PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fuarda gördüm



murat_by
29 Mart 2006, 23:20
arkadaşlar pazar günü lütfi kırdardaki motosiklet fuarındaydım ve hayallerim suya düştü geçmiş senelerdeki gibi güzel bulmadım birçok büyük marka yoktu ve genelde çogunlugu çin malları almıştı zaten fuara giderken bir arkadaşımda beni uyarmıştı yeni bir model yoktu dünya ticaret merkezindaki fuara sakladılar herhalde yanlız çok hoşuma giden bir motor vardı monero motor v2 silindir 250cc bir chopper yapmışki ona bayıldım yamaha virago yu andırıyor web sitelerine baktım motoru göremedim acaba motoru bilen gören bir arkadaş varmı yorumlarınızı bekliyorum motoshow da görüşmek üzere

danger0
30 Mart 2006, 00:52
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın... (http://www.motosiklet.net/forum/search.php)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=500) **************