PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalova motosiklet festivali başladı. Motofest 2013



admin
30 Ağustos 2013, 11:30
Yalova Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Yalova Motosiklet Festivali başladı.

29 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde yapılacak festival için YMSK Başkanı Göksel Er, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yılki festivale yoğun katılımın olacağını belirterek şöyle konuştu:

"Bu seneki festivalimize katılımın yoğun olacağı herkesin malumudur. Bize göre 5 bin kişilik bir festival olacak gibi duruyor. Festival yaptığımız TİGEM arazisinin bir bölümünü kullandığımız, daha önce festivale katılanların bilgisindedir. Bu seneki yüksek katılım göz önünde tutularak, TİGEM alanın tamamını kullanabilmek için festival tarihimizi 29 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasına kaydırmak zorunluluğu doğmuştur."

MOTOFEST ismi için marka başvurusu yaptıklarını da sözlerine ekleyen Er, "Bu yıl kimsenin festival isimlerine müdahale etmeyeceğiz. Ancak 2014 ve sonraki yıllarda bu isim sadece Yalova'da yapılan festivallerde kullanılacaktır" dedi.

enxdesign
30 Ağustos 2013, 11:49
Yalova'da hava nasıl acaba? Bazı hava durumu siteleri sağanak yağışlı olarak gösteriyor.

GP500-1st
30 Ağustos 2013, 12:36
accuvater 1-2 ye kadar yağmur ihtimali sonra yok eksam serinliğinde %01 yağar diyor. Dmi full yağmur diyor öğleden sonra

Şuan eskihisar-topcular feribotundaki arkadaşım ise yağış şuan yok ama rüzgar fena diyor. 24km hızla isiyor yol keyfi bırakmaz adamda

F54
03 Eylül 2013, 00:38
biz cuma sabah gittik hava güzel di denize girdik eğlendik ama ....
festival alanı çok kötüydü evlerin arasına çadır kurduk tuvaletler pis
hiçbir görevli yok başımıza birşey gelse kim ilgilenecek belli değil herkez kendi havasında