PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Değer mi ?



Merttutenkan
22 Haziran 2013, 12:05
Merhabalar arkadaşlar. Honda CBR 125 R motoruma daha yeni bakıma götürdüm ve teknik servisle aramızda şöyle bi konuşma geçti. Ona bir sonraki 4.000 bakımında değişecek olan hava filtresini ben getirsem takar mısınız diye sordum. Yakıtı azaltan performansı arttıran performans hava filtreleri mevcut. Ve egzozu da Tiger karbon kapalı performans egzozuyla değiştirmek istediğimi söyledim. Egzozu hem ses için hem görüntü için hem de performans için kullanmak istediğimi belirttim. Görevli bunun mümkün olacağını lakin motorun garanti dışı kalacağını belirtti. Sizce bu parçaları değiştirmek motorun garanti dışı kalmasına değer mi ?

Seko
22 Haziran 2013, 12:14
Yani şimdi bunları takınca, mesela debriyajı sıkınca kolu kırılsa garantiden değişmeyecek mi diye bir sor bakalım ne diyecekler merak ettim.

Merttutenkan
22 Haziran 2013, 12:17
Yani şimdi bunları takınca, mesela debriyajı sıkınca kolu kırılsa garantiden değişmeyecek mi diye bir sor bakalım ne diyecekler merak ettim.

Sordum aynen öyle. Ücretini verip parçasını değiştiririz dedi :pr:

varan22
22 Haziran 2013, 12:52
Kardeş bu servis garantisine fazla kafanı takma. İnan motosikletin fabrika hatasına bile kullanıcı hatası diyerekten senden yine tamir ücretini alacaktırlar. O yüzden hava filtreni de egzozuda kafana göre değiştir. Ben ilk mondial motosikletin garanti belgesini çöpe atmıştım çünkü hiç birşeye yaramıyacağını adım gibi biliyordum.

amaninmb
22 Haziran 2013, 12:58
Bendede honda var. Scooter ve Bayiim sağolsun ottan poktan para ister. Fizy'lerin kronik problemi (Fizy forumunda ve Facebook saysasında vs konuşmuştuk) debriyaj tarafından pul sesi geliyor ki bu her fizy de var. yok diyip arka kapağı açıp yağlayıp takıyorlar buna 50-60 Tl istiyorlar ki servis. Honda Servisi. Ben garantisini falan geçtim. Yağını filtresini vs kendim değiştiriyorum. yapamayacağım birşey olursa da başka bir motorcu abim var ona götürüyorum.