PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon güncelleme sorunu?



sonofwind
05 Aralık 2013, 16:04
Merhaba arkadaşlar.Bizim Navix marka double-d cihazımız var.İçinde igo programı yüklü.Başar Soft'un sitesinde cihazın modeli bulunmuyor.Başar soft'a mail çektik ve onların da yapacakları birşey olmadığını söylediler.Bu cihazımızı nasıl güncelleye biliriz?.Değerli fikirlerinizi bekliyor ve saygılarımı sunuyorum.Tekeriniz düz bassın.:king:

hissizadam
05 Aralık 2013, 22:44
Güncellemeden kastınız nedir tam olarak? Program mı güncellenecek yoksa kullandığı data'lar mı? (harita, yol, adres, sokak bilgileri vs.)
Cihazı aldığınız yerin veya Türkiye distribütörü'nün destek vermesi gerekir ama sanırım başar soft ve vermiyorlar. (eğer öyleyse çok ilginç)
cihazın tam marka modeli ürün no'su gibi bilgileri iletirseniz yabancı sitelerden belki güncelleme imkanı doğabilir.

alikan
06 Aralık 2013, 00:07
abicim elimde TOMTOM marka bi navigasyon var aldığımız yeri yani mediamart'ı aradık bize yetkili servisini aramamızı söylediler oradan yetkili bir kişi gerekli olan programı ve nasıl indireceğimi nasıl kurucağımı nasıl kayıt olucağımı nasıl açıcağımı kısaca herşeyi söyledi 5dk içerisinde güncelledim.. şuan en güncel şekilde çalışıyor sende yetkili servisi araya bilirsin yardım alabilirsin cihazı aldığın kutuun kapağın içinde bir kod olacak o işine yarıyacaktır umarım kutusu hala duruyodur :D :D :D :D

celikat
06 Aralık 2013, 00:11
bunlar genelde windows ce işletim sistemi kullanır. eğer öyle ise bilgisayara bağlayıp içindeki klasörleri görebilmen lazım. sonra map klasörüne yeni haritayı atarsın olur biter.