PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimize Geçmiş Olsun



adalı
03 Nisan 2006, 14:22
Adamlar yaptı yapacaklarını 6.413 olan( cbf 250) 7.900 fiyatla karşımızda

16.000 ytl lik motor 20.000 ytl civarlarına geldi. Bizde hala nolcak napcaz diye sorup duruyoruz. Hakkımızı koruyacak sesimizi duyuracak kimse yok mu bu memlekette yaaa.
Her şey bir yana şimdiden sonra ne olacak fikri olan var mı? Bu fiyatlara motor alamayacağımıza göre ( çoğunluk öyledir diye düşünüyorum) bayiiler
ne yapacaklar sizce oooff off:pr: :salut:

ARMAGEDON
03 Nisan 2006, 14:30
vergi vergi vergi yakında insanların sırtlarına taksimetre gibi birşey takıp nefes vergisi bile alacaklar:farao:

stratejii
03 Nisan 2006, 14:41
yakında insanların sırtlarına taksimetre gibi birşey takıp nefes vergisi bile alacaklar

+10000000000

dousch
03 Nisan 2006, 14:52
bayiler ne yapacaklar ?
bence bi ihtimal motor fiyatlari az da olsa asagi inebilir..o da cok az bi indirim olur. Eskisi gibi motor satilmayacagi icin her gecen gun Turkiye ye gelen yeni modeller artik gelmeyecek cok buyuk ihtimal.
5 sene oncesine geri donduk.
Bu insanlarla daha cok geri doneriz.

ozgurevas
03 Nisan 2006, 15:00
Gelişmiş ülkelerde insanların motosiklet kullanmaları için devlet teşvik ediyor; inanılmaz düşük faizlerle kredileri, paralı geçişleri olan yollardaki indirimleri yada motosiklet kullanıcılarına havayı daha az kirletip trafikte tıkanıklığa yol açmadıkları için benzini daha düşük fiyattan verdiklerini biliyorum. bizde de insanlar motosikletten olabildiğince uzak durusun, zaten bozuk ve dar olan yollarda iyice sıkışıp insanlar sabahın köründe yada aksamın bi vakti birbirlerini yesin bitirsin diye heralde maddesel olarak zaten pahalı olan motorların maliyetlerinide arttırıyolar. arabalarına ödediklerinden daha cok vergi vermesi gereken insanlar olacak.

aytskal
03 Nisan 2006, 15:06
İzmir için zaten kar marjımız düşük indirim zor diyorlar talep düşerse belki bir şeyler olur ama inşallah düşmez...

serkankiyak
03 Nisan 2006, 15:19
100 bilmem kaç milyar dolar dış borcumuz var.. nasılkapatacaklar onu..
canlanan bir sektör gördükleri zaman kene gibi yapışıyorlar hemen.
yaşamak haram olmuş bu memlekette..
millet 2 $'adepo fulluyor..biz neredeyse 1 lt alıyoruz oparaya..

metin67
03 Nisan 2006, 15:25
Benim anlamadığım; bu işten en çok etkilenecek olanlar; O ( sıfır ) km motor satan galeri sahipleri. Onların neden sesleri hiç GÜR çıkmıyor. 2.el piyasa dan cok daha fazla etkilenecekleri bir gercek. Banka kredilerine güvenmesinler, motor almayı düşünen kesimin yuksek bir bölümü orta duzey gelire sahip, yani durduk yerde 2,3 ay fazla taksit ödeyemezler..

danger0
03 Nisan 2006, 15:28
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın... (http://www.motosiklet.net/forum/search.php)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=500) **************