PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet aksesuar



Günsal
27 Temmuz 2012, 01:52
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim yanlış yere açmış olabilirim konuyu.Mr 250 destro almayı düşünüyorum 1 sene içerisinde size sorum kask,mont ve eldivende nelere dikkat etmeliyim kask olarak bunu düşünüyorum ne dersiniz http://www.motosuperstore.net/LS2-RIDE-CENE-ACILIR-GUNES-GOZLUKLU-KASK-SIYAH-RENK,PR-1247.html ve bana sürtünmede içine ısı geçirmeyecek su geçirmez full korumalı tarz bir mont lazım ne önerirsiniz ?

K o r @ y
27 Temmuz 2012, 03:21
Öncelikle hoşgeldin.. linkini verdiğin kask kötünün iyisidir.. Yani şöyle söylemek daha doğru olur, piyasada en çok kullanılan maliyeti düşük işlevi büyük bir kasktır..
Mont ,pantalon seçimi ise tamamen bütçe meselesidir.. İstersen sana feyizoglu web sitesini önerebilirim.. Orada çeşitli ürünlerle birlikte fiyat ve özellik olarak kısa yazıları mevcut..
Bu siteyi inceledikten sonra beğendiğin montu bize göster, kullanan arkadaşlar kesinlikle yorum yapacaktır.. Dediğim gibi bu iş tamamen bütçe meselesi.. 500 TL ye mont var 150 TL ye de var

Günsal
27 Temmuz 2012, 04:45
kaska 10 üzerinden kaç verirsiniz

Pain
27 Temmuz 2012, 05:01
çene açılır kasklardan uzak dur,güvenlik konusunda fullface kasklar 1-0 öndedir herzaman

ferdinandd
27 Temmuz 2012, 05:40
Linkteki kask 10/3 ise aynı markanın tamamen kapalı olan modeli 10/5 tir. Tamamen kapalı olan model güvenlik testlerinden 5 üzerinden 4 almıştır bir çok yüksek meblağ kask kadar koruyacağı öngörülmüştür.

Kullanım konforu olarak camı yaz aylarında bile hava serin ise buğulanır, çene kilidi uzunca bir süre rahatsız edebilir, ses izolasyonu rahatsız edicidir (kulaklıksız kullanırsanız yorucu ), çene altından çok rüzgar alır gibi eksileri var.

Bu fiyattaki en güvenli kasktır ( 90 TL' ye aldım ) buda artısı.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-mono

En yakın rakibi güvenlik testlerinden 5 üzerinden 5 yıldız alan Nitro Aikido dur, kullanmadım fakat görüş açısının daha geniş olduğu, çene klipsinin çok konforlu olduğu, çene altı rüzgar almaması için ekstra pedler olduğu, sesi daha az içeri aldığı,

nispeten daha az buğu yaptığını biçok yerde okudum. Hernekadar ben çok büyük farklar olmayacağını düşünsemde 1 yıl kadar sonra denemeyi düşündüğüm kasklar arasında ilk sırada.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/nitro-aikido 200 TL civarı

Günsal
27 Temmuz 2012, 13:51
nitro aikido kaskı bana mantıklı geldi sizin düşünceleriniz neler