PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorcunun itirafları



Sayfa : [1] 2 3 4

dreamkiller
17 Nisan 2013, 21:58
Sizi bilmiyorum ama benim sadece kendime itiraf edebildiğim bir dünya fikrim var!!! Ama bunlardan en önemli iki tanesi ;

- Ya askım bak seni çok seviyorum ama ben motoruma seninle binmek istemiyorum.. Hem tedirgin oluyorum sen arkamdayken sana zarar gelmesinden de korkuyorum.. Artçı olmayı beceremedin bir türlü her frende her gaz kapatmam da üstüme çullanıyorsun ve o an motordan soğuyorum yemin ederim.. Motor bence tek kişi güzel..

- Lan üst komşum!! bazen arabanı motorun önüne çekiyorsun ve ben motoru çıkartamıyorum ya!! Gıcığım lan sana o biçim!! Tamam evde olmadığım akşamlar bunu yapıyor olman hoşuma gidiyor zira feriştağı gelse çalamaz Tokur u arabanın sayesinde ama genelde de gıcık oluyom lan!!! kafamda kask varken kafa atasım geliyor lan sana!!

Aslında daha çok var ama zamanla paylaşırım!!

ee sizin itiraflarınız nelerdir?

macar_93
17 Nisan 2013, 22:05
Böyle kırmızı ışıkta arabalar beklerken takılmadan yanlarından geçiyorum yaaa =) işte o zaman hepiniz kerizsinlz lannnn ! Diye içimden geçiriyorum =)

Permatiq59
17 Nisan 2013, 22:08
sevgili 2ci kat 14 numarada oturan motorcu komsum.. ilk motorumdan beri garajda yer kaplamamak ıcın ve gırıs cıkıslarında motorumu çizmemen için duvara sıvır yanasıyor ve zinciri bile yarım yere yatarak takıyorum.. arkadas anladım motorun kıymetli değilde.. o döküntü cup'unu caprazlamasına garaj kapısına paralel bırakma amacın nedır ?....!....? senden baska kımse girip cıkmıyormu oraya.. bide orta sehpaya kaldırmak bıle zor gelıyor yan sehpada caprazlamasına bırakıyorsun sen cıkmadan garaja gırıs cıkıs imkansız. madem kapıya Capraz bırakıyorsun.. park etmeyi bilmiyorsun.. !! Be ''İNSAN EVLADI'' direksiyonu kitlemede girip cıkarken biz park edelim bari senin motorunu!!!!!!!!

*/ AHm3T /*
17 Nisan 2013, 22:12
Motorluları trafikte insan yerine koymayanlara ana avrat sövüyorum beyler ben. Çok net.

MeTaL
17 Nisan 2013, 22:12
Kara yollarında kullanılan malzemeden sorumlu olan saygıdeğer arkadaş; şu yaya geçitlerini, şehir içlerinde yollara çizdiğiniz çizgilerin malzemesini Allah rızası için değiştirin. Virajlara girerken "ne olur bir yaya geçidine" veya "bir uyarı cizgisine ratlamayım" diye dualar ediyorum. Her yeşil ışıkta kalkarken es kaza o nalet olası sarı yaya geçitlerini belirleyen çizgilerden geçersem motorumun tekerleri "yangın var" nidalarıyla sağa sola kaçışıyor. Hayır o değil etraftan gören gençler "wuaaawww herife bak" nidalarıyla beni izliyor, ki ben motoru zapdetme derdindeyim.

Aşkım fren yaptığımda tamam üstüme istem dışı çullanıyorsun onu anlıyorum! Fakat sonrasında bir zahmet selenin senin olan kısmına geç ki, ilerde 2. bir çocuk düşünebilelim. : ) ...

htmetin
17 Nisan 2013, 22:19
Motorluları trafikte insan yerine koymayanlara ana avrat sövüyorum beyler ben. Çok net.

İçini döküyorsun resmen ve oracıkta rahatlıyıveriyorsun.. en iyisi en iyisi :)

cousinecruis
17 Nisan 2013, 22:20
Sevgili kediler her sabah motorlarımda çamurlu pati, kusmuk, çiş, kıl tüy görüyorum. Anlıyorum brandanın altında olduğun zamanlarda motorlarım senin, kralsın.. Ama seni yakalarsam birgün suçüstü, öyle bir severim, kafanı öyle bir sıkarım, yanaklarını bastıra bastıra öyle bir severim ki seni.. Tüm sevgi fantezilerimi uygularım.. :)

drtayfun
17 Nisan 2013, 22:20
Kaldırıma çıkmak için koyduğum taşı kim alıyor her seferinde, çıksın ortaya !!

iptaluyelik02
17 Nisan 2013, 22:39
yaramas motorcular sizi:)

canerol
17 Nisan 2013, 22:45
Böyle kırmızı ışıkta arabalar beklerken takılmadan yanlarından geçiyorum yaaa =) işte o zaman hepiniz kerizsinlz lannnn ! Diye içimden geçiriyorum =)
bide ağızlarını açıp bakmıyolarmı içim eriyor yemin olsun :)
bide ışıklarda sana bakıp bakıp ara gaz atıpta kalkışta geri kalanlara gelsin :)

erimozel
17 Nisan 2013, 23:08
Makas atan, kırmızıda geçen, kaskını yarım geçirip sigara içe içe giden, 1mm pay ile arabaları sağlayan motosikletin üzerindeki hayvanları gördükçe sıkıştırıp düşüresim geliyor motordan. (Hiç uygulamadım hep teoride kaldı...)

Nolann
17 Nisan 2013, 23:12
Hamdi amcaa nolur senin balkonun altına koysak motoru bak o kadar brada alıyoz senin yüzünden ayıp degilmi cücük kadar motor.. :)

Sepetçioğlu
17 Nisan 2013, 23:16
4 teker sürücüleri, ışıklarda hareket etmek için yeşil ışığı bekleyin daa, daha sarı yanmadan hareket ediyorsunuz, la görende gerçekten önemli bir iş yaptığınızı sanacak insan evlatları :pl:

dreamkiller
17 Nisan 2013, 23:18
Olm kanka.. Bak skcm yolunu senin! Hadi benden heveslendin motor aldin ulan lastige hava basmayi bari gir internetten ogren her b.ka arama lan beni.. Bazen telefonunu bilerek acmiyorum israrla ariyorsun, birsey mi oldu acaba diye actigimda sacma sapan bissuru soru soruyorsun!! Ulan zaten bildigim herseyi paylasiyorum hatta usenmiyorum girip internete ben senin yerine arastiriyorum.. Birgun girtlagina yapiscam sanada motoruna da diye neyse.. Hele simdi motorunu degistiriyorsun hepten zctk!!!

Karlıyollar
17 Nisan 2013, 23:26
trafikte tehlike yaratanlara içimden küfrediyorum

Sepetçioğlu
17 Nisan 2013, 23:26
Beypazarlı ve benzerlerine çok sinir oluyorum :pl:

dreamkiller
17 Nisan 2013, 23:31
Beypazarli adamin karekoku!!!

ortohnt82
17 Nisan 2013, 23:34
her seferinde motor şeytan işi deyip kaza ve belayı anan tiplere sürekli s. git diyorum

APALA
17 Nisan 2013, 23:54
1. ey o meşhur markanın, bisiklet lakaplı meşhur motosikletinin binicisi, üni arkadaşım. Ne la senin derdin?:pl: Her muhabbette sidik yarışına giriyon? İspanyol mühendisler seni mi kerpti anlamadım ki?:jocolor: La arkadaş, tamam la tamam anladık, senin motorun daha iyi, senin motorun daha hızlı, senin motorun daha gösterişli, senin motorun daha kalıplı. Heh, rahatladın mı. Yav arkadaş kaç kere diyeceğim, senin dinin sana, benim dinim bana. İster 1000 lira veririm, goldwing alırım, ister 50bin lira veririm mobilet alırım. :pr:Bundan sanane bırader, he sanane?< demeyi

2.Ey üst kat komşum, 60 yaş üstü, temizlik hastası teyze!:jocolor: banyodan turşu suyu dökmeye devam ettiğin sürece,:farao: istisnasız her iki günde bir, (bazen hergün) sabahın 8 inde elektrikli süpürgeyle, evin her yerini süpürmeye devam ettiğin sürece,:pr: bende bu şeytan icadı alete binecek, ihtiyarların uyku saati, gençlerin yaşam saati yani, akşamları saatlerin yaklaşık 10 olduğu civarlarda, o motosikleti 10bin devirlere getirmeye devam edeceğim< demeyi ne çok isterdim, ama efendilik bizde kalsın diye bir kere yapamadım ya laa:pr:

Ghostrider91
18 Nisan 2013, 00:09
Hasta olursun 1 gün motora binemezsn hastanye gidersn eve geri geldiğinde ne görürsün.. Komşu teyzelerim halı yıkamış halının biride motorunun üstnde serili semer gibi. Sadece bakarsın o halıyı ordan alıcak gücün bile olmaz Allah kimseye göstermesin arkadaşlar..:pr: 14 numaradaki 50cc ramzey motoru olan abi itiraf ediyorum. O motorunu kazan dairesne ben kaktım bidaha oraya ortalı çekmessn :)

Permatiq59
18 Nisan 2013, 00:16
Kırmızı ışıkta motosikletimle beklerken arkadan gelen arabasıyla beni dürten amca.. savunma olarak otomatik vites alışamadım dedin ya.. gülsemmi dövsemmi bilemedim.. bas git diyebildim :) Aydıyamadığın (süremediğin) alete niye biniyosun arkadas..

MeTaL
18 Nisan 2013, 00:50
Motosikleti almadan kaskı alan arkadaş; tamam hevesini anlıyorum ama gerçekci ol önce git motosikleti al veya kaporasını ver kask kolay.

2.000 tL lik motosiklete 1.000 tL lik kask alıp kabak tekerle gezen kro! Git 300-400 ver yere tutunacak bir çift teker al hava yapacam diye kask alacağına!

50CC lik Today de Robocop gibi giyinen 2 teker sevdalısı? Bedeninin kaportası olduğu bir aleti kullanıyorsun! Bu kadar korkuyorsan binme üstüne!

Motosikleti aldıktan sonra "??? marka motor aldım sizce nasıl? İyi etmişmiyim?" veya benzeri sorularla beni ayar eden arkadaşlar! Yapmayın böyle, biraz zeka!

Motosikleti veya arabayı alma umudu, planı olmadığı halde koştura koştura ehliyet kursuna giden arkadaşlar! Sorun bende mi sizde mi? Problemli olduğunuzu düşünüyorum!

Daha var da bu sefer olay çıkar. Aforoz ederler beni : ) ...

amaninmb
18 Nisan 2013, 00:53
Sinyalsiz Önüme dönen veya Adama yol verirsin düz gidecek diye sinyal vermeden öküüüz gibi dönerlerya sende orada öööyle malımsı bir halle kalırsın ya. İnip yinmi yimenmi yin mi yimenmi... Ağzı bir yana sinyal kolu bir yerine yapasım geliyor...


http://www.youtube.com/watch?v=o8UMZ_YeM-c

Permatiq59
18 Nisan 2013, 00:56
alamıyacağı motorun adını konu başlığına yazıp.. kalite olarak çok çok düşük bir motoru aynı baslıkta savunan tipler... yılların keşiyim böyle kafam olmadı ne içiyosanız bizede bulun yahu :sunny:

Sepetçioğlu
18 Nisan 2013, 01:01
Motosikleti almadan kaskı alan arkadaş; tamam hevesini anlıyorum ama gerçekci ol önce git motosikleti al veya kaporasını ver kask kolay.

50CC lik Today de Robocop gibi giyinen 2 teker sevdalısı? Bedeninin kaportası olduğu bir aleti kullanıyorsun! Bu kadar korkuyorsan binme üstüne!




Böyle bir bakış açısı yok :farao:

Ekipmanı önceden almak ve tam koruma binmek korkaklık oluyor ha, evet her gün haberlerde görüyoruz korkusuz sürücüleri ::yanliss:

seigen
18 Nisan 2013, 01:04
Motorun cc'siyle ekipman arasında bağlantı kuran çok bilmişler bitsin istiyorum.

İlk motor alırken başta ekipman alınır sonra kalan parayla motor alınması tavsiye edilir. Tersini savunan sivri zekalar bitsin istiyorum.

amaninmb
18 Nisan 2013, 01:07
Böyle bir bakış açısı yok :farao:

Ekipmanı önceden almak ve tam koruma binmek korkaklık oluyor ha, evet her gün haberlerde görüyoruz korkusuz sürücüleri ::yanliss:

Size Katılıyorum. Önce Emniyet. Araba sürerkende nasılsa hava yastığı var diyip kemerinizi bağlamamazlık yapmıyorsunuzdur umarım (Metal için söylüyorum)
50 CC de olsa 1000 CC de olsa can tatlıdır , korunur. Ncap testleride genelde 50 ile yapılır ve araçların ne hale geldiği görünür. 50 cc lik Todayle düşseniz kask - kıyafet ile yara almayabilirsiniz fakat korumasız kafanıza 25 dikiş yiyebilirsiniz (Küçükken bisikletten düşüp kafama 25 dikiş yemiştim. Tabi 12-13 yaşındayız önüne alıp şunlar koruma diyen olmadı) Tedbir İyidir.

dreamkiller
18 Nisan 2013, 01:45
Sevgili sekterimiz.. Butun gun telefonda dedikodu yaptigin, sonra mesai bitiminde isin bitmedigi icin gec kalan zevzek kadin!!! Ofisten cikarken bidi bidin yuzunden beynimi yedigin gun ofisin 10 metre ilerisinde kaza yapmama neden olan sen!!! Azalarak bit lan! Cek git hayatimizdan.. Senin yuzunden kariyerimi bitircem berdus olcam aq!! Ben her gun bosandigin kocanin durttugu hatunlari dinlemek zorundamiyim lan!!! Allahsizlik yapma artik sus ve calis!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

Lan patron... Seninde canina ot tikayacagim yakinda.. Yoneticimiyiz irgatmiyiz lan? Yok hocam bundan sonr bankaya gitmiyirum, malzemeleride tasimiyorum.. Bu ne amk kabzumalliktan isimizi yapamiyoruz!! Ayrica gecen ay sirket kredi kartiyla motoruma benzin aldim lan :-) poahah buda sana kapak olsun bosss!! Akilli ol bu ay da alirim ha!

MeTaL
18 Nisan 2013, 01:50
Ben ne bilmişlik yapıyorum, ne de 50CC / 1000CC gibi bir ayrım yapıyorum. Sadece kendi kendime (dikkatinizi çekerim kendi kendime) görünce garipsediğim şeyleri yazıyorum veya yazdım.

Eleştriye açık bir konu olduğunuda sanmıyorum. Sonuç olarak tartışma veya açık oturum yapmıyoruz. Hayır sanki hepiniz herdaim %100 doğru düşünüyorda bir bende kusur var : ))). Komik olmayalım, eğlenmek için açılmış bir konu başlığı ve kimsenin şahsi düşüncesi mevzu bahis tartışma olmadıkca eleştirir veya aşağlarcasına yoruma açık değildir. Bu konuyla ilgili tekrardan bir cevap daha yazmak istemiyorum.

Sizler yine tam koruma binin motosikletlerinize (doğru olanda bu) ama ben gördüğümde garipsiyorum, 50cc küçücük bir Today in üstünde (özellikle "Today" yazdım daha küçük benzinli varsa o işte) kim Robocop görse garipser veya ben biraz garibim :P. Hayırlı geceler ...

amaninmb
18 Nisan 2013, 01:50
Sevgili sekterimiz.. Butun gun telefonda dedikodu yaptigin, sonra mesai bitiminde isin bitmedigi icin gec kalan zevzek kadin!!! Ofisten cikarken bidi bidin yuzunden beynimi yedigin gun ofisin 10 metre ilerisinde kaza yapmama neden olan sen!!! Azalarak bit lan! Cek git hayatimizdan.. Senin yuzunden kariyerimi bitircem berdus olcam aq!! Ben her gun bosandigin kocanin durttugu hatunlari dinlemek zorundamiyim lan!!! Allahsizlik yapma artik sus ve calis!

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

Lan patron... Seninde canina ot tikayacagim yakinda.. Yoneticimiyiz irgatmiyiz lan? Yok hocam bundan sonr bankaya gitmiyirum, malzemeleride tasimiyorum.. Bu ne amk kabzumalliktan isimizi yapamiyoruz!! Ayrica gecen ay sirket kredi kartiyla motoruma benzin aldim lan :-) poahah buda sana kapak olsun bosss!! Akilli ol bu ay da alirim ha!

İstanbul Anadolu Yakasında Olanlar Size Sesleniyorum. Bu adam dertli , bir gün nargileye falan götürün yada ot falan içirinde derdini tasasını iyice döksün.... Çok Dolmuş Patrona.
(TAVSİYE: Haram para ile benzin alma çıkar bir yerden o benzin )

yürekçe
18 Nisan 2013, 04:27
1- ulen dünya....
senin yaratıldığın günün adını,
senin ortana düşeceğim günün tarihini,
senin döne döne bitiremediğin ömrümü,
gelmişini, geçmişini, tekrini, lastiğini, gününü, dişini, umudunu, nansini, maydanozunu, anasını, avradığını, bacısını, soğanını, cücüğünü, patronunu, müdürünü, hak yiyenini, yalakasını, delisini, akıllsını s... min dünyası....ne bok yemeye doğdum ya ben lan....

2- şişşt o kendini büyük gören, senden büyük Allah var, haklarımı sana helal etmiyorum. cenazeme bile gelme uleyn. cenazemde seni soranlara da mezarına bile istemedi demeyenlerin ve vasiyetime rağmen seni cenazeme alacakların hepsinin soyunu, sopunu, ırzını, namusunu, çakalını, tilkisini, ötüşünü, gülüşünü, bakışını duruşunu s.....

3- Alkole zam yapan kim varsa ilk 2 küfürdekilerin toplamının on katını tekrar ediyorum. üstüne de kafamı ekliyorum...


4- bugün mersine bakan geldi, ne bakanı unuttum. onca polisin içinde atlayıp çakarlı arabasının önüne ulen bakan, bakıyon ama görmüyon diyemedim ya laaaaaa... ama oradaki herkes sanki bunları söyler gibi bakıyordu konvoyun peşinden... ama ben küfürlerime hızlı gitmeyi öğrettim, en hızlı vasıtaya bile yetişip yerine yerleşiyor...


oh beeeee......

bensen001
18 Nisan 2013, 04:37
Motoru sattın kurtuldun daha motor alma diyen kankam sana sesleniyorum. Bi s.... GİT ya ne olur bi s.....Gİt... Kendi motordan inmez ben motoru değiştrmeye kalkarım motor alma der.

Ya sana ne demeli yav..ak üst kat komşumun oğlu eski motosikletimin lastiğinin havasını sen indiriyodunya seni gördüğümde şöyle evirip çevirip kaldırıp dikip yatırıp si...sim geldi ama dua et baban benim eski öğretmenimdi...

satoyama
18 Nisan 2013, 04:46
1. trafikte göre göre biz motorculara artistlik yapanlara çok küfür ediyorum.

2. 20-30hp lik motosikletlerle yaldır yaldır karenaj taşıyıp, racing motosiklete bindiğini sanan arkadaşlara çok üzülüyorum. "o kadar rahatsız bir sürüş yaptığınıza değiyor mu?" diye soramıyorum (2 zamanlılar hariç)

3. "bununla mı gittin" diyenler, benim gözümde kafadan bitmiş oluyorsunuz...

rumelian
18 Nisan 2013, 05:15
Motosiklet aldim diyince, hayirli olsun diyecegine, "Allah rahmet eylesin iyi adamdin" diye espri yapan insanlari nasa marsa yollasin istiyorum!
Personel servis araclari ve minibuslerin, her an hangi hizda olursa olsun, sinyalsiz ve ani olarak durup, yolcu indirme bindirme yapacaklarini, motor selesinde unutup, araba koltugunda hatirlayan bana biraz daha akil fikir diliyorum :)

remzi_39
18 Nisan 2013, 07:04
Sinyalsiz Önüme dönen veya Adama yol verirsin düz gidecek diye sinyal vermeden öküüüz gibi dönerlerya sende orada öööyle malımsı bir halle kalırsın ya. İnip yinmi yimenmi yin mi yimenmi... Ağzı bir yana sinyal kolu bir yerine yapasım geliyor...

http://www.youtube.com/watch?v=o8UMZ_YeM-c

Video ya bittim.. Kahkaha ile güldüm yahu..
Sen ne bakiyosun ülem...

otopsici
18 Nisan 2013, 08:21
antepliler arkadaş beni deli ediyor İstanbul dan Van'a gelene kadar 3 şeritli otobanın en sağından gitmeme rağmen
arkama geçip selektör ve korna çalarak yol isteyen 27 plakalı tofaş süren it sürüsü
bi de hepsi aynı tip 5 numaraya vurulmuş kafa b.k rengi götünden düşen pantolon kirli sakal
ulen arabaları anladık fabrika sizin neyiniz aynı
giydiği kıyafete bakıyorsun ....... ye benziyor ağzını açıyor polat alemdarın yandan yemişi
hepinizin plakasını 155 e arayıp söyledim hele bi cezalarınız gelsin bakalım
(bu arada antepli arkadaşlar genelleme yaptığım için kusura bakmayın)
yağmur yağıyor donuma kadar ıslanmışım herifler bitmiyor arkadaş

acayüp
18 Nisan 2013, 09:53
Iki dakka delikanli olun , giybet etmeyin , gidin adamlarin yuzune konusun , yakisiyormu motorcu adama :). :p.

I.Love.Drift
18 Nisan 2013, 10:37
Motosikleti almadan kaskı alan arkadaş; tamam hevesini anlıyorum ama gerçekci ol önce git motosikleti al veya kaporasını ver kask kolay.

2.000 tL lik motosiklete 1.000 tL lik kask alıp kabak tekerle gezen kro! Git 300-400 ver yere tutunacak bir çift teker al hava yapacam diye kask alacağına!

50CC lik Today de Robocop gibi giyinen 2 teker sevdalısı? Bedeninin kaportası olduğu bir aleti kullanıyorsun! Bu kadar korkuyorsan binme üstüne!

Motosikleti aldıktan sonra "??? marka motor aldım sizce nasıl? İyi etmişmiyim?" veya benzeri sorularla beni ayar eden arkadaşlar! Yapmayın böyle, biraz zeka!

Motosikleti veya arabayı alma umudu, planı olmadığı halde koştura koştura ehliyet kursuna giden arkadaşlar! Sorun bende mi sizde mi? Problemli olduğunuzu düşünüyorum!

Daha var da bu sefer olay çıkar. Aforoz ederler beni : ) ...


Yas 10mu 12 mi?senin zihniyetine .. Tovbe tovbe

otopsici
18 Nisan 2013, 11:59
Iki dakka delikanli olun , giybet etmeyin , gidin adamlarin yuzune konusun , yakisiyormu motorcu adama :). :p.

yemiyo abi tek kişidim birebir her şekil hallederim (koruma tam :mrgreen:) iki kişi olsalar belki de ulen her arabaya 5 kişi nasıl sığıyorsunuz

ramizan83
18 Nisan 2013, 12:21
yemiyo abi tek kişidim birebir her şekil hallederim (koruma tam :mrgreen:) iki kişi olsalar belki de ulen her arabaya 5 kişi nasıl sığıyorsunuz

bir ara modaydıya yılın ilk dayağını attım veya yılın ilk dayağını yedim diye sezonu açardınız hocam ;)

Murat 48/30
18 Nisan 2013, 12:30
Madem başlık coşmuş bende içimi dökeyim,

125 lik ile servise gelince yüzümüze bakmayan V-strom la ara gaz atarak içeri girince ağzı gözü açılan servis yetkililerine,

Aynı şekilde Küçük CC nin selamını almayıp, büyük Cc ye nasıl selam vereceğini bilemeyen motorcu kardeşlerimize,

Yine aynı konu kapsamında para ile adam olunduğunu sanan insancıklara,

Beni göre göre yola çıkan o deyyusa/kötü kadına, öncelikle selam eder, ayrıca söverim.
--------------

Viraja arabadan daha hızlı yatarak girdiğimde bana baka kalan arkadaki çocukların hevesine,

El salladığımda köy yollarında, araçların içinden, bana selam eden çocuklara,çobanlara, amcalara, teyzelere,

Beni yakalayabileceğini sanan gariban köpeciğe,

Köy meydanında bunlarda kim aq diyen kahvedeki amcalarıma,

Sürekli benim CG seni geçer muhabbeti yapan pompacı kardeşlerimize(sanki tek önemli olan birilerini geçmek gibi),

Neşe ile güler geçerim.

salvoo
18 Nisan 2013, 12:45
125 cc lik kıç kadar motorun durduğu yer kime zarar verebilirki bomboş yer dayıııı senın arabada sığar benım motorda sıgar nereni gıdıklıyo bu motor.Bide vakıfa ait olan araziyi benim deyip bana ahkem kesiyosun ya evinde yangın cıksa kılımı kıpırtatmam .

mehmetmumtaz
18 Nisan 2013, 12:48
* muğladan denizliye Motosiklet ile gideceğimi duyup da "LAA moturla gidilir mi ?" diye arkadaşlar . saygılarımla..
* aşağı mahallenin küçük sokak köpeği tam köşe dönerken zırt diye önüme çıkıp duruyon bi gün inecem bak !...
* benim motosikletin egzozunu üreten arkadaşlar , ne biçim egzoz bu yav ,susturucu taktırmak gerek yav kulaklar gitti..
* kaliteli ve uygun olsun diye ALAMANYA'dan getirtiğim montun bedenini büyük alan halaolu senin yapacağın işi... :)
* Yeni aldığım tabletin uyumlu güncel Android sürümünü yayınlamayan teknik servis sizin işiniz ne olum ?..
* Kullandığım istiridye kapaklı telefonu üreten finlandiyalı üretici kaliteyi bu kadarmı düşürdünüz kapak menteşesi kırıldı ve yenisi yok ...

aonal
18 Nisan 2013, 13:12
Motora bakıp bu kadar para verilirmi diyene gıcık oluyorum yaw

iptaluyelik02
18 Nisan 2013, 13:33
Gecen gün henüz park etmek üzereyken kafamda kaskı bile çıkarmadan bana " motorunu kenara çeksene bilader" diye artistlenen genco ya kaskımı çıkarıp suretimi gösterdim ve elimdeki şuhttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://stores.sportbiketrackgear.com/images/InitialSet/knox_handroid_white_LG.jpg&imgrefurl=http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no%3D6960&h=600&w=600&sz=241&tbnid=QdogE87sX_nx3M:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__gMWxqeZSXy7f7-bf6YGbyaPFKvM=&docid=L7JzUhorxA2DxM&sa=X&ei=ib1vUaXdC8aHOKrigKgL&ved=0CDQQ9QEwAQ&dur=232 eldivenlerle işaret parmağımı uzatarak "evladım o motorun çantaları senin arabanın değeri kadar,MTV si de daha fazla" deyip ayar verdim,
Artiz genco benden korkmadıysa bile eldivenlerden kesin korkmuştur:)
Sigarayı bıraktım ya bugünlerde doksan kiloyu da geçtim zaten,montu geçtim,tişörtle bile boy aynasına sıgmıyorum zaten.

Thracian
18 Nisan 2013, 14:05
Yazın motosikletimi görünce "ufff süper alet,valla manyak çok güzel" gibisinden cümlelerle aslında içten içe motosikletlere hayran olan ama başka zaman "yaa motosiklete o kadar para verilir mi?","o paraya araba alınır","motosiklet hiç akıl karı değil çok sakat alet çok tehlikeli","evlendin bak bi araba al kendine boş ver motosikleti artık" cümlelerini sarfeden akrabalarım,arkadaşlarım,madem motosikletlere hayransınız seviyorsunuz 40.000 TL verip dört tekerlekli kafes alacağınıza 10.000 TL verin alın bir motosiklet.Motosiklet kullanmaya dötünüz yemiyorsa cesaretiniz yoksa motosiklet kullananlara mok atmayın

sailor33
18 Nisan 2013, 14:23
- Beni her gördüğünde ;"Şu motorcular gezmeye harcadıkları para ile bir fakirin aylık iaşesini karşılasar" diyen amca. Ulan sanane milletin parasını neye harcıyacağından adam belki hayır işini gizli yapıyor sanane sanki sen batırdığın serveti hayır işlerinde harcadın...

-Eşimle pazar günü gezmeye giderken , döner kavşakta bana yeşil yandığı halde yanındaki manitasına hava atmak için kırmızı ışıkta gaza kökleyip kafa kafaya girecekken son anda frene bastığımda benimle aynı anda durup mal gibi yüzüme bakıp sanki birde haklıymış gibi el kol hareketi yapan, motordan inip arabaya doğru yöneldiğimde gaza basıp kaçan sığır plakanı aldım olm yakalarsam o gaz pedalını senle bütünleştirecem ::rantinp:::pala::

hyce
18 Nisan 2013, 14:40
"O paraya araba alınır" kafası... O parayla 10 gram radyoaktif plütonyum da alınır, ev kaparosu da verilir, bi kilo altın da alınır. O miktarın karşılayabileceği ama ihtiyacım olmayan şeyleri bana neden sıralarsın ki? Motosikletin ikamesi mi onlar? İhtiyacım mı var?

Kaldı ki sana ne? Para benim, zevk benim, tercih benim. Motosiklet istiyorum, paramı motosiklete veriyorum. Arabaya ihtiyacım yok ve istemiyorum. Ayrıca araba piyasasından haberim de var, bana neden araba alınabileceğini belirtme ihtiyacı hissedersin ki? Sonra sen evlenirken düğün, ev eşyası vs.. masraflarını söyleyince ben "Naptın abi o paraya araba alınırdı" dediğimde bozulmayacaksın.

Azalarak bit ve yok ol. Hiç varolmamışsın gibi davranalım.

darpgen
18 Nisan 2013, 15:34
-hiçbir koruma ekipmanı kullanmadan ortalıkta motorcuların ismini ezen herkes gıcık oluyorum .
-hızlı geldiğimi göre göre önüme kıran araçlar.
- zevk için motorun arkasına dokunan taksiciler . daha çok sıcak aylarda yapıyolar.
- araçtan sinyali sökseniz olayı farkademicek tiplerden bıktım .
- bide direk 1000cc den başlicam diyenlerden artık kusma geldi .
- bide motosiklete zaafı olan extra kıllı kedi hergün yenibi süpriz yapıyo . çözüm sölim arkadaşlar karabiber , naftalin . gerisi traş .

Bolu'lu Lynx
18 Nisan 2013, 15:36
Madem başlık coşmuş bende içimi dökeyim,

125 lik ile servise gelince yüzümüze bakmayan V-strom la ara gaz atarak içeri girince ağzı gözü açılan servis yetkililerine,

Aynı şekilde Küçük CC nin selamını almayıp, büyük Cc ye nasıl selam vereceğini bilemeyen motorcu kardeşlerimize,

Yine aynı konu kapsamında para ile adam olunduğunu sanan insancıklara,

Beni göre göre yola çıkan o deyyusa/kötü kadına, öncelikle selam eder, ayrıca söverim.
--------------

Viraja arabadan daha hızlı yatarak girdiğimde bana baka kalan arkadaki çocukların hevesine,

El salladığımda köy yollarında, araçların içinden, bana selam eden çocuklara,çobanlara, amcalara, teyzelere,

Beni yakalayabileceğini sanan gariban köpeciğe,

Köy meydanında bunlarda kim aq diyen kahvedeki amcalarıma,

Sürekli benim CG seni geçer muhabbeti yapan pompacı kardeşlerimize(sanki tek önemli olan birilerini geçmek gibi),

Neşe ile güler geçerim.


BRAVO...MÜKEMMEL TESPİTLER...beğen MEKTEN VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ AZ KALIR...:cat: