PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vicdansız sürücü çarptı kaçtı



Sinan Er
11 Nisan 2013, 10:17
http://www.memurlar.net/haber/360818/

Sandınızki motosiklete çarpıp kaçtılar, hayır busefer motosiklet sürücüsü çarptı ve kaçtı. İnsanlık ayıbı.

http://www.memurlar.net/common/news/images/360818/headline.jpg
Kaza, saat 13.00 sıralarında Eski Kısıklı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, küçük tamirat işleri yapan Yalçın Alper, Ümraniye istikametinde ilerlerken yolun karşısına geçmek istedi. Alper, trafiğin yavaşlaması için yolun kenarında beklerken üzerinde 2 kişi bulunan ve plakası alınamayan bir motosiklet hızla gelerek yaşlı adama çarptı.

Yalçın Alper yaralanırken, motosiklet sürücüsü durmadan yoluna devam etti. Kazayı gören vatandaşlar yaşlı adama yardım etmek için seferber olurken, bir yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda kırıklar olduğu sanılan yaşlı adama olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra sedyeyle ambulansa konulan yaşlı adam, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çarpmanın etkisiyle Yalçın Alper'in elinde bulunan ve etrafa saçılan malzemeleri de vatandaşlar topladı.

Kazayı gören Şevket Öztürk, yaşlı adamın yolun karşısına geçmek için beklediğini ifade ederek, "Biz o sırada minibüsteydik. Yanımızdan çok hızlı bir şekilde geçti ve karşıya geçmek için bekleyen bu şahsa çarptılar. Daha sonra da durmadan kaçtılar" şeklinde konuştu.

Bir başka görgü tanığı da, motosikletin hızlı bir şekilde ilerlerken dengesini kaybederek yolun kenarında bekleyen şahsa çarptığını söyledi. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

serdar1547
11 Nisan 2013, 10:33
en tehlikeli varlığın insan olduğunu hiçbir zaman unutmamak lazım...motosiklet sürücüsüymüş,pilotmuş,yok tır şoforüymüş...sonuçta hepsi insan ve ne yapacakları hiçbir zaman belli olmaz tıpkı benim gibi

Tolga Can
11 Nisan 2013, 12:50
Motosiklet yada diğer araçlar hiç fark etmez. Önemli olan vicdan, durmuyorsa çoktan insanlığını kaybetmiş demektir. Kaçması ise + ceza, yapmaması gerekir.
Trafik eskisi gibi değil. Kentler büyüdükçe, trafikde artış da başlıyor. Yoğun iş çalışması, fazla mesai, dert, tasa, dalgınlık ve yorgunluk birleşince 40 yıllık sürücüye bile bela olur.
O yüzden her zaman dikkatli olmak lazım. Zor günler yaşıyorsanız. Kesinlikle motora, arabaya, otobüse, tır'a, uçağa binmeyin. :P Toplu taşıma araçlarını kullanın.
Hem kendinize hem sevdiklerinize önem verin. Günün en önemli Toplum mesajını da verdim. Ödülümü kargo ile eve gönderin.

Murat 48/30
11 Nisan 2013, 12:54
En azından motosikletler günlük hayatta daha madur oldukları için empati bekliyor insan, ama insan olandan.::rantinp:

yasdal
11 Nisan 2013, 14:30
Yine Ümraniye'de ara sokakta ortağımın yeğenine çarptı kendini bilmez bir scooter sürücüsü. Sıra sıra demir çubuklarla yayaya ayrılan kısımdan fişek gibi geçen LAhmacun dağıtıcısı cevval 15 yaşındaki yetme ıslak yerde frenlemek isterken dengeyi kaybedip 60-70 km ile bizim yayaya çarpıyor. Bizim tanıdığın kafadan kanlar akıyor. KAfa Kırık, kulak yerine şu anda dikişle tutturulmuş. 15 lik bebe ağlıyıp duruyormuş tabi "abi ehliyet yok affet diye" bizim salak arkadaş da kafasının derdine düşmeden elemanı korumuş niyeyse. Polis gelince kendindeymiş, oğlanı gönderip ben motordan düştüm diyivermiş. Acil bi arabaya atıp hastaneye yetiştirmişler. Sonuç "oğlana acıdım saldım" diyor. Bebe büyük ihtimal "mesleğine" devam edecek. Yarın bi yayaya daha çarpacak belki öldürecek, belki de kendisi bir köşede ölecek...

Dikkatli olmak lazım... Özellikle Ümraniye sokaklarında.

Sinan Er
11 Nisan 2013, 15:00
Sorumlu işyeri sahipleri. Sigorta yok ehliyet yok ver motoru akşama kadar 10 lıraya çalıştır elemanı. Polise yakalanıncada patron karakola gider ......... neyse hepimizin bildiği şeyler.

Tolga Can
11 Nisan 2013, 15:18
Çocuğa neden acıyorsunuz ki, bilinçlenmesi gerek, kurtulduk diyip tekrar sipariş dağıtmaya devam edecek.
Vereceksin mahkemeye, çocuk yaşı küçük olduğundan ceza almaz. iş yeri sahibine haşırt the black bird yaparlar. çok da güzel olur.
Akıllanır. A2 ehliyeti olan, sigortalı eleman çalıştırırlar. olması gereken de bu...

RunemagicK
11 Nisan 2013, 15:42
çarpıp kaçan şerefsiz o ayrı mesele zaten ama şu bizim yayalarımızında kaldırımdan yürümeme hastalığı ne olacak. karşıdan karşıya geçeceksen kaldırımda bekleseydinya amca. daha 2 saat önce de okulumun önünde yoldan yürüyen bir kıza minibüs çarptı. bu araçlar kaldırımda giderken çarpsa tamam ama yayalar yoldan gidiyor.

kürşat ışık
11 Nisan 2013, 15:48
çarpılan çocuk da melek gibi bişey heralde..aşırı iyilik yapıcam diye, çocuğa zarar verdiğinin farkında değil..
tabiki o yaşta bi çocuk çok ağır cezalar almasın ama, diğer arkadaşların dediği gibi , iş yeri sahibini olsun cezalandırırlardı..
çocuk 3 kuruş paraya çalışıyo , allah yardımcısı olsun ama, adam gibi gitmeyide öğrensin..
benim gözlemlediğim kadarıyla, kocaeli'deki kuryelerin çoğu bu şekilde motor kullanıyor..birçoğu trafikte ters yolda ve hoşgörüyü karşı şöfore bırakmış durumda..karşı taraf çarpmaktan kurtarıyor, bu kendini iyi motorcu zannediyor..
kazalardanda ders çıkarmazlarsa bugün gelir sana vurur, yarın gelir bana vurur..