PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Enduro için navigasyon tavsiye(saygılar)



Murat 48/30
27 Kasım 2012, 02:38
Herkese iyi forumlar.

Sevdiğimiz bir abimiz V-STROM aldı.Bütçeyi yakmayacak, bizide yolda utandırmayacak navigasyon tavsiyesi olan var mıdır?:bestmt:

Saygılar, sevgiler.

baysamin
27 Kasım 2012, 02:46
piranha diablo 3.5" :rendeer:

ferdinandd
27 Kasım 2012, 03:26
Benim karşılaştığım en iyi geri dönüşler hep Garmin deydi, kullanıcıları çok memnun ama tuzlu biraz :/

Uzun yol üstadlarından Next& in fiyat performansını, yazılımını, güncellemelerini, iletişim hızını güzel bulan bikaç yazı okumuştum. Bi incelemekte fayda var :cat:

yamyamaha
27 Kasım 2012, 03:33
eyr enduro diye belirtmeseydiniz gurundig güzel bir seçim olurdu. eldivenle falan kullanımı kolay. güncelleme internetten ve kolay. hatta tv lileri bile var. ama bazı köy yollarında yolu görmiyor. yani orada yol var biliyorsunuz, belki 5 km lik bir yol gezisinden sonra istediğiniz köye ulaşacaksınız. ama makine sizi 20 km lik bir yoldan gitmeye zorluyor.

gorkemuls
27 Kasım 2012, 04:14
Navigasyonunun babasi Garmindir, Oglu ise Tomtomdur. Ne demisler babasina bak oglunu al :cherry: Garmin alamadigimiz icin, tomtom aliyoruz. Bende tomtom xl var, cok memnunum. Gercekten guzel alet. Tavsiyem navking cart curta bulasma.. Yoksa yolun ortasinda kalirsin, sora sora bagdata doner olay :silent:

ilkeronat
27 Kasım 2012, 09:41
next & nextstar ge 708 kullaniyorum yillardir. enduro yaparken toprak yollari sec diyorum ve goturdugu yollardan gectikce "lan buralari kim nereden bulmus da buraya islemis" diyoruz. bir cok koy ve toprak yol islenmis fakat bu hepsinin oldugu anlamina gelmiyor. islenmemis olanlara da zaten DL650 ile giremezsiniz sanirim :) simdiye kadar hic problem yasamadik cok faydali, kolay kullanimli, guncellemeleri basit ve surekli, fiyati ucuz arabamda ve motorumda memnuniyetle kullanmis oldugum bir cihaz, tavsiye ederim.