PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet Klubleri hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ?



Twinsler
13 Ağustos 2013, 14:31
Arkadaşlar,

İstanbul da yaşıyorum, Motorsiklet klublerine çok imreniyorum. aynı yelekleri giyiyorlar hep beraber gezilere gidiyorlar... Bunlar arasından tanıdığınız var mı ?

Nasıl bir yapıya sahipler nasıl katılıyoruz yada tavsiye eder misiniz? Benim İstanbul da gördüğüm Türk chopper birde Ottomans Turkey diye yelekleri olan motosiklet klublerini gördüm..

Konu hakkında bilginiz için şimdiden teşekkürler,

yusufozugenc
13 Ağustos 2013, 17:24
Bahsettiğin klüplerin kendi internet siteleri var. İstediğin bilgilere ulaşabilirsin. + Motosiklet.net'in de yelekleri tişörtleri var, burası da bir klüp sayılır :mrgreen:

Twinsler
13 Ağustos 2013, 17:30
Motosikletnet in yelekleri olduğunu bilmiyordum.. Teşekkürler,,

İnternet siteleri olduğunu biliyorum.. Belki üylerinden birileri forumdadır yada tanıyan vardır diye sormuştum...

alikan
13 Ağustos 2013, 17:36
İstanbul chooper club var gerçekten güzel bir kulüp birlik ve beraberlik ne demek iyi biliyorlar

şahsi görüşüm bir gruba yada kulüp'e dahil olmak yerine motorumla bütünleşip rüzgar biçmek daha hoş

Tabii bunun için bir motorumun olması lazım oda olur inşallah...

kurubuz
13 Ağustos 2013, 17:38
Birde Anatolian Tigers vardı galiba. Tercih meselesidir tabi. Kimisi aynı yeleği giyip " biz " kimliğine sahip çıkar, bundan hoşlanır. Bana çok ters. Ben yanlız veya en fazla 2 motor takılırım, kimse ile aynı kıyafeti giymem. Lider, abi, roadmaster tanımam. Ben aralarına girsem büyük ihtimal ikinci gün beni bir temiz döverler :) .

Twinsler
13 Ağustos 2013, 18:02
Birde Anatolian Tigers vardı galiba. Tercih meselesidir tabi. Kimisi aynı yeleği giyip " biz " kimliğine sahip çıkar, bundan hoşlanır. Bana çok ters. Ben yanlız veya en fazla 2 motor takılırım, kimse ile aynı kıyafeti giymem. Lider, abi, roadmaster tanımam. Ben aralarına girsem büyük ihtimal ikinci gün beni bir temiz döverler :) .

:)) ben bir kere toplu sürüşe katıldım oda Motosiklet netin gezisiydi :p ama güzel olur diye düşünüyorum.

Yorumlar geldikçe sanırım bir iletişim yolu bulacağım..
Ottomans MC diye bir club var kadıköyde 3-4 defa gördüm. ama sitelerine girdim merkez izmit diyor. iletişim için yelekli bir member bulup ona sorun diyor :))

dreamkiller
13 Ağustos 2013, 18:35
Ottoman MC nin kurucu üyelerinden biriside Ümraniye oto sanayi sitesinde dükkanı olan Şükrü Ustadır.. Onunla iletişime geçebilirsiniz. Kendisine telefonla ulaşırsanız küfürünü esirgemez ama dükkanına gidip selamün aleyküm diye konuya girerseniz bedava çay içme olasılığınız bile olabilir :)

MBHoro
13 Ağustos 2013, 19:35
İzmit'te ottomans var evet, ne onlar bizden ne de biz onlardan haz etmiyoruz malesef :) ama kardeş kardeş geçiniyoruz.

Birlikte sürme işine gelince biz kocaeli mt olarak her çarşamba aynı saatte aynı yerde buluşuyoruz ve çoğu zaman beraber yol yapıyoruz. Ama bizde lider, abi vs yok sadece öncü ve artçı oluyor grubun sağlığını korumak için. hatta telsizlerimiz var. öncü ve artçı sürekli iletişimde kalıyor. bütün motorlarımızda MT stcikerı var. Tabiki bizde zaman zaman bir başımıza yol alıyoruz zevklide oluyor. bazende grup sürmek hoş ayrı bir zevki var bence.. ve avantajları var.. birinin motoruna birşey oluyor vs. hemen çözüm bulunuyor. mesela benim top case 'de her zaman çekme halatı bulunur :) malum motor 49 hp

hisvarlar
13 Ağustos 2013, 19:43
Sizin ilginizi çekenler sanırım chopper-cruiser kulüpleri. Açıkcası ben o kulüplerin genelini sevmiyorum. Çünkü kulüp içi hiyerarşi,rütbeler,sürüş esnasında üstünü geçememe gibi kuralları var bir çoğunda. Buda motosiklet gibi eğlenceli bir hobiyi bence farklı bir yöne çekiyor.

Benim üye olduğum ve oldukça aktif şekilde gezdiğimiz Elazığ MOTO23 kulübümüz var. Gezi,kamp,kahvaltı,iftar,bayramlaşma,akşam yemeği,keyif gezisi gibi etkinliklerimiz oluyor. Kulüpte hiyerarşi yok sadece resmi bir kulüp olduğumuzdan başkan,başkan yardımcıları,denetim kurulu vs. gibi prosedürlerimiz ve toplantılarımız oluyor. Kışın çiğköfte ve yeni gelenlerle tanışma toplantılarımız oluyor. Sezon açılışını büyük bir kahvaltı organizasyonu ile yapıyoruz. Kısacası bir aile gibiyiz, şehrimizdeki tüm bilinçli motor sahipleri üyemiz. Yaş yada motor hacmi kısıtlaması yok hatta motosiklete sahip olma şartımızda yok. Sezonda hemen hemen her hafta bir gezimiz muhakkak oluyor. Batum,manavgat,emok gibi festivallere katılım göstermeye çalışıyoruz.

Kulübümüze ait buff ve stickerlarımız var. Bu sezonda reflektif yeleklerimizi bastıracağız.

rm125
13 Ağustos 2013, 19:59
TürkChopper grubumuz var istanbulda da var istersen görüş beni facede ekle görüşürüz.

Twinsler
15 Ağustos 2013, 12:32
Bilgiler için teşekkürler, Türkchopper ile iletişime geçeceğim. fakat o grup için birbirlerini tanımayan çok kalabalık ama pek bağlılık olmayan bir oluşum dediler. kendim görmeyi tercih ederim