PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CBR250R ARKA LASTİK ÖNERİSİ OLAN ?



SelimCeran
07 Nisan 2014, 12:11
Arkadaşlar selamlar sizleri rahatsız ediyorum ama, bilginize ihtiyacım var cbr250r kullanmaktayım arka lastik baya aşındı lastik almam gerekiyor (michelin 160/60 zr 17 pilot power) düşünüyorum sizce nasıldır kalınlığı sıkıntı olurmu. kullanan varsa yazabilirmi ilginiz için teşekkürler.

ferdinandd
07 Nisan 2014, 12:32
Ben Pilot Activ kullanıyordum ama pek memnun değildim.

Memnun değildim dediğim, hafif tozlu yol, ıslak zemin ve özellikle! ısınması bana çok uzun geliyordu bu durumlarda arka epey kayıyordu :/

CB 125 imde Michelin Pilot Sporty kullanıyordum, incecik lastiklerdi ama yol konforu, ıslak zemin yol tutuşu açık ara üstündü.

Herikisini boş biyerde denemiştim, CBR ın frenleri muhteşem olmasına rağmen lastikler :/

He o ölçülerde Pilot Activden başka birşey denemedim CBR ımda, belki benim memnuniyetsizliğime rağmen yinede en iyisidir hiç bilmiyorum :silent:

Seven seviyordur, bende yumuşak hamur Michelinciyim ama Activi incecik commuter lastikleri kadar sevmedim ki her ikisinide aynı hızlarda kullandım bu yüzden bu konuda çok netim.

Bugün tekrar lastik alacak olsam istanbul asfaltı, tozlu, ne çıkacağı belli olmayan, yer yer ıslak hatta su birikintili yollar için daha dişli bişey bakardım :cat: