PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Freewind XF650 Yedek Parça İhtiyacı



Sadık1453
08 Ağustos 2012, 14:11
Arkadaşlar Merhaba,

2 ay kadar önce MErsin Temsilcimiz Yürekçe (Sencer Abi)' nin Suzuki Freewind FX 650' sini alarak motosiklet tutkuma kaldığım yerden devam etmeye başladım. Ancak zaman zaman yedek parça ihityaçları konusunda modelib bir yaşlı olması nedeni ile ya beklemek yada muadillerini bulmak gerekebiliyor.

Şimdi gelelim asıl konuya, acil ihtiyacım olan şey bu motorun ön farı, sahibinden.com' da bir tane sıfır var ancak bu farın fiyatı motorun 10' da biri kadar bu kadar para veremem. Bu farın bir yerlerde bildiğiniz çıkması var mıdır? Veya, farın ön kısmındaki camın aynısı yapabilecek yetenekte bir pleksi ustası tanıyormusunuz bunu öğrenmek istiyorum. Ancak bu pleksi ustası benim sorduğum gibi bir adam olmazsa sevinirim. Çünkü benim sorduğum saçma sapan bir fiyatla 150 lira istedi farın sadece ön kısmını yapmak için. Her halde düştün kucağıma ne versem yiyeceksin mi dedi artık nedir.?

Neyse mevzu belli acil ihtiyacım olan far sonrasında da orta sehpa.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

telike
09 Kasım 2013, 19:48
Merhaba arkadaşlar
biraz konuyu hortlatacağım
benim de bir parça ihtiyacım var
KM sayacımda arıza var. Motosikleti aldığım arkadaş janta bağlı mıknatıslarda sıkıntı olduğunu söylemişti. O parçayı nereden temin edebilirim? veya muadili bir parça var mıdır acaba?