PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Az önce bir motorcuyu eziyordum



emrb
10 Şubat 2013, 03:04
Normalde aynalara vs çok dikkat ederim gözüm motorculardadır her zaman,arabalara dikkat etmediğim kadar motorculara dikkat ederim sürekli yol veririm falan Ankara gibi bir şehirde nerde maganda nerde apaçi motorcu var alıyorlar ybr 125i 2-3 milyara saçma sapan modifiye ediyorlar,farlar desen mor,kırmızı onlara bile yol veririm o kadar hassasım motorcular konusunda.
Az önce çift şeritli işlek bi caddede gidiyorum hızım 50-60 arası,ara sokaktan bana doğru hızı 30-40 öyle bir mobilet çıktı ki Allah rahmet eylesin dememle direksiyonu karşı şeride kırmam bir oldu.1 saniyede beynim dedi ki bana ben demir yığınının içindeyim bari karşı şerittekiyle kafa kafaya gireyim hava yastığı falan açılırda kurtarırım motorcu ölmesin.(tabi motorcu bunu haketmiyor) şansımada karşı şeritten araba gelmiyoduda kurtardım.Yani direksiyonu kırmasaydım şuan motorcu kardeşimiz hastanede bende karakoldaydım.O değilde ben arabanın içinde tedirgin giderken sen neyine güvenipte o hızla ana caddeye giriyosun.kendi kendime intihar eylemi falan yapmak istedi heralde dedim aynaya baktım 2 yalpaladı kaskıda vardı sürdü gitti.tedirgin olmasın diye korna bile çalmadım ama yaptığı büyük hata,benim arabanın en fazla sağ ön çamurlu değişir ama onun hayatı değişir.Belki burdadırda bu yazdıklarımı okuyodur psikopat arkadaşım..

aparat
10 Şubat 2013, 03:09
Her ikinizede geçmiş olsun....

acayüp
10 Şubat 2013, 03:09
Geçmiş olsun. Her ne olursa olsun doğru olanı yapmışsın. En azından için rahat yatağına giriyorsan gerisini fazla düşünme.
Geçen gece bir fareyi ezmemek için kaldırıma çıkıyordum. Kocaman bir fare garibin kediden kaçıcam diye yola atladı.

tr100a
10 Şubat 2013, 03:11
buna benzer olaylara şahit oluyor ve şöyle düşünüyorum. Ecel çağırıyor herhalde

BatuhanK
10 Şubat 2013, 03:19
geçmiş olsun, ben de Ankaralıyım neden bahsettiğinizi çok iyi biliyorum. Sokaktan, caddeye çıkmak için sağ sinyalimi verdim, sağ şeritten usul usul gidiyorum. Bakılmaz ya, eksoz sesine diye aynaya baktıgımda sağ aynada, tabir ettiginiz şekilde üstüne bişeyler geçirilmiş siyah gorunen bir far, koyu kirmizi yanip sonen sinyalleriyle bir ybr. Ve beni geçmeye çalışıyor. Sağ şeritte sinyal verip, sağ tarafa dönecek bir arabayı, sağ tarafa dönmek için sağından geçmeye çalışmanın amacı kaza yapmak olsa gerek.
İzmirde de intihara meyilli yaya kaynıyor.

emrb
10 Şubat 2013, 03:20
buna benzer olaylara şahit oluyor ve şöyle düşünüyorum. Ecel çağırıyor herhalde

Ecel çağırması,kader değil bence.Ecel çağırması,kader dediğin kırmızı ışıkta full korumanla gayet tecrübeli şekilde beklersin arkandan kamyon gelir ezer geçer bu kaderdir.bunun yaptığı cahillik,artislik,şöförlüğüne güvenme salaklığı.1 kurtarır 2 kurtarır 3.sünde Allah kerim

Serk21
10 Şubat 2013, 03:45
Forumda bir başlık var yine aynı türden bi apaçi kırmızı ışıkta son sürat geçip tıra çarpıyor kafada kask yok,ayakta terlik.. atlet don gaz basıyor. bu tipler bildiğin intihar komandosu.