sahibi olmaktı tabi bilincsizce hemem motoru almak isterdim ehliyet ve ekipmandan önce onların bir önemi yoktu benim içim foruma üye olduktan sonra bunların motordan daha önemli olduğunu öğrendim para biriktirdim bugun ehliyete yazıldım ve para biriktirip önce ekipman sonrada motorumu alıcağım beni bilinclendirdiğiniz icin hepinize sonsuz tesekkurlerimi sunarım :)

turkish39
07 Nisan 2014, 22:08
Acele etme zamanla olur hepsi.Ayrıca çoğu arkadaş zamanında yaptıkları hatalar yüzünden motora yeni başlamak için uyarılarda bulunur.Bu uyarıları dinleyene ne mutlu.
Etrafta yeterince apaçi motorcu var,artık bilinçli motorcular lazım ki millette bize saygı göstermeye başlasın.Kendimize saygımız olmadıktan sonra başkasından beklemek görüldüğü üzere olmuyor.İşe kendimizden başlamak lazım.O zaman belki bişeyler değişir.

sarıderler
07 Nisan 2014, 22:12
Haklısın abi motora yeni baslıcam kullanmayı biliyorum ama devamlı olaral bir motor sahibi olucam uyarılarınızı dikkate alıyorum ve sabah aksam yazdıklarınızı okuyorum teşekkürler tekrardan abi

Motorcu Abi
07 Nisan 2014, 22:50
Varsın motorun bir alt model olsun ama ekipmanın her daim tam olsun :rendeer:

Daha dün gördüm. Abimizin biri almış altına hayabusayı yenge arkada en ufak bir koruma yok. Şimdi bu adama korumanın önemini anlatsan '' yav gardaş mesafe gısa ne olacağ? '' diyecek. Adım gibi eminim.

sarıderler
07 Nisan 2014, 23:00
Yani haklısın ekipmanın önemini burda anladım. Bilincsizce kullananlarda bu konulara dikkat etse iyi olur