PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : maxiscooter kullanan arkadaşlar...özellikle daelim s3 advance 250



energy9991
03 Aralık 2013, 21:49
selam millet......bakıyorum araştırıyorum.....daelim s3 advance diğer rakiplerine göre daha iyi görünüyor....anahtarsızda çalışıyor,diğer rakiplerinde böyle bişey yok, diğer rakipleri gibide kore malı....fiyatıda makul..ben makineyi çok beğendim ama hiç tutulmamış?
maxiscooter kullanan arkadaşlar bu makineyi neden beğenmediniz hala anlamadım? bende araştırdım sadece yedek parçası biraz pahalı geldi......daelim s3 advance kullanan arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum....

yamyamaha
03 Aralık 2013, 22:03
Dealim daha once türkiye satiği motorları yüzustü biraktı. Misal dealim altino alan bircok kişi motorlarinda memnun olduğu halde ilerleyen yıllarda karşılarinda muhattap bulamamiştir. Yoksa marka kötü bir marka değil.

cool113
03 Aralık 2013, 22:22
daelim s3 advance ilk gelenlerde ön amortisör çukurlarda vurma yapıyordu yeni partilerde sorunun düzeldiği söyleniyordu. ilk partilerin ön amortisörleri garantiden değiştirmişlerdi. kullanıcıları gayet memnun seri bir motosiklet. yedek parça sorunu var gibi. başka bir forumda kullanıcılarından biri yedek parçasını uzun süre beklediğinden bahsediyordu. şu anda nedir bilmem. asya motor fırsatçılık yapıp bir kaç motor satar satmaz gazladı fiyatını. ah şu yabancılar adam gibi bir distribütör bulsalar veya kendileri ithalatını yapsalar.