PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhsat ile alakalı



Technico
09 Ocak 2014, 15:53
arkadaşlar tvs apache 150mi aldım 4900 e yeni kasasını plaka felan CIKARTMADIM DAHA ruhsat cıkartırken nerden cıkartıcam + motoru götürmem gerekiyormu motoru götürmem gerekiyorsa PLAKASIZ BİR CEVİRME FELAN OLURSA NE YAPACAGIM?

ArdiaroS
09 Ocak 2014, 16:01
Ruhsatın yok zaten plaka çıkaramazsın. Önce trafik sigortanı yaptır, sonra emniyetin oralarda şoförler odasının yeri vardır ordan dosya al, o dosyayı doldurttur, sonra tüm evraklarınla emniyete git. Motosikleti götürmene gerek yok.

sSameT
09 Ocak 2014, 20:33
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Şoförler odasından dosya çıkartacaksın sonra sigortacıdan motorun modeliyle bi sigorta yaptıracaksın o kağıt,dosyayla emniyete gideceksin orda plaka için işlem felan yaptırcaksın ordanda kağıt verecekler yaşın tutmuyoda vekaletle kendi üstüne yaptıracaksan noterede gidiliyo ordan da kağıt veriliyo onuda alıyosun ama yaşın tutuyosa noter işi gerekmiyo ve emniyetten dosyayı düzenlerler saten kağıt felan imza attıktan parayı verdikden sonra ruhsatı veriyolar şoförler odasındanda plakanı alıcaksın. => Motosikletini götürmene gerek yok.