PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebekte motosiklete çarpıp kaçan konsolos eşine mektup



2move
06 Şubat 2013, 18:23
SD RIDER GURUBUNUN KONSOLOSLUĞA YOLLADIKLARI MAIL

5 Şubat 2013 Tarihinde İstanbul Beşiktaş, Bebek, Cevdetpaşa Caddesi numara 5 önünde saat 15:00 sıralarında gerçekleşen kazada Doğan Durmuş İnal(49), arkada oturan eşi Filiz İnal(41) ile birlikte 34 JS 2612 plakalı motosikletle Arnavutköy yönüne seyir halindeyken arkadan çarparak olay yerinden kaçan İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel'i bu insan hayatını hiçe sayan hareketinden dolayı motorcular olarak şiddetle kınıyoruz.
Medeniyetin beşiği olduğu iddia edilen İsviçre'de yapamayacağınız, yapsanız da kolay kolay kurtulamayacağınız bu durumun Türkiye'de Türk motorcular olarak takipçisi olacağız. Binlerce motosiklet tutkunu olarak gelişmeleri adım adım takip edeceğiz.

İsviçre hükümeti konsolosundan ve eşinden talebimiz öncelikle kazada mağdur olan Doğan Durmuş İnal ve kazada yaralanan eşi Filiz İnal'ın tüm sağlık masraflarının karşılanması en iyi şekilde tedavi edilmelerini sağlamaları ve önce kendilerinden sonra da motosiklet camiasından bu "kaçış" nedeniyle özür dilemeleridir.
Saygılarımızla,
SD Riders Motosiklet Kulübü

astorojna
06 Şubat 2013, 18:33
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/112281-konsolos-esi-cipiyle-motosiklete-carpip-kacti.html

konu şuan aktif tartışılıyor

2move
06 Şubat 2013, 18:37
Kapatabiliriz yönetici arkadaşlar.. Gözümdenkaçmış