PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Pcx Hakkında



syesil
25 Temmuz 2012, 17:37
Öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar diliyorum.. Daha önce motorsiklet kullanmadım, bir tecrubemde yok. bu yüzden bu cuma kursa kayıt olacağım ve a2 ehliyeti alarak Honda pcx sahibi olmayı düşünüyorum. 183 boyum ve 90 küsür kilodayım. günde 40 km ye yakın yol yapacağım.trafikten bıkmış ve yıpranmış biri olarak ...lastik ebatından bazı kişilerin yazılarını okudum .kayma, yol tutunmasıyla ilgili problemleri olduğunu yazmışlar. varmıdır kullananlar forumda.. tam olarak bu sorun lastiktenmi kaynaklanıyor ? tavsiye edeceğiniz lastik varmı? nereden temin edebilrim?. 2nci olarak, kullanan arkadaşlar aşşağı yukarı + ve - lerini yazarlarsa çok sevinirim. 1 ay sonra gidip galeriden alacağım nasip olursa. saygılar.

serseric
25 Temmuz 2012, 18:16
hocam ben de o motordan yok ama kullandım birkaç kere arkadaşımınkini en başta herkesin gözü size dönüyor çünkü gerçekten çok yakışıklı bir makine ve kalite akıyor bence.2.olarak hocam sizde takdir edersinizki birçok dünyaca ünlü marka maliyeti düşürmek için çin malı lastik kullanıyorki bunlarda genelde %100 naylon yani suda direk kayar virajlarda yatırmaya korkarsın gibi ama lastikleri michelin city grip lastiklerle veya metzeler lastiklerle değiştirirsen(100 lirayı gözden çıkartıp) sana yaklaşık 20.000 km çok çok rahat yeter ve hatta dahada fazlası.:Neden dersen michelinin hamuru daha yumuşak ve yere iyi yapışıyor. yani için rahat olarak bu motoru alabilirsin

ferdinandd
25 Temmuz 2012, 18:19
Lastik ebatında sorun yok, scooterlar arasında en büyük ebatı olanlardan biri. Günümüzde satılan motosikletlerin %80 inde fabrika çıkışı lastiklerini değiştirmekte fayda var malesef ki.

Değiştirmesende oluyor fakat motosiklet canını taşıdığı için, tek emniyetimizde frenler ve lastikler olduğu için biçok kişi değiştiriyor. Eskitene kadar kullananda çok tabi, ona göre takip mesafesi, virajlara giriş ... ayarlayıp

limitleri zorlamadan kullanıyorlar. Örnek = Kendim :) Yağmurlar başladığında tekrar değerlendirmek üzere değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu durum PCX e mahsus değil, birçok marka modelde bu sorun var malesef.

Michelin bu konuda en iyi tercihlerden biridir şahsi fikrim.

Olcan138
25 Temmuz 2012, 18:49
Mevcut PCX Kullanici Yorumlari/Bilgi Paylasimlari konusundan devam edebilirsiniz.