Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 dk kadar önce mahmutbey gişeler çıkışı aksaray ankara istikametinde batışehir hizasında bir otobüs 30 metre kadar bir bölgede sol iki şeridi yağa bulamış. Kaza yapan araçlar vardı ancak neyse ki motosiklet yoktu. Kaptanı uyarmama rağmen hiç oralı olmadı. İki hün temizlemezler orayı SOL ŞERİDİ...
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi kaza yaptım ve revit jupiter montumda ufak tefek yırtıklar meydana geldi. Yeni bir mont alacağım ama eski montu da atmak olmaz yedek dursun istiyorum, korumaları vs de sağlam. Korumalı monta dikiş, yama işlerini normal bir terzinin yapabileceğini...
Herkese merhaba. Yeni motosiketimi satın aldım, sıra geldi ekipmana.
1-Aldığım yerde revit 4 mevsim tekstil bir mont vardı fakat modeli aklımda değil. İnternette araştırdım aynı modeli de bulamadım. Montu inceledim, gayet sağlam geldi. Omuzlarda ve dirseklerde sert koruma, sırtta ise sünger...
Honda cbr250r tek silindir olmasina ve yakit tuketimi daha az olmasina ragmen 160 170 gibi hizlara cikarken cift silindir inazuma 145 150 zar zor yapiyor. Sohc-dohc motorla bir ilgisi var mi? Bu durumun sebebi nedir? Ve bu durum cbrin motorunun inazumaninkinden daha az omurlu oldugu anlamina mi...
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-ARMOR-KOMPLE-UST-GOVDE-KORUMA-pmu1732.html
Bu ürün kros için mi yoksa günlük kullanılabilir mi? Koruma seviyesi nasıldır? Fiyatı uygun yazın giyip çıkarma zahmeti dışında rahat olur gibi duruyor
Şimdi Honda abi bunu getirse, uygun bir fiyattan satsa, yeni başlayanlar hevesle alsa, pizzacılar bunlarla vızır vızır dolaşsa, kuryeler kaldırımlardan uçarcasına evrak dağıtsa, caddeler rengarenk olsa... :queen: