PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barkın Bayoğlu ile Söyleşi



Pianoblack
25 Temmuz 2013, 18:34
Merhaba arkadaşlar,
Yapmam gereken bir söyleşi/röportaj ödevim vardı. Çoğu zaman ise sıkıcı olduğundan yapmak istemiyordum açıkcası. Moto Bike Expo 2013 vardı gündemde. Bende gitmeyi düşünüyordum. Hemen aklıma Barkın Bayoğlu geldi. Kendisinin her sene fuara gidip çekim yaptığını biliyordum. Facebook'da fuarda olacağını yazmıştı. Kendisi ile söyleşi/röportaj yapabilme fikri heyecanlandırmıştı beni. Ama bir sorun vardı. Fuarın ilk günü orada olamayacaktım. Böylelikle heyecanımı yitimiş oldum.

Fuarın ilk günü gelmişti ve bende tüm gün okulda olacaktım. Neyse okuldan geldim, dinleniyordum. Ertesi günü fuara gidecektim. Fuar indiriminden yararlanıp, koruma ekipmanlarımı tamamlayacaktım. Ne alınacağına dair listemi hazırladıktan sonra facebook ta gezinmeye başladım. O da ne! Barkın Bayoğlu "Fuarın ikinci günü de oradayız" yazmıştı. Bu beni tekrardan sevindirmişti. Ama o kalabalığın içinde kendisini nasıl bulacağım sorusu aklıma takılmıştı. "Neyse" dedim kendi kendime. "Şansım varsa bir şekilde karşılaşırız" diyede ekledim ardından.

Ertesi sabah erkenden uyandım. Hazırlıklarımı yaptım ve yola çıktım. Yol uzun sayılırdı. Metro-Metrobüs ve tekrardan Metro yaparak fuara merkezine ulaştım. Davetiyemi alarak hemen içeri süzüldüm. Alışverişi tamamladıktan sonra aldıklarımı çıkışta teslim almak üzere aldığım yere emanet ettim ve başladım fuarı gezmeye.

Yamaha standının gelmiştim. Motosikletleri inceliyordum. Bir motosiklete bakıyordum. Motosikletin tepesinde bir adam gençlere bir şey anlatıyordu ama ben oralı değildim. Kafamı bir kaldırdım Barkın Bayoğlu. Heyecanlandım tabii. Hemen kendimi tanıtıp bir söyleşi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Kendisi sağolsun kırmadı beni. Hemen standın arkasına, müsait bir yere kurulduk. Sonra mı? Sonrası aşağıda buyrun;

http://img29.imageshack.us/img29/9222/6fuu.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/29/6fuu.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

forevermore
25 Temmuz 2013, 18:41
malesef yazılar okunmuyor linke tıkladığımda da orijinal halini göremedim :/

Pianoblack
25 Temmuz 2013, 18:48
malesef yazılar okunmuyor linke tıkladığımda da orijinal halini göremedim :/

Yüklediğim yer üzerinden bir sıkıntı var sanırım. Dosyanın orjinal boyutunu tekrardan ekliyorum. Bilgisayarınıza indirdiğinizde muhtemelen okuyabilirsiniz :)

http://img708.imageshack.us/img708/966/s3cl.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/708/s3cl.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

rs_guven
25 Temmuz 2013, 18:52
Ben mobil bağlanmama rağmen okuyabiliyorum. Resme tıkla, görüntüyü aç de, okunacak kadar büyüyor.

tahsins
25 Temmuz 2013, 18:58
güzel söyleşi olmuş alpay kardeşim, emeğine sağlık..

Pianoblack
25 Temmuz 2013, 18:59
güzel söyleşi olmuş alpay kardeşim, emeğine sağlık..
Sağol Tahsin abim :)

EnesBeyter
25 Temmuz 2013, 19:10
Keyifle okudum eline sağlık :)
Güzel yerlere parmak basmış barkın abi

Pianoblack
25 Temmuz 2013, 19:13
keyifle okudum eline sağlık :)
Teşekkürler :)

c3nk
25 Temmuz 2013, 20:02
herşeyin başı eğitim, bu insanları motosiklete yöneltsen ne olur, kazaların ardı arkası kesilmez ölümler patlama yapar, bu ülkenin en büyük eksikliği eğitim düzeyinin düşüklüğüdür !!

YASİN09
25 Temmuz 2013, 20:11
barkın abiyi her zaman takdir ediyorum gerçekten cok değerli bi insan inşallah bir gün sohbet etme imkanımız olur...