PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Yeni Modeller



spermann
25 Mart 2006, 13:14
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Kanuni de yeni çin yapımı modellerle piyasadaki iddaasını sürdürüyor.Aranızda bu yeni modellerden satın alan veya bunlarla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa görüş ve izlenimlerini bu başlıkta bizlerle paylaşabilir mi?

Ben kırmızı bir 125 Classic aldım 3 hafta önce.200 kilometredeyim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.Motorun dış görünüşü oldukça güzel.Kromaj dikkat çekiyor.Performansı görüntüsünden beklenenden daha iyi.Suspansiyon biraz sert.Ancak dayanıklılık konusunda henüz bir fikrim yok.düşük devirlerde vibrasyon şimdilik biraz çok.rodajdan sonra azalır diye bekliyorum.Genel olarak memnunum.Ankaradan aldım,servis ve aldığım insanlar çok ilgili..burda birkaç fotoğrafı var.

EgeKnn
25 Mart 2006, 13:18
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifForum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın... (http://www.motosiklet.net/forum/search.php)
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=11657) **************




Bu başlık açılmıştı 2. kez açmışsın diğer başlıktan devam edelim

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10567