PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigortadirekt firmasını tanıyan var mı ?



onuRRtas
05 Ekim 2013, 16:49
Selamlar.

Birkaç gündür sizi sigortalayalım diyorlar. Ayda 19 tl gibi bir tutar var.

Sıkıntı yok öderim. Şartlar teminatlar da güzel.

Kullanan eden bilen gören duyan var mı ? Şekerbankın bir hizmeti dediler.

Hizmetler:

Ferdi Kaza:

Kaza Sonucu Ölüm:10.000 TL Kaza sonucu vefatınız halinde poliçede yazılı sigorta bedelini aileniz veya kanuni varislerinize ödüyoruz.*

Kaza Sonucu Sürekli SakatlıkTeminatı: 10.000 TL Kaza sonucu bedeni olarak sürekli bir sakatlığa maruz kalmanız halinde size poliçede yazılı limitler dahilinde tazminat ödüyoruz.*

Sağlık Teminatları:

Acil Sağlık Sigortası Teminatı: 10.000 TL

 Acil Cerrahi Yatış Teminatı: Acil durumlarda nedeniyle cerrahi müdahale ve(ya) yatış gerektiren durumda kaldığınızda cerrahi müdahaleve/veya yatışa ilişkin ameliyathane, operatör, narkozitör, asistans, narkoz, ilaç ve sarf malzemeleri giderlerini 10.000 TL limitle ödüyoruz.

 Acil Dahili Yatış Teminatı: Acil durum nedeniyle ameliyatsız yatışlara ve/veya sigortalının yatmasını gerektirmeyen cerrahi ve ortopedik müdahalelere ait konsültasyon ve doktor ücreti, kan ve kan plazması dahil gerekli malzeme, oksijen, anestezi, alçı ve dikiş uygulaması, kullanılması doktorca gerekli görüşen standart korse ve ortopedik destekleyiciler, bandaj, sargı, pansuman, enjeksiyon vb. giderleri, elektrokardiyografiler, röntgen, MR, tüm diagnostik laboratuar testleri ve hasta bakım hizmetleri giderleri 10.000 TL’ye kadar ödüyoruz.

 Oda Yemek Teminatı: Acil durumlarda hastanede yattığınız her gün için oda-yemek ve hemşirelik hizmetlerine ait giderlerlerinizi 10.000 TL’ye kadar biz üstleniyoruz.

 Yoğum Bakım Teminatı: Acil durumlarda yoğun bakım ünitesinde geçirdiğiz her gün için yoğun bakım hizmetlerine ait giderleriniz poliçedeki yıllık limit dahilinde ödüyoruz.

Tıbbi Bilgi ve Danışma

Karşılaştığız her türlü sağlık problemiyle ilgili IPA Medikal Ekibi( Inter Partner Assitance) sizlerin yanınızda oluyor ve eğer ki acil tıbbi müdahale gerekiyorsa tüm organizasyonları sağlıyoruz.

Tıbbi Nakil

Aniden hastalanmanız veya yaralanmanız durumunda, IPA ambulansla uygun olan en yakın tıbbi merkeze veya bir tıbbi merkezden diğerine nakli için gerekli organizasyonları yapar ve belirtilen limitler dahilinde hizmet bedelini öderiz.

Diş Sağlığı Hizmeti - ÜCRETSİZ

1. Diş hekimi Muayenesi, Diş Röntgen Filmi (Detertraj, Diş Taşı Temizliği Alt ve Üst çene)

2. Diş Sağlığı Paketi ürün içerik ve uygulamasını yılda 1 kez SigortaDirekt.com müşterilerine özel ücretsiz olarak sağlıyoruz.

Grip Aşısı Hizmeti - ÜCRETSİZ

Grip mevsimi yaklaşıyor! Yılda 1 kez SigortaDirekt.com müşterilerine IPA tarafından ücretsiz olarak sağlıyoruz. ( Eylül- Aralık )

Araç Teminatları:

ÜCRETSİZ Uygulamalar

Her mevsime özel aşağıda yer alan bakım uygulamalarını ücretsiz olarak sunuyoruz.

 Check Up / Yılda 2 kez

 Antifriz Değişimi /Yılda 1 kere (Ekim, Kasım, Aralık)

 Klima BakımıYılda 1 Kere (Haziran,Temmuz)

 4 Lastik Rot Balans / Yılda 1 Kere

 Lastiklere Nitrojen Gazı Dolumu / Yılda 1 Kere

İndirimli Uygulamalar

Aracınızın bakıma mı ihtiyacı var, bizim de size özel indirimlerimiz var.

 Lastik %10 / Yılda 3 Kere (Mayıs, Eylül, Ekim)

 Periyodik Bakım %15 / Yılda 2 Kere

 İşçilik %25 / Yılda 5 kere

Yol Yardım

Her an sizlerin yanında olabilmek için aşağıda adı geçen bütün hizmetler İnter Partner Assistance tarafından sağlanan asistans hizmetlerince sağlanmaktadır.

Aracınızda oluşacak arızalarda; Yetkili firma tamir servisiyle sizleri görüştürürüz ve aracın arıza yaptığı yerde yol kenarında onarımı için gerekli organizasyonu IPA aracılığıyla sağlarız.

Kaza durumlarında en yakın yetkili servise çekme; Kaza sonucu aracın hareketsiz kalması durumunda, IPA araclığıyla aracınızın aynı il sınırları içerisinde en yakın yetkili servise çekilmesini sağlıyoruz. (İstanbul içinde Asya ve Avrupa kıtaları iki ayrı il olarak değerlendirilir). Eğer ki aracınızın bozulduğu ilin sınırları dahilinde yetkili servis yoksa aracınızın en yakın yetkili servise çekilmesi için gerekli organizasyon IPA tarafından yapılır ve ortaya çıkan çekici masrafları, poliçenizdeki limitler dahilinde tarafımızca ödenir.

Kurtarma; Trafik kazası sonucu aracınızın yolun dışına taşarak veya şarampole yuvarlanması, çekiciye ilaveten vinç ile kurtarılması gerektiği durumlarda, aracın kurtarılması için gerekli organizasyonu IPA yapar ve yılda 2 kez 150 TL kurtarıcı masraflarını öderiz.

Otelde Konaklama; IPA’nın verdiği hizmetlerle, 48 saati aşan onarımın tamamlanması beklenirken sizlerin 4 gece konaklamasını organize eder ve öderiz. (İkametgah dışında gerçekleşen kaza/arıza duumlarında 48 saati aşan onarımlarda geçerlidir).

48 saatten daha uzun sürelerde aracınız onarılamadıysa seyahatinizin tamamlanması için olayın meydana geldiği il ile gidilecek il arasında tarifeli uçak seferi var ise ekonomik sınıf uçak bileti, tarifeli uçak seferi yoksa, şehirlerarası otobüs bileti limitler dahilinde IPA aracılığıyla karşılamaktayız.

Araç Muayene Organizasyonu

İstanbul, İzmir ve Ankara illeri sınırları içerisinde geçerli olan bu hizmeti IPA’dan organizasyon desteği alarak sağlamaktayız.

Konut Yardım Hizmetleri:

Evinizde meydana gelebilecek beklenmedik hasarlar için de biz buradayız.

Su Tesisatı

Evinizin dışarıdan görülen temiz su tesisatındaki kırılma/patlama nedeniyle acil tamir gerektiren durumlarda IPA tarafından sizin için tesisatçı organizasyonunu sağlar ve ortaya çıkan hizmet bedelini yılda 2 defaya kadar 100 TL olarak öderiz.

Elektrik Tesisatı

Evinizin dahili elektrik tesisatında meydana gelebilecek ve konuta elektrik enerjisinin ulaşmasını engelleyecek problemlerde IPA elektrikçiyi sizin için evinize gönderir ve ortaya çıkan hizmet bedelini yılda 2 defaya kadar 100 TL olarak öderiz.

Çilingir Hizmeti

Evinizin anahtarının kaybedilmesi, unutulması, kaza sebebiyle veya hırsızlık neticesinde hasar oluşması gibi durumlarda konuta girilebilmesi için IPA çilingiri evinize gönderir ve yılda 2 kez 100 TL hizmet bedelini limitler dahilinde kadar öderiz.

Cam Kırılması

Evinizin dış yüzey camlarının herhangi bir sebeple kırılması/çatlaması durumunda IPA camcıyı evinize yollar ve ortaya çıkan hizmet bedelini yılda 2 kez 100 TL limitler dahilinde öderiz.

Sosyal Yardım Hizmetleri:

Yemeğe mi gideceksiniz? Eşinize çiçek mi göndereceksiniz? Araç mı kiralayacaksınız? Organizasyonlarınız için biz buradayız.

 Rezervasyon Hizmetleri (Tiyatro Rezervasyon, Konser Rezervasyon, Otel Rezervasyon, Restaurant

Rezervasyon)

 İç Ulaşım Rezervasyon (Tren, Uçak, Otobüs, v.s.)

 Rehberlik ve ilgi Hizmetleri için Rezervasyon

 Konferans Salonu Organizasyonu Kiralık Araç Organizasyon

 Kurye Servisi

 Çiçek ve Hediye Gönderimi

 Yiyecek-İçecek Gönderimi

 Tercüme, Tercüman ve Simultane Tercümanlık

 Bilgisayar, Faks, Mobil Telefon Kiralama

 Fuar/Sergi Programı Bilgilendirme

 Kültür ve Eğlence Merkezleri, Tiyatro/Konser Programları Bilgilendirme

Hukuki Danışma

Hukuki bir konu ile ilgili talebiniz varsa hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında, şirket tarafından alanında uzman bir hukuk danışmanıyla görüştürme yapılarak hukuki danışmanlık hizmeti veriyoruz.

VIP İndirim ve Ayrıcalıklar

İndirimi kim sevmez!

Türkiye, Avrupa ve Amerika’nın bir çok şehrinde bulunan en gözde restaurant, lokanta, gece kulübü ve otel vb.

mekanlarda %10'dan başlayan, %40'a varan indirimli hizmet alma olanağını size özel sağlıyoruz.

Bu hizmet;

 Yer bulunamayan mekan ve tesislerde rezervasyon imkanı,

 Mekanların özel olarak planladıkları fırsatlardan yararlanma,

 Ücretsiz vale hizmetleri,

 Yemek sonrası ikramlar,

 Özel taleplerin takibi,

 %30'a varan grup indirimi olanağı sağlayarak sizlere ayrıcalıklı ve uygun fiyatlı hizmet imkanlarını sağlamaktadır.

Halen okuyan varsa çok teşekkür ederim :rendeer:

VlknDnmz
05 Ekim 2013, 16:53
Sürekli sigorta firmaları tarafından tacize uğruyorum bende yaptırmak istemiyorum çok yapışkan oluyorlar bazen sinir bozucu bi durum....
Telefon numaramı nerden buluyorlar anlamış değilim engelleye engelleye gına geldi artık....

yusufgursoy
05 Ekim 2013, 18:10
dikkat edin çoğu korsan oluyor internet siteleri vs var mı bir bakın binaları nerede gidin görün. Beni feyzullah adında biri aradı daha domaini alınmamış siteye sitemiz var dedi. İstesem o an alır dolandırıcılar diye yazardım yapmadım. Paranızı kaptırmayn

McBay
05 Ekim 2013, 18:19
Sürekli sigorta firmaları tarafından tacize uğruyorum bende yaptırmak istemiyorum çok yapışkan oluyorlar bazen sinir bozucu bi durum....
Telefon numaramı nerden buluyorlar anlamış değilim engelleye engelleye gına geldi artık....

Operatör şirketler başta olmak üzere herkes satıyor elindeki telefon numaraları bilgilerini.

Örnek olarak:

Şu vipills midir ne zımbırtıdır onun mesajları bana çokça gelir.

Ama ne kendilerinden alışveriş yaptım nede buna benzer başka birşey.

Ordan burdan satın alıyorlar numaraları.

ECA
11 Ekim 2013, 17:25
Onur Bey merhaba,

Sigortadirekt.com'a 01.07.2013 tarihinde yaptığınız trafik sigortası başvurunuza istinaden sizlere Ekim Ayı başında ulaştık. Yeni ürünümüzle ilgili detaylı bilgilendirmeyi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sigortadirekt.com, Boğaziçi Sigorta ve Reasürans Brokerliği yatırımı olarak internet sigortacılığı yapmakta ve müşterilerine en ucuz, en hızlı ve en güvenli sigorta tekliflerini ulaştırmayı amaç edinmiştir. Bunu sağlayabilmek için de Türkiye'nin en büyük 13 sigorta şirketiyle anlaşması vardır. Sizlerle paylaşmış olduğunuz Hayat Denge Paketi, Şekerbank'ın sigorta şirketi olan SBN Sigorta'nın 10.000 TL limitle ferdi kaza sigortası ve Inter Partner Assistance'ın asistanlık hizmetlerini kapsayan, hayatınızın dengesinin bozulması halinde sizi destekleyecek yeni sigorta ürünümüzdür.
Ürünümüzü sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz.