PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Sevgisi Bitermi Hiç ? :)



YavaşGit
19 Kasım 2013, 22:46
Merhaba arkadaşlar.

Şimdi size motora karşı sevgim nasıl başladı onu anlatıcam.Okursunuz umarım

Ben hep dayımın motorunu sürerdim ta ki işe girip çalışıp kendi paramla motor alıncaya kadar.
İlk motorla dayımın motorla tanıştım.mondial 100 mh idi yanlış hatırlamıyorsam.
İlk motoru sürerken yaşım 11 di.11 yaşından beri içimde motora karşı gerçekten büyük bir sevgi var.ve hayalim inşallah gerçekleştiririm yamaha r1 siyah renk :)
11 yaşında dayım evde yokken anahtarı alıp motoru kaçırdım.tabi trafiğe çıkmadım.köy yeri gibi bir yer antalya ermenekte sürdüm.antalya lı olan bilir oraları.
neyse sürüyorum ama nasıll zevk alıyorum anlatamam .sonrasında bu durumu 2 3 defa daha tekrarladım.ama nasıl sevmiştim motoru anlatamam :) eve gidip yatağa yattığım da sürdüğümü düşünüyordum.yani çok mutluydum.:bounce: sonrasında dayıma yakalandım. :) sonra 1 ay kadar motora yaklaşamadım bile.sonrasında yaşım 12 oldu ve dayım motor değiştirdi.asya 150 t aldı.bu motor biraz ağırdı kalıplıydı.bu sefer dayım bana kendi verdi yine sürmeye başladım.heyecanı sormayın gitsin :P bi kaç kere yunus polis yakaladı beni ehliyetsiz ama hep affetti eve gönderdi :) bir daha binmemek şartıyla.tabi yine bindik. :)o ayrı.
derken derken dayım onu satıp bu sefer de kanuni aldı ama tam markasını hatırlamıyorum.ama güzel bir modeliydi.
12 yaşımdan 15 yaşına kadar bu motor da çok rahat tecrübe edinmiştim.yaş 17 oldu gittim ehliyete yazıldım.sonrasında motoru alıp hergün geziyordum.dayımın bu konuda emeği çok :) dayımda motorları sever.derken derken işe girdim paramı biriktirip 18 yaşımda mondial mg 125 aldım.fena değildi yani motor.sonuçta ilk göz ağrımdı :) sonra ona 18 yaşımdan 20 yaşına kadar bindim.şuan yaşım 20.satalı 3 ay oldu.ve satar satmaz kuba xcg 150 aldım.2013 model.hayallerime yarı yarıya kavuşmuştum kendi motorumu kullanıyordum.ehliyetli bir şekilde.ama asıl hayalim olan r1 siyah renk :) param olur olmaz ondan alıcam şüphesiz.
şimdi ki motorum az çok bana yetiyor.
yani motosiklet farklı bir duygu.Dayımı soracak olursak o türkchopper mk grubuna girdi.suzuki marka 800c chopper i var :)
aklıma fazla birşey gelmiyor sadece nasıl tanıştığımı anlatmak istedim.ve vazgeçilecek gibi de değil :)
kendiinize iyi bakım iyi forumlar :king:

mezit
19 Kasım 2013, 22:48
motosikletten vaz geçilşmez büyük bir sevgi bizimkisi..umarım arzu ettiğin motosiklete kavuşursun kazasız günler dilerim :)

YavaşGit
20 Kasım 2013, 00:16
motosikletten vaz geçilşmez büyük bir sevgi bizimkisi..umarım arzu ettiğin motosiklete kavuşursun kazasız günler dilerim :)

Eyvallah abi sağol :)

Nomad_41
20 Kasım 2013, 00:39
Kararlaştırılmış herşey, şartlara rağmen doğar :cat: