PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : custom deri mont-tulum



wolrath
07 Ekim 2013, 22:41
bızım kayınpeder eski terzi. antalyada deri isi yapmıs uzun süre. bana da ceket dıktı. baldızlara 10 larca dikti. oldukca tecrubelı.

bu aralar mont ya da tulum alasım vardı.bakarken gordu beni.ben yapayım dedı.

bu koruma ıslerını vs si halledebılır mıyız acaba? temını zor mudur? (benım akıtolara baktım.zaten cıkıyor ıcınden.) baska cok fazla detay var mı es gecebılecegımız? yoksa korumaları temın etsem guzel custom bısey cıkar mı ortaya?

var mı hıc yapan ya da yaptıran? uretımı goren?

serkanADH13
07 Ekim 2013, 22:55
tulumların dizlerine ÇIRT yardımı ile tutturulan SLİDER (korumalıkları) var,
o sekılde yapabılırsınız,
veya bısıkletlerın koromalıkları olur patencılerdede bulunur kola gecırılır onlardan alıp dıktırebılırsınız...

hasanfuat
08 Ekim 2013, 01:51
iyi bi markanın korumalarını alırısanız bence çokta güzel olur . iç korumalar pahalı da değil . kalca koruması gibi ped korumalar sas-tec gördüm bi tek özelliği nedir neden yapılır ? ebay dan takımları uygun fiyata bulunur araştırmak lazım burda da var 200 liraya takım toplanır gibi

wolrath
08 Ekim 2013, 02:02
kendısı zaten gunasırı kapalıcarsı felan gezıp duruyor.hobı nıyetıne :) korumaları gosterdım. kece vs cok daha ıyısını yaparım dedı. yenı 1 takım derı almıs mesela 180dolara.(dısarda 1000lıralık derı ceketlerın malzemesınden) bundan 3 tane ceket cıkıyor dıyo. fakat benım tulum anca 1 takımdan olurmus :) kat kat olacagı ıcın. sıyah-grı gıbı ıstedıgım ıcın zaten cok renklı olmasın ama asıl taktıgım mevzu ozellıkle horguc gıbı krıtık yerler.yaparım dıyo ama bakalım ıste.deneyecegız bu gıdısle.fecı gaza geldım.haldır haldır model felan arıyorum valla :)